Unutkanlik yardim:(

Doktora gitmelisiniz acilen
Vitamin vs eksikliği olabilir.
Eğer biy çıkmazsa osikoljik kökenli olur. Onun için de yardım almanız gerekir.

Arkadaslar bende fena halde unutkanlik var b12 kullanmaya basladim 2 hafta fln oldu ama neyi nereye koydugumu unutuyorum gecenlerde marketten sut aldim baktim posette ekmek var heralde karisti baska musteriyle dedim gittm parasini vercem adam dediki abla ekmegi aldin parasinida verdin sutle beraber ama bende o sahne yok bir tane daha anlatayim parmagima baktim yuzuk yok heralde yine cekmeceye attim dedim bir baktim diger parmagimda🤣🤣🤣🤣var mi bunun cozumu bu durumu yasayan arkadaslar yorum bekliyorum
Ahshdhhd 😀😀😀 Ah canım bir b12 mağduru olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yetmiyor üstüne saç da döküyor bu meret. Öyle 2 haftada düzelecek iş de değil maalesef. En azından bir 3 ay düzenli kullanman lazım. Ayrıca b12 içeren besinler de tüket. Standart drlar daha düşük değerler yeterli dese de fonksiyonel tıp eğitimi almış drlar b12 değerlerinin 800-1000 arası olması gerektiğini söylüyorlar.

açılın 1 yıldır vitamin kullanan biri geldi, 1 yıldır multivitaminin alasını kullanıyorum sustenium ligone pharmaton supradyn heeeepsi.
ama sorun bir bu dalgınlığım geçti mi? haaayııır.
bence bu vitaminle değil yaratılışla ve stres oranıyla ilgili. günde rahat 20-30 kişiyle birebir muhatap olduğum bir işim var, herkes ayrı birşey soruyor, istiyor, öneriyor.
onları dinlemekten bence dalgınlaşıyorum.
benim yaratılışım dalgın ve stres de bunu arttırıyor bence.
kendimle barıştım mutluyum.

Ahshdhhd 😀😀😀 Ah canım bir b12 mağduru olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yetmiyor üstüne saç da döküyor bu meret. Öyle 2 haftada düzelecek iş de değil maalesef. En azından bir 3 ay düzenli kullanman lazım. Ayrıca b12 içeren besinler de tüket. Standart drlar daha düşük değerler yeterli dese de fonksiyonel tıp eğitimi almış drlar b12 değerlerinin 800-1000 arası olması gerektiğini söylüyorlar.
Evet bir donem baya dokulmustu saclarim tabi kullandigim diger ilaclarinda etkisi vardi ciger yemek gerekirmis yiyemiyorum balik cok severek yemiyorum zaten ben sadece yasamak icin olmeyecek kadar yiyorum ondanda kaynakli sanirim:(

M
açılın 1 yıldır vitamin kullanan biri geldi, 1 yıldır multivitaminin alasını kullanıyorum sustenium ligone pharmaton supradyn heeeepsi.
ama sorun bir bu dalgınlığım geçti mi? haaayııır.
bence bu vitaminle değil yaratılışla ve stres oranıyla ilgili. günde rahat 20-30 kişiyle birebir muhatap olduğum bir işim var, herkes ayrı birşey soruyor, istiyor, öneriyor.
onları dinlemekten bence dalgınlaşıyorum.
benim yaratılışım dalgın ve stres de bunu arttırıyor bence.
kendimle barıştım mutluyum.
Malesef ben mutlu olamiyorum sinir de yapiyo bu:( sizin adiniza sevindim ama:)

Evet bir donem baya dokulmustu saclarim tabi kullandigim diger ilaclarinda etkisi vardi ciger yemek gerekirmis yiyemiyorum balik cok severek yemiyorum zaten ben sadece yasamak icin olmeyecek kadar yiyorum ondanda kaynakli sanirim:KK43:
Bir dönem dökülse yine iyi. Benim hala dökülüyor😱 Ye be canım ne olacak. Sonra ondan kaynaklı bundan kaynaklı derken gezersin saçların kaynaklı kaynaklı 😀

