Bence senin için en iyisi böyle birini bir daha hayatına sokmaman, çünkü böyle ömür geçmez. Resmen seni sen olmaktan çıkarmış, unutmak zor olsa da eyvallah de geç bence...
evettt aynenn kımlık degstrdk arkadasım dıyorumkı bazen ben bu ılıskıde erkegım oda nazlıı kızzz nrmalde erkegn yaptıgı davransları ben yapıorumm allah yardımcım olsunn :/
Bırak bu çocuğu canım sana hayır gelmez söyliyim
Ne yani telefonu açamadıysan nolmuş yani. duymamışsın
Bir de 1 ay konuşmamış yani pess
Önüne bak canım. Hayatına sokma bence onu.
once dogru duzgun yaz bence derkenn anlamadım actıgım baslıgımı yoksaa ona karsı dogru duzgunmu konusayımm ona karsıysa cok dogru duzgun konustumm amaa tık yok tas mubarekk :)
1. Sırf telefonu açılmadı diye 1 ay konuşmayarak sizden uzaklaşmayı ne kadar istediğini fazlasıyla belirtmiş arkadaş...
2. Falcıların terk edilmiş kızlara umut vermekte üstlerine yoktur.
3. Başlıkta "o olsa bütün dertlerim bitecek" yazıp konunun içeriğine "kıskanç, her şeyi abartan, soğuk konuşan, aylarca küsen" biri diye devam etmişsiniz. Şimdi o dönse, bütün dertler biter mi, dertsizken dert sahibi mi olunur?
1. Sırf telefonu açılmadı diye 1 ay konuşmayarak sizden uzaklaşmayı ne kadar istediğini fazlasıyla belirtmiş arkadaş...
2. Falcıların terk edilmiş kızlara umut vermekte üstlerine yoktur.
3. Başlıkta "o olsa bütün dertlerim bitecek" yazıp konunun içeriğine "kıskanç, her şeyi abartan, soğuk konuşan, aylarca küsen" biri diye devam etmişsiniz. Şimdi o dönse, bütün dertler biter mi, dertsizken dert sahibi mi olunur?
haklısınn genelde bişey olunca böyle 1 ay 15 gün konusmaz ole huylu bi çocukk ama iştee askmıdır nedir bilmiormda ayın 10 günü mutlu olursun 20 günü sıkntı çekersinn o 10 gün sana yeter bnde o mutlulugu ozledm sanırımm ask denen sey benmde basıma geldi maleseff keske dogru insanla dogru zamanda olsaydıı