Unutamıyorum..

flowerblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
92
23
88
Onu unutmak için ne yapıcam bennnn :( Aramamak için zor tutuyorum kendimii. Off Allah'm offf :'(

Unutamıyorum diye başlıkları görünce aklıma Ezel dizisinin unutamıyorum müziği geliyor....En bileneni Emrahın şarkısı da olabilir tabii....

Bi geleceğimiz yokk.Ama ben onda takılı kaldmm.Sesini duymazsam bütün günüm berbat geçiyoo.Görmesem hayalet gibiyim..Ama unutmam lazım

Ben sen de tutuklu kaldımmm dırım dırım.Aman kız başkasını bulursun boşverr bir bakmışsın başkasıyla evlendin mutlusun boy boy çocukların var ;)

Bi geleceğimiz yokk.Ama ben onda takılı kaldmm.Sesini duymazsam bütün günüm berbat geçiyoo.Görmesem hayalet gibiyim..Ama unutmam lazım
ben de 2 gün görmeyince özlemden çıldırıyodum. şimdi nooldu? 2 aydır yanımda değil. onsuz da durabiliyomuşum demek ki. sen de durabilirsin

sadece zaman

Helenra Helenra Aslında kendimi biraz geri çekebilsemm..Aramasam,yazmasam,ne yapıyo ilgilenmesem..O da çalışıyo bendee..Sabah 8 iş başı..Sırf sesini duyim diye arıyorum sabahın 8 inde..Genelde mesgule atıyo.. Bugün hiç konuşmadkk mesela ben salak gibiyim :( 3 defa aradım belirli aralıklarla hep mesgule attı dönmedi

Helenra Helenra Aslında kendimi biraz geri çekebilsemm..Aramasam,yazmasam,ne yapıyo ilgilenmesem..O da çalışıyo bendee..Sabah 8 iş başı..Sırf sesini duyim diye arıyorum sabahın 8 inde..Genelde mesgule atıyo.. Bugün hiç konuşmadkk mesela ben salak gibiyim :KK43: 3 defa aradım belirli aralıklarla hep mesgule attı dönmedi
Hmm bu adam ya sevmiyor ya da senin ilgine alışmış.Karar senin bak üzüldüm durumuna ya acı şekilde ayrılacak senden ya da kendi değerini bildirteceksin başka çözüm yolu yok :)

Sevgilimisiniz yoksa platonik mi??yoksa evli mi.birazdaha açsan be kuzu

Back
X