- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Haklısiniz acilen bir kan testine gideyim ben..yoksa birgun kendimi de bır yerde unutacağım durum vahim yani :- )Olur mu hiç. Yorum yapmayı unutmuşum :)) B12 ölçümü yaptırsanız. Bir de sıkıntılı bir dönemdeyseniz beyninize bşraz zaman verin. Aynu telefon, bilgisayar gibi önemli şeyleri yapabilmek için rami bunlara ayırıyordur. O yüzden daha önemsiz detaylarla ilgilenmiyor.
haklısın ama tavsiyeleri bi dene bakalım yapacağın işe odaklanamaya çalış beyin jimnastiğide fayda adiyo bana bi nebze olsun fada etti ki ben anlatsam ohooYaşım 40..ama biliyorsunuz stres yediğimiz sağlıksız yiyecekler vs artık alzamirı tetikleyebiliyor bu yüzden yasin pek önemi varmı bilmiyorum..
Tavsiyelerinizi dinleyeceğim çok teşekkür ederim..b12 eksikliği gibi birşey de olabilir bu aklıma gelmemişti gerçekten. .haklısın ama tavsiyeleri bi dene bakalım yapacağın işe odaklanamaya çalış beyin jimnastiğide fayda adiyo bana bi nebze olsun fada etti ki ben anlatsam ohoo
Tahminen b12 eksikligi diye dusunuyirum hatta anlattiklarina gore degerlerin cok dusuk olabilirMerhaba hanımlar..evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere sorunum unutkanlık. .
Özellik le son zamanlarda o kadar unutkan oldum ki ve o kadar dalginim ki yaptığım hatalara artık ben bile gülüyorum ama ardından ben niye böyleyim diyede üzülüyorum..
Mutfağa giriyorum buzdolabından birşey alacağım kapısını açıp en az 5 dakika içindeki yiyeceklerle bakisiyorum..ne almak icin açtığımı unutarak..
Alışverişe çıkacam liste yapıyorum listeyi evde unutuyorum..
Dün dışarı çıkarken ev telefonu nü çantama atıp cep telefonunu evde bıraktım .
Evde giydiğim terlikle dışarı çıkmaya kalktığım da olmuştu daha önce. .
Bir yere bir eşyamı saklıyorum kaybetmiyim diye sonra sakladığım yeri unutuyorum.
Bir yere gidiyorum park yerinde arabamı park ettiğim yeri unutup araba arıyorum.
Birini aramam gerekiyor unutuyorum vs...Artık sıkıldım kendimden..bunlar erken bunama işaretleri de olabilir bilmiyorum
Omega 3 almaya başladım. .uyku düzenine de dikkat ediyorum.Birde kafamda ki şu gereksiz düşünceleri de silebilsem belki daha iyi olurum.
Sizinde bu kadar çok unutkan olduğunuz zamanlar oluyor mu yoksa ben kendimden korkmalimiyim?
nasıl kulanılıyo peki çoğu mutfakta olan şey kullanalım dimiZerdeçal hafıza için birebirmiş.
Zerdecal oylemi hiç duymamıştım. .tamam teşekkürlerZerdeçal hafıza için birebirmiş.
Peki nasıl kullanıyoruz onu yemeğe filan mı koyacax?Zerdecal oylemi hiç duymamıştım. .tamam teşekkürler
doktora gidip kan degerlerinizi ölçtürünAaa hiç yorum gelmemiş. .tek unutkan benim herhalde..
Hemen randevu alayım teşekkür ederim..Tahminen b12 eksikligi diye dusunuyirum hatta anlattiklarina gore degerlerin cok dusuk olabilir
Bence hemen bi nöroloji uzmanina gorunmende fayda var diye dusunuyorum ihmal etme sakin
nasıl kulanılıyo peki çoğu mutfakta olan şey kullanalım dimi
Çorbalara, her türlü sıcak yemeğe atılabilir ama çiğ daha iyi olur sanırım. 3-4 kaşık yoğurda bir çay kaşığı atsanız olur. Beraberinde karabiber ve zeytin yağı da katılırsa vücud tümünü kullanıyormuş. Zaten bağışıklık sitsemi için de çok iyi zerdeçal. Hintlilerin uzun yaşam ve hafızası güçlü yaşlılarının sırrı buymuş.Peki nasıl kullanıyoruz onu yemeğe filan mı koyacax?
bunu denemeliyim o zamanÇorbalara, her türlü sıcak yemeğe atılabilir ama çiğ daha iyi olur sanırım. 3-4 kaşık yoğurda bir çay kaşığı atsanız olur. Beraberinde karabiber ve zeytin yağı da katılırsa vücud tümünü kullanıyormuş. Zaten bağışıklık sitsemi için de çok iyi zerdeçal. Hintlilerin uzun yaşam ve hafızası güçlü yaşlılarının sırrı buymuş.
Hahahaha olmazmı hiç oluyor valla..birgun gercepten tanımadığım biri sokakta öpse anlayamiycagim..yazık bize ya
Bazen böylede oluyor mu?Üzülme,bana da oluyor.
Evet mutlaka deneyeceğim. .teşekkür ederimÇorbalara, her türlü sıcak yemeğe atılabilir ama çiğ daha iyi olur sanırım. 3-4 kaşık yoğurda bir çay kaşığı atsanız olur. Beraberinde karabiber ve zeytin yağı da katılırsa vücud tümünü kullanıyormuş. Zaten bağışıklık sitsemi için de çok iyi zerdeçal. Hintlilerin uzun yaşam ve hafızası güçlü yaşlılarının sırrı buymuş.
Rica ederim Allah hayirli sifalar versinHemen randevu alayım teşekkür ederim..
Aynen işte normalde bende hafızama güvenirdim ne oldu böyle bana anlayamadım..Bende de vuku buldu bu olay 4-5 yıl evvel. demir ve b12 çok düşük çıktı.iğne verdiler hergün kullandım 3 ay.
benim hafızam inanılmaz güçlüdür.çook çok küçük yaşta yaşadıklarımı ,olayın tarihini,plaka veya telefon numarası ,ve yüzleri unutmam ama isim pek aklımda kalmaz . Tuhafıma gitmişti.
Bizim ailede alzheimer var ama biraz geç yaşta çıkıyor şükür.
Birde unutkanım demek cidden beyine mesaj yolluyor.ayna karşısında hafızam çok kuvvetli benim deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?