- 30 Eylül 2016
- 92
- 23
- 88
- Konu Sahibi flowerblue
Onu unutmak için ne yapıcam bennnn
Aramamak için zor tutuyorum kendimii. Off Allah'm offf :'(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 2 gün görmeyince özlemden çıldırıyodum. şimdi nooldu? 2 aydır yanımda değil. onsuz da durabiliyomuşum demek ki. sen de durabilirsinBi geleceğimiz yokk.Ama ben onda takılı kaldmm.Sesini duymazsam bütün günüm berbat geçiyoo.Görmesem hayalet gibiyim..Ama unutmam lazım
aslında alıştım sayılmaz, dur bi özelden yazayımantonie nasıll alıştınn..Ben aramamaya bile zor katlanıyorum..Bi bakmışım aramışım
Yazık etme kendine olmuyorsa vardır bir nedeni böyle düşün.Helenra onu unutamam ki başka birisi ile evlenim
Sonu olmayan bi yol geri dönmemekte ısrar ediyorum salak gibi
![]()
Demet akalın şarkıları dinle
Mesaj yazsan bile adama küfredersin ahahha
Seen sarıldığım yılann dırırırı dıırırı bi baş belası sennn
Hmm bu adam ya sevmiyor ya da senin ilgine alışmış.Karar senin bak üzüldüm durumuna ya acı şekilde ayrılacak senden ya da kendi değerini bildirteceksin başka çözüm yolu yok :)Helenra Aslında kendimi biraz geri çekebilsemm..Aramasam,yazmasam,ne yapıyo ilgilenmesem..O da çalışıyo bendee..Sabah 8 iş başı..Sırf sesini duyim diye arıyorum sabahın 8 inde..Genelde mesgule atıyo.. Bugün hiç konuşmadkk mesela ben salak gibiyim
3 defa aradım belirli aralıklarla hep mesgule attı dönmedi