Arkadaslar bende fena halde unutkanlik var b12 kullanmaya basladim 2 hafta fln oldu ama neyi nereye koydugumu unutuyorum gecenlerde marketten sut aldim baktim posette ekmek var heralde karisti baska musteriyle dedim gittm parasini vercem adam dediki abla ekmegi aldin parasinida verdin sutle beraber ama bende o sahne yok bir tane daha anlatayim parmagima baktim yuzuk yok heralde yine cekmeceye attim dedim bir baktim diger parmagimda🤣🤣🤣🤣var mi bunun cozumu bu durumu yasayan arkadaslar yorum bekliyorum
Bende de oluyor ama benim unutkanlığın sebebi çok uykusuz kalıyorum sabaha kadar beşik sallıyorum o yüzden 😁

Doktora gitmelisiniz acilen
Vitamin vs eksikliği olabilir.
Eğer biy çıkmazsa osikoljik kökenli olur. Onun için de yardım almanız gerekir.
Su anda b 12 kullaniyorum.bir kac sene once unutkanlik icin gitmistim doktora neyi unutuuosun diye sordu bana basida kalabalikti sorus seklide cok ilgisizdi ben de ciktim ama son zamanlarda bu mesele cok rahatsiz ediyo beni bugunde cebimdeki silgiyi bulamadim kac defa baktim oysa her yeri aradim komsu cocugundan aldim bir tane sonra elimi attim taaaataammmm cebimde :)))

Su anda b 12 kullaniyorum.bir kac sene once unutkanlik icin gitmistim doktora neyi unutuuosun diye sordu bana basida kalabalikti sorus seklide cok ilgisizdi ben de ciktim ama son zamanlarda bu mesele cok rahatsiz ediyo beni bugunde cebimdeki silgiyi bulamadim kac defa baktim oysa her yeri aradim komsu cocugundan aldim bir tane sonra elimi attim taaaataammmm cebimde :)))
Baska bir doktora gidin bence

Bende de var o durum. Ben artık alzheimer olduğumu düşünmeye başladım. Saçma sapan bir sürü unutkanlık yaşıyorum. En son çocuğu okuldan almayı unutup eve gitmiştim. Kapıdan girerken bişey eksik ama ne diyorum kendi kendime. Sonra bi baktım çocuk yok. Dönüp almıştım. Birgün de okula bırakmam gereken kızı işe götürmüştü. Arabanın arkasında oturuyor. Anne beni neden işe getirdin diye sorup sesini çıkarmasa kilitleyip gidicem üzerinden o derece yani. Eşime diyorum bir gün evden çıkıp geri dönmezsem hiç şaşırma diye.

Bende de var o durum. Ben artık alzheimer olduğumu düşünmeye başladım. Saçma sapan bir sürü unutkanlık yaşıyorum. En son çocuğu okuldan almayı unutup eve gitmiştim. Kapıdan girerken bişey eksik ama ne diyorum kendi kendime. Sonra bi baktım çocuk yok. Dönüp almıştım. Birgün de okula bırakmam gereken kızı işe götürmüştü. Arabanın arkasında oturuyor. Anne beni neden işe getirdin diye sorup sesini çıkarmasa kilitleyip gidicem üzerinden o derece yani. Eşime diyorum bir gün evden çıkıp geri dönmezsem hiç şaşırma diye.
Ay Allah korusun sizin de baya kotuymus doktora gittinizmi bir gorunun sizde

Konuyu merakla takip edeceğim, zira oldukça muzdarip olduğum bi konu. Bende de durum şöyle oluyor, örneğin masada oturuyoruz ve tuzluğu uzatmasını rica edeceğim arkadaştan, bi türlü tuzluk diyemiyorum. Görmediğim nesnelerin de öyle, resmî gözümün önünde ama ismi yok. Mutfağa gidiyorum ama neden gittiğimi unutup geri geliyorum içeridekilere soruyorum ben neden gitmiştim diye. Yada çay suyu koyuyorum yada yemek için su ve unutuyorum, evde yalnız olsam tencere çaydanlık hep yanar... ne yapacağız :( b12 için iğne vurundum yine durum aynı

Back
X