Unutkanlik

Haklısiniz acilen bir kan testine gideyim ben..yoksa birgun kendimi de bır yerde unutacağım durum vahim yani :- )

Yaşım 40..ama biliyorsunuz stres yediğimiz sağlıksız yiyecekler vs artık alzamirı tetikleyebiliyor bu yüzden yasin pek önemi varmı bilmiyorum..
haklısın ama tavsiyeleri bi dene bakalım yapacağın işe odaklanamaya çalış beyin jimnastiğide fayda adiyo bana bi nebze olsun fada etti ki ben anlatsam ohoo

haklısın ama tavsiyeleri bi dene bakalım yapacağın işe odaklanamaya çalış beyin jimnastiğide fayda adiyo bana bi nebze olsun fada etti ki ben anlatsam ohoo
Tavsiyelerinizi dinleyeceğim çok teşekkür ederim..b12 eksikliği gibi birşey de olabilir bu aklıma gelmemişti gerçekten. .

Tahminen b12 eksikligi diye dusunuyirum hatta anlattiklarina gore degerlerin cok dusuk olabilir

Bence hemen bi nöroloji uzmanina gorunmende fayda var diye dusunuyorum ihmal etme sakin

Fikir verip yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Tavsiyelerinizi dinleyeceğim
Hepimize herşeyden evvel sağlıklı günler diliyorum

Bende de vuku buldu bu olay 4-5 yıl evvel. demir ve b12 çok düşük çıktı.iğne verdiler hergün kullandım 3 ay.

benim hafızam inanılmaz güçlüdür.çook çok küçük yaşta yaşadıklarımı ,olayın tarihini,plaka veya telefon numarası ,ve yüzleri unutmam ama isim pek aklımda kalmaz . Tuhafıma gitmişti.

Bizim ailede alzheimer var ama biraz geç yaşta çıkıyor şükür.

Birde unutkanım demek cidden beyine mesaj yolluyor.ayna karşısında hafızam çok kuvvetli benim deyin.

nasıl kulanılıyo peki çoğu mutfakta olan şey kullanalım dimi

Peki nasıl kullanıyoruz onu yemeğe filan mı koyacax?
Çorbalara, her türlü sıcak yemeğe atılabilir ama çiğ daha iyi olur sanırım. 3-4 kaşık yoğurda bir çay kaşığı atsanız olur. Beraberinde karabiber ve zeytin yağı da katılırsa vücud tümünü kullanıyormuş. Zaten bağışıklık sitsemi için de çok iyi zerdeçal. Hintlilerin uzun yaşam ve hafızası güçlü yaşlılarının sırrı buymuş.

bunu denemeliyim o zaman

Evet mutlaka deneyeceğim. .teşekkür ederim

Aynen işte normalde bende hafızama güvenirdim ne oldu böyle bana anlayamadım..
Doktora gideceğim kan testi vs yaptırayım..tavsiyeniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…