Unutamıyorum...

annem babam ayrı olduğu için aile hayatı görmedim.ondan tek istediğim beni çok sevmesiydi.sadece mutlu bir aile olmak istemiştim.ben bu özlemimi bu isteğimi gideremeden ölücem sanırım.Ve o mutlu aile tablolarını hep filmlerden göreceğim anlaşıldı

Sadece pislik bi adamdan değil, gurursuz onursuz bi ailedende kurtulmuşsunuz.
Ne demek borçlarını ödesin diye babanıza söylemesi ya. Yaptıklarının üstüne bide. Pess!!

Böyle karaktersiz insanların yetiştirdiği evlat da ancak bu adamcık kadar oluyor işte

Madem böyle bir insandı neden hayatımı mahvetti.Ben ona hiç bir kötülük yapmadım.Neden

Ya nedeni niçini bırakın, kayıp yıllar gitti zaten, daha fazla gününüzü bunları düşünerek heba etmeyin. İlla neden diyorsan da adamcık hep bana, önce ben diyen pisliğin teki...onca insanı dolandırırken de düşünmemiş, götürdüğü paraya bakmış...sonra hem sizi istemiş, hem başka kadınlara da doyamamış. Pislik, şerefisiz, zavalli bir aciz işte.. kendi pisliğinde ölecek tiplerden.

Kurtulduğunuza , onunla aynı bataklıkda boğulmadığınıza şükredin; evladınızı bu adamdan uzakta büyütmeniz de doğru olacak sonuçta

Aynen öyle.Hep dayandım verdiği sözlere inandım.Yalanlarına devam etti.Yoksa 4 yıl da sürmezdi zaten.Hep kandırdı.

Aynen öyle.Hep dayandım verdiği sözlere inandım.Yalanlarına devam etti.Yoksa 4 yıl da sürmezdi zaten.Hep kandırdı.
Hala çok gençsin arkadaşım, üstelik sana can yoldaşı olacak bir evladın var. Bu pislikde takılı kalma n'olur. İkinize güzel bir hayat kurmaya bak.

Çocuğunla aran nasıl? Hala annelik hissi yok demişsiniz ya ben oraya takıldım
Adam pislikmiş dahada hayatını pisletmeden kurtulmuşsun
Ama bu kadar geçmişe takılmak sana zarar verir geleceğine bak çocuğuna yoğunlaş

Zaten resmi olarak da bitti 1 yil önce. Benim icin o bir hic.ama yaptiklarini unutamiyorum.bana siddet uygulasaydi yine ayni seyleri hissederdim.bana psikolojik siddet uyguladi.gercekten cok zor.hele karsinizdakini o zamanlar deli gibi seviyorken.o zamanlar resmen asiktim.bir insan boyle buyuk boyle yuce bir duyguyu ancak boyle bitirebilirdi.tek isteğim pisman olmasi, benim gibi kimsenin onu sevmemesi ve omur boyu bu aciyla yasamasi.baska hic bir istegim yok.

O benim cocugum onu cok ama cok seviyorum.ama evet annelik hissim yok hala malesef.bunun icin suclanmak istemiyorum.su an okula gidiyor.bakimina annem ve karsi tarafin ailesi yardimci oluyor.ben calisiyorum.ileride benden nefret etmemesi icin hic bir sebep yok yani biliyorum. Bu konuda lutfen kimse uzerime gelmesin.

Alakasiz olacak ama icimde annelik hissi yoktu HALÂ DA YOK!!!buna ragmen yaptim demissiniz...bunu anlamadim...cocugunuz var annelik hissiniz yok...

Alakasiz olacak ama icimde annelik hissi yoktu HALÂ DA YOK!!!buna ragmen yaptim demissiniz...bunu anlamadim...cocugunuz var annelik hissiniz yok...
Evet bu benimle ilgili bir sey duygularimla ilgili ve bununla ilgili uzerime gelinmesin demistim anlatamadim sanirim?

Yine de aciklayayim boyle cevaplar icin bir hissi zorla icinizde olusturamazsiniz.Aile ve es baskisi ile cocuk dogurdum.ve belki bu his gecer dogduktan sonra anne gibi hissedebilirim diye dusundum ancak olmuyor.o benim cocugum onu cok ama cok seviyorum ama anne gibi hissedemiyorum bu olabilir herkesin basina gelebilir

kusura bakmayın da 4 senede tanıyamadınız mı? kimse bu derece değişemez.

Çocuk duygunuz yoksa kocam istiyor diye doğurmasaydınız. Eminim o çocuk annesizliği hissediyordur. Kendi çıkarlarınız için çocuğu harcamışsınız resmen

yine saçma sapan yorum atanlar ortaya çıkmaya başladı.Arkadaşlar konu benim çocuğum değil yalnız.Konunun ''çocuk ''ile ilgili olan kısmı kimseyi ilgilendirmiyor.Ben bu yönde dikkat çekmedim farkındaysanız.Ne kadar terbiyesiz insanlar var ya.Sırf bu yüzden konu açasım gelmiyor

Hep kendinizden vermişsiniz.
Aman o mutlu olsun.
Yok efendim olmasın, hep onlar mutlu olmasın.
Keşke demeyin ve sorgulamayın.
Yaşanmış ve bitmiş.
Bittiğine şükretmelisiniz.
Çocuğunuz konusunda da yargılamak bize düşmez.
Ama çocuğunuza kendisini eksik hissettirtmeyin.

Çalışan bir anne ne kadar ilgilenebilirse o kadarını yapmaya çalışıyorum işte.Annem arkamda o kadar büyük bir destek ki.O olmasa ne durumda olacağımı düşünemiyorum bile.
Eski eşe gelince onunla ilgili hiç bişey hissetmiyorum.Hayattaki en doğru kararım ondan ayrılmaktı bunu da biliyorum.Sadece bu kadar iyiliğe bunca kötülük neden onu bilmiyorum.Bu kadar sadakatimin karşılığı bu muydu?
Onun çalışmadığı zamanlarda hep ben çalıştım.Evlendiğim günden beri hep çalıştım hem de çok kötü şartlarda.
Fazla iyi olmak iyi değil hayattan çıkardığım tek ders bu.

Bak kendiniz diyorsunuz hep ben hep ben.
Belki de hata burda.
Hep çalıştınız, hep kötü şartlarda çalıştınız, hep onu mutlu etmek istediniz.
Şimdide kendiniz ve çocuğunuz için yapın bunu.
Kendinize vakit ayırın.
Bazen yaptığınız iyiliğin karşılığını başka türlü veriyor Allah.
Belki de yaptığınız iyiliklerin karşılığıdır çocuğunuz.
Size hayırlı bir evlat olacaktır.
Zamana bırakın biraz ve neden diye düşünmeyin.

Evet dediğiniz gibi yapmam gerekiyor.O yılları tamamen aklımdan silmeliyim aslında hiç yaşanmamış gibi.

Oncelikle şunu soyleyim sizi yargilamadim merak ettim...yorum yapilmasini istemediginiz seylerden konuyu anlatirken bahsetmeyeceksiniz o zaman....yada yorum yapanlara terbiyesiz demeye hakkiniz yok...allah yardim.etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…