Unutamıyorum

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
Kızlar unutamıyorum...!!
Onu ilk görüşümü hala hatırlıyorum 10 sene öncesiydi..
2-3 sene sonrasında da bi çocukluk aşkı olarak başladı.
4 ay çıktık,ben terkettim,nerden bileyim çocukluk işte...
Yine arada sırada ayrılıp barışmalarımız oldu bi 7 yıllık zaman dilimi içerisinde...
Ama ben onu hala unutamadım..
O benden sonra benim bi arkadaşımla çıktı, aşık oldu, sevdi, artık beni değil onu seviyor biliyorum
Elimden hiçbirşey gelmiyor,ben onun ilk aşkıydm ama artık önemsiz bi hatıradan ibaretim onun için!!
Bi bilseniz onu ne kadar çok sevdiğimi, kim bi insanı yıllarca hiç usanmadan şikayet etmeden bekler?
Ama o beni asla sevmeyecek biliyorum,bitti artık bana olan duygularından eser kalmadı onu geri alabilmek için herşeyimi verirdim ama o artık başkasına ait, yüzyüze baktığım bir kızı seviyor..
Muhtemelen onu bi 10 yıl daha geçse de unutamayacağım, bu nedenle içim yanıyor, ağlıyorum...
Unutmak istiyorum acı veriyor artık sürekli geçmişe takılıp kalmak sürekli onun için kendimi yıpratmak....
Nolur bişeyler söyleyin kendimi kötü hissediyorum dibine battım artık herşeyin
ONU AKLIMDAN ÇIKARMAK İSTİYORUM....!!

aynı durum bende de var canım o zaman 16 yaşındaydım 11 yıl oldu. ilk aşkım hala hep o aklımda nolursa olsun neler gecerse geçsin ben dönüp dolaşıp ona çıkıyorum her hayalimde her mutlu anımda. geleceğe dair hep o var aklımda. gecen yıl evlendi ama ben hala onu aklımdan çıkaramıyorum. işin komik yanı da ne biliyor musun 10 yıldır onu rüyalarım hariç hiç görmedim. buna rağmen hep o. sanırım insana bir kez bahşedilen bir duygu bu. şanslıysan ömrün boyu onunla oluyorsun şanssızsan herkeste onu arayarak geçiriyorsun ömrünü.:31:

Canım 10 yıl filan diyince, merak ettim kaç yaşındasın?
Ne zaman başladı bu ilişki ve kaç yaşındayken bitti, yani ne zamandır unutamıyorsun?
Hem öyle deme, kimse unutulmaz değildir....

7 yıl beraberlik yaşamışsınız ve ondan sonra mı bitti bu ilişki? 7 yıllık zaman dilimi içinde ayrılıp barışmalarınız olmuş demişsiniz de.

21 yaşındayım, ilk 11 yaşımda gördüm:)
O gün anneme anlatmıştım onu hatta günlüğüme falan da yazmışım...

7 yıl beraberlik yaşamışsınız ve ondan sonra mı bitti bu ilişki? 7 yıllık zaman dilimi içinde ayrılıp barışmalarınız olmuş demişsiniz de.

Yok hayır, 7 yıl içerisinde 2 3 kez barışıp ayrıldık. Bu zaman aralıkları 3 sene filandır...

aynı durum bende de var canım o zaman 16 yaşındaydım 11 yıl oldu. ilk aşkım hala hep o aklımda nolursa olsun neler gecerse geçsin ben dönüp dolaşıp ona çıkıyorum her hayalimde her mutlu anımda. geleceğe dair hep o var aklımda. gecen yıl evlendi ama ben hala onu aklımdan çıkaramıyorum. işin komik yanı da ne biliyor musun 10 yıldır onu rüyalarım hariç hiç görmedim. buna rağmen hep o. sanırım insana bir kez bahşedilen bir duygu bu. şanslıysan ömrün boyu onunla oluyorsun şanssızsan herkeste onu arayarak geçiriyorsun ömrünü.:31:

Evlendimi? Off ben dayanamam heralde öyle bişey olursa..:((

E normal tabi. :S Her birkaç senede bir hayatına alırsan kökten kestirip atmazsan nasıl unutmayı bekliyorsun ki bu insanı? İmkanı yok! Tamamen, geri dönmemek üzere bitir ki sürekli hatırlatamasın kendini sana. Gelgitli ilişkiler çok yorar insanı. Kim bilir belki buna takılıp kalmasan seni çok mutlu edecek başka bir erkek girmişti hayatına şimdiye... Sen de bir başkasına aşık olabilirdin ama malesef olamamış. Kendine yazık başka kimseye bir şey olmuyor.

Daha 21 yasindasin, unutamiyor degilsin bu sadece sende saplanti olmus.
Ayrica simdi arkadasinla birlikte olmasinin bunda cok büyük etkisi var.
Emin karsina asik olabilecegin sevebilecegin biri ciktiginda su andaki duygularina gülüp geciceksin.
Evet ilk asklar baskadir, farklidir ama dogru düzgün bir iliski bile yasamamissiniz belkide tam anlamiyla onu tanisaydin senin icin uygun insan olmadigini düsünürdür.
Hayatini erteleme bosuna, unutmak onun gercekten istersen gerceklesir.

evet doğru düzgün bi ilişki yaşamş sayılmayız ama herşeyini biliyorum ailelerimiz de tanışıyomuş önceden babamla onun babası meslektaş, bi de yaşadığm yer oldukça küçüktü çok karşılaşıyorduk kendini hatırlatıor bi şekilde..
şimdi üniversitedeyim kaç zaman oldu yüzünü görmedim
ama hala unutamıyorum her sabah onunla uyanıyo ve her gece onunla yatıyorum aklıma gelmediği bir gün bile olmuyor..
gittikçe saplantı oldu!nasıl kurtulabilirim onu da bilmiyorum..

Ben de 21 yaşındayım.
Benim de 2 ay öncesine kadar filan çok sevdiğim biri vardı.
Unutmuş değilim. Aklıma gelince bazen, ağlarımda.
Ama, bir daha kimseyi sevemem demek için bence yolun daha çok başındayız canım.
Ben buna kızıyorum.
Benim annem 42 yaşında ve iki evlilik yapmış bir kadın olmasına rağmen.
Onu bu acıların içinden kurtaracak o "ele" inanıyor.
Sen de inanmalısın.
Nefes alıyorsan, hala umut var demektir. Hep buna inanırım :)
Lütfen...
Şimdi şöyle bir şey. 11 yaş çocuk yaşı.
Ondan 2-3 sene sonrası ergenlik. 18 yaş da yetişkinliğe geçiş.
Bu evrelerinde aklında hep o olduğu için saplantı olmuş.
ASLında çok sevdiğinden değil, hemen hemen onunla büyüdüğünden, onsuz bir adım atması zor gibi geliyor.
Ama yanılıyorsun. Evleneceksin , çocukların olacak. O kişiden eser bile kalmayacak :)

birkaç yıla kadar hayatla savaşmaya başlayınca eskisi gibi koymuyor inan bana. onun için son ağladığımda 24 yaşındaydım ve sonra okul bitti hayat yüklendi gidip o nefret ettiğim kızla evlendi filan derken uzak bi anı gibi kaldı. tatlı bi anı sadece ömür boyu unutamayacağın ama dediğim gibi eskisi kadar etkisi kalmıyor .

21 yaşındayım, ilk 11 yaşımda gördüm:)
O gün anneme anlatmıştım onu hatta günlüğüme falan da yazmışım...

daha 21 sin yahu, hem 21 yaş en çılgın yaştır, geçmişteki bir silüete takıp durma kafanı çık dışarı gez dolaş eğlen, 21 yaş en en en güzel yaş.. yeni insanlarla tanış.. bak şimdi 21 yaşım geldi aklıma.. devamlı fellik fellik dolaşır gezer eğlenirdim, sanki tüm hayat enerjisi bana akıyordu :)) kıymetini bil..

unutamazsın biliyorum..
benimde 8 sene oldu, platonik gibiydi başlarda, daha sonra araya uzun zaman girdi hiç görmedim onu..
en son geçen sene çıktı karşıma, hemde bana evlenme teklif ederek..
ama bazı nedenlerden dolayı olmayı çünkü o yokken hayatımda başka birisi vardı ve onu bırakamadım..
ilk aşkımlada olacak gibi değildi yani geçen sene çok zor bir karar verdim..
şimdi nişanlanmak üzereyim, ama ilk aşkımı unuttum mu asla..
şuan birlikte olduğum insana saygım sevgim güvenim inancım var..
ama ilk aşkımada unutamadığımada koşulsuz duygularım var engel olamıorum..
ilk defa bir insanda aşkın zaafın ne demek olduğunu anlıyorum..
şimdi bir seneyi geçti onu görmüyorum ama hep aklımda, rüyalarıma giriyor engel olamıyorum..

ben de dokuz yıl adamın teki için yandım yakıldım...sonra kendiliğinden 5 ay kadar önce kalbimden çıktığını,acı vermediğini hissettim...yazın biriyle tanıştım...malesef onla sürmedi ayrıldık...şimdi bunun için ölüyorum...ama ilginçtir geçenlerde ilk aşkımı uzaktan gördüm ayaklarımın altından yer kaydı...

:(( en kötüsü de ilerde evlenirsem çocuğum olursa hala onu düşünüyor olmaktan korkuyorum bu hiç geçmicek sanırım,beni hiç bi zaman sevmicek olduğunu da biliyorum oof of!!...

böyle biri değildim iyice çöktüm kendime bakmıyorum çok şey istemiyorum bi gün beraber bişeyler içmeye gidelim konuşalım sadece bunu istiyorum ama o hiç bi zaman gelmicek....

Back
X