- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
benim de eşimin aiesiyle çok sıkıntım oldu halen de oluyor ben de nefret ederim politik olmaktan ve olmam da ama hep eşimin hatırına diye telkin ediyorum kendimi eşimi çok seviyorum çünkü ve eşimle evli kaldığım için bence onlar anne kardeş vs sıfatlarını hak etmeseler de eşimin annesi ve kardeşi salt o nedenle görüşmeliyim ve sevgi gösteremesem de saygı ve güleryüz göstermek zorundayım diyorum
eşime de aynen böyle söyledim sırf senin hatırın için senin ailene her zaman saygı ve güleryüz gösteririm ama sevgi bekleme benden ve yaptığım her şeyin sırf senin için olduğunu senin hatırın için olduğunu bil bundan önce severek yapıyordum ama bundan sonra hiçbir şeyi severek ve isteyerek yapmıyorum dedim ayrıca bilirsin ki politik olmayı hiç sevmem ama ortada senin hatırın var ve senin hatırın ne kadar büyük olduğunu anla dedim huyumu bildiği için daha da kıymetli oldum eşimin gözünde ve ben bir güleryüz göstersem eşim on kere teşekkür ediyor eşini karşına alıp benzer bir konuşma yapmanı öneririm
unutma bu politika değil eşinin hatırı eğer bu da rahatlatmazsa bunu bir savaş olarak düşün onları onların silahıyla vurmuş olursun ve onlara manevra imkanı vermemiş olursun
mutnojmet;
onlar benim gözümde hiçbir sıfatı haketmiyorlar kesinlikle !
ama eşimin ailesi! elimden gelen bişi yok malesef!
surat yapmadım mı?yaptım!
ama o zamanda huzurumdan oldum.günlerce tartışma, küslük...
bisüre sonra düzelmior mu aramız,düzelior tabiki..
ama o sinir anında söylenenler var ya iz bırakıp ta gidiorlar malesef.
onları sevmemi istemior zaten eşimde..
sadece surat yapma dior .beni onların yanında rencide ediorsun dior..
onun ailesi o birşekilde yaşanılanları unuttu,yada unutmadı ama onlara ii davranmak
zorunda hissedior kendini..
beni böyle kabullenmesini istedim.o da olmuor.. malesef.
benim tek çarem!
politik olmak! gibi görünüor.
umarım yapabilirim..
çünkü onları her gördüğümde kendime ne kadar söz verdiysem vereyim,birşey oluor
yüzlerine bakasım gelmior . benneyaptımki