nerden başlıcağımı bilemiyorum.. çok sevdiğim iyide giden güzel bi ilşkim var yani ne iyi ne kötü.. ama ben sanırım hala eskideyim.. aylardır içimdeki duyguyu bastırıp ondan nefret etmiştim ve erkek arkadaşım sayesindede unuttuguma bile inandırmıştım kendimi.. nefret bile etmiyordm adını bile anmıyordumki.. ama rüyalarıma girmesine engel olamıyordum.. bugün nette gezinirken.. dayanamadım onun profiline baktım ve bi şarkı söylemiş.. güzel bi sesi var aynı zamanda en büyük hayranıydım zamanında.. dinledim. ve dinlerken onu nekadar özlediğimi anladım aslında bildiğim bişeyi yani özlediğimi zaten biliyordum.. ama bunu kendime söylemeye korkuyordm. çnkü gerçekten beni seven bi erkek arkadaş ve güzelde bi ilşkim var..ve bende onu seviyorum ama.. eskiyide özlüyorum.. ve bunu sanırım istemeden erkek arkadaşıma yansıtıyorum..napıcağımı bilemiyorum aslında yapıcak şey belli bu duyguyu zamanla yok etmek.. hiç açmamak o hiç olmamış gibi davranmak .. ama unutamıyorum.. yaşanılanları ve en çokda bana yaptıklarını.. yediremiyorum.. haketmiyordum .! paylaşıcak kimsem yoktu buraya içimi dökmek istedim.. neyse iyi geceler ..