Unutkanlik

Evet ben de tiroit hastasıyım ve yapıyor unutkanlık. Kansizlikta var tabi ama tiroitten benim ki.
Annemde de şeker ve B12 den ötürü unutkanlık var şimdi B12 iyi tama.

Evet bendede kansızlık mevcut bu yüzden kendimi hep halsiz hissediyorum
Bazenn işten eve dönünce sırtımda taş taşıyorcasına da ayrıca yorgun hissediyorