- 31 Aralık 2014
- 327
- 572
- 303
- Konu Sahibi bobblehead
-
Hiç kalmayacağına kötü kalsaydı daha iyiydigayet normal bir durum telaşa gerek yok.
kitap kurtları bana katılacaktır öyle her okuduğumuz kitabın konusunu hatırlamak mümkün değil. iyi yada kötü olarak kalır ancak bazıları
Ben bu konuda yeni yeni aydınlanmaya başladım galiba hahahsjÇok normal. Okuduğumuz her kitabı nasıl hatırlayabiliriz ki? :) Benim de okuduğum kitapları ve izlediğim filmleri unuttuğum çok olur. Ki ben de sizin gibi hafızası epey kuvvetli biriyim aslında. Bir terslik olduğunu sanmıyorum.
Vitaminler önemliSabah ne yedigimle ilgili hiçbir fikrim yokken siz en azından o kitabı okuduğunuz u hatirliyosunuz.
Not # bende balık ruhu var
Etkilenme durumuyla alakalı olabilir cidden, aklıma gelmemişti bu. Teşekkür ediyorum :)Yok yok oluyor öyle bazıları cok etkilemis beni birilerine anlatırken farkediyorum tüm detaylar aklımda, bazılarında ise kişiler aklımda olay döngüsünü yarım yamalak hatırlıyorum
B12 tamamsa sorun yok..İyi geceler hanımlar. Gece gece aklıma takılan bir durum var, lütfen görüşlerinizi esirgemeyin :)
22 yaşında, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Akşam kitaplığıma göz gezdirirken birden gözüm birkaç kitabıma takıldı. Hepsini zamanında okumuştum fakat gelin görün ki 2-3 tanesini hatırlayamıyorum! İsim olarak tamam ama özetini geçtim konusu dahi aklımda yok! Çok eski de değil birkaç yıl önce okuduğum kitaplar hepsi.
Genel bir unutkanlık olsa neyse diyeceğim ama normalde "fil hafızalı" denen gruptayım. Sık sık da bulmaca vs. çözerim, şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Bir de sağlığıma inanılmaz düşkünümdür ve bu durum beni rahatsız etti açıkçası. Önereceğiniz bir şeyler var mı? Ya da bunun için doktora gidilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden
Not: D vitamini hariç herhangi bir eksikliğim yok, onun da takviyesini alıyorum.
Çağın vebası = B12 eksikliğiBende berbat unutkanım
Ama B12 ve kansızlık var bende
Seninki iyi yine
Çağın vebası = B12 eksikliğiBu vesileyle hatırlatmış olalım, ihmal etmeyin :)
B12 normal değerlerdeydi en son. Ama tekrar baktırayım. Teşekkürler :)B12 vitamin eksikliğin olabilir. Kan testi yaptırın değerlerinize baktırın. Eğer eksikse, doktor ona göre bir yol izler ya vitamin hapı verir ya da iğne. Dilerim bir şeyin yoktur.. geçmiş olsun
Ay filmleri karıştırmayalım hiç. Onları da hatırlamadığımı fark edersem iyice korkarımYaşanan bir olayı en ince ayrıntısına kadar hatırlayabilirim ama çoğu zaman okuduğum kitabı veya izlediğim filmi unutabiliyorum. Hadi kitaplar bazen daha kalıcı olabiliyor da filmler hepten kalmıyor
Başı sonu olsa vallahi gam yememBende sayisiz film izlemisindir hatta cok etkilendiklerimde olmustur ama isimlerimi bir kaci haric hatirlayamiyorum. Okudugum kitaplarin bir basi var bir de sonunormalde hafizam cok iyidir
Gecen anneannemle 5 yasimda onunla gecen anilarimizi,yedigim yemegi,oynadigim oyuncaga kadar hatirliyorum ama filmler niye bende kopuyor anlamadim
Püre de sana selam söylüyor ablasi :)Vitaminler önemliPatates ve püresine sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?