Unutamıyorum

Biliyorum belki çok klişe ama 2 haftadır bi erkeği unutamama psikolojisi içindeyim nasıl atlatırım bilmiyorum lütfen akıl verin 2 hafta önce hayatımda ilk kez biriyle bulustum daha önce sevgilim olmadı ilk görüstüğüm kişiydi ve çoğunlugu benim hatalarım yüzünden aramızda birşey olmadı belki o hiçbirşey hissetmedi ama bilemiyorum bunu yinede daha önce konu açmıstım ama yinede hergün sosyal medyasına bakmaktan kendimi alamıyorum engellesem tekrar engeli açıyorum telden silsem tekrar ekliyorum bunlar dısında gezsem bile eve gelince aklımda bunun dısında lütfen unutucak bi yol söyleyin bana 2 haftadır her aklıma gelisinde içim acıyo artık dayanamıyorum biliyorım gececek belki ama cabuk gecsin istiyorum bu arada herhangi mesaj atma vs bişey yok ama sürekli kötü hissediyorum kendimi sizinde böyle dururmunuz olduysa nasıl kurtuldunuz ?
kardesim yas kac?
git oku, ders calis. baharda sahilde yuru.
harcligini biriktir iyi bir kahve ic.
kitap al oku.
resat ekrem kocu al mesela, cehren degissin.

kardesim yas kac?
git oku, ders calis. baharda sahilde yuru.
harcligini biriktir iyi bir kahve ic.
kitap al oku.
resat ekrem kocu al mesela, cehren degissin.

Yaş 23 üni okuyorum stajdayım suan herseyide yapıyorum dolasıyorum roman okuyorum ama her bos kaldıgımda aklıma geliyo

Arkadaslar bu çocugun akrabası sosyal meddyadan eklemis sizce kabul edeyimmi ortak ark filan yok cocuguda silmistim süphelendim bu eklemeden acıkcası sizce ne yapmalıyım

Back
X