unutamıyorum !

ben de aynı durumda olanlardanım.hangi yolu denediysem olmadı.alttan alma.onların istediğini yapma(yani eşimin.)mesafe koyma,hatta açık açık konuşup saygılı bir şekilde eleştirme...olmayınca olmuyor.anladımki biz sorunu çözemeyiz.sorun biz değiliz bizden kaynaklanmıyor çünkü..sorun eşimiz ve ailesi...eş de kılını kıpırdatmıyor...işine geliyor çünkü herne kadar çıkan tartışmalardan etkilense de uzun vadede güç gösterisini devam ettiriyor.benzer sorunu yaşayan çocuksuz evlilere önerim boşanma hı çok mu seviyorsunuz benim gibi ayrılamıyormusunuz o zaman çocuk yapmayın...ben bunlara uydummu hayır.ve çok mutsuzum...boşanıyoruz sanısrım sona yaklaştık...ama çocuk var ve çok ağır oluyor böylede...ne diyim herkese sabır ve güç versin...kumar kadın para arkadaş hepsinden vazgeçiyorlar ama aileden asla..kaç yıl geçerse geçsin ilk gün neyse sonda da o....

eger baska problem yoksa,sizde oynayin.yanliz kalinca elestirin surat asin,yaptiklarini yüzüne vurun ama esiniz varken melek i oynayin.o zaman belki esiniz aaa benim esim aileme iyi davraniyor ama onlar onu istemiyor desin,böyle insanlara oynamak lazim.fazla görüsmeyin mesafe koyun yanliz gitmesin ailesine siz hep gidin,kontrol altinda tutun.kolay degil ama evliligi yürütmek aslinda bir oyun degilmi?

baştan beri sizi istemeyen bundan böyle evine geliyorsa sevdiginden değildir canım.. belli ki oda sana rol kesiyor.. sende rol yap, Allah adildir herkes hak ettiğini görür sen elinden geleni yap, hem böylece kocanı tekrar kazanmış olursun onların karşısında

canım hala oralarda mısın bilemiyorum ama benim yaşasıklarıma benzer şeyler yaşamıssın.
çok şükür biz bu sorunları aştık. evliliğimizin ilk gecesi de olmak üzere ilk ayları berbat geçti ama..aştık..

sana tavsiyem eşini seviyorsan onunla kesinlikle ailelerle ve geçmişte yaptıklarıyla ilgili şeylerden kibarcada olsa bahsetme, senin ailen benim ailem tartışmasına girmeyin, ailene de anlatma tartışmalarınızı (onlar senin iyiliğini düşünseler bile farkında olmadan seni kıskırtabilirler aslında amacları o değildir ama sen yanılgılara düşersin ailenden destek gördügün için ) açma hiç o konuları eşine, ne kadar saygı çerçevesi içinde olursa olsun konuşma sonu felaket oluyor çünkü. bir düşün eşin seni sevmese zaten başından beri katlanmazdı bu evliliğe (ailesinin haksız oldugunu bilse bile) ama zamanla seninle de tartışmaya başlayınca bazı şeyler artık üzerinde baskı oluşturur (erkek sonuçta) onların hisleri bizimkiler gibi değil aslında cok daha derin yaşıyorlar hele de arada kalmışlarsa hiç belli etmeden yaşıyorlar üzüntülerini. ailesine rol yapmaktan ziyade tek bi adım atman yeterli gerisi gelir inan ki o adımın ne olduguna karar ve at. herşey düzelicektir inşalllah.

:18:
canım hala oralarda mısın bilemiyorum ama benim yaşasıklarıma benzer şeyler yaşamıssın.
çok şükür biz bu sorunları aştık. evliliğimizin ilk gecesi de olmak üzere ilk ayları berbat geçti ama..aştık..

sana tavsiyem eşini seviyorsan onunla kesinlikle ailelerle ve geçmişte yaptıklarıyla ilgili şeylerden kibarcada olsa bahsetme, senin ailen benim ailem tartışmasına girmeyin, ailene de anlatma tartışmalarınızı (onlar senin iyiliğini düşünseler bile farkında olmadan seni kıskırtabilirler aslında amacları o değildir ama sen yanılgılara düşersin ailenden destek gördügün için ) açma hiç o konuları eşine, ne kadar saygı çerçevesi içinde olursa olsun konuşma sonu felaket oluyor çünkü. bir düşün eşin seni sevmese zaten başından beri katlanmazdı bu evliliğe (ailesinin haksız oldugunu bilse bile) ama zamanla seninle de tartışmaya başlayınca bazı şeyler artık üzerinde baskı oluşturur (erkek sonuçta) onların hisleri bizimkiler gibi değil aslında cok daha derin yaşıyorlar hele de arada kalmışlarsa hiç belli etmeden yaşıyorlar üzüntülerini. ailesine rol yapmaktan ziyade tek bi adım atman yeterli gerisi gelir inan ki o adımın ne olduguna karar ve at. herşey düzelicektir inşalllah.

gerçekten teşekkürler

Back
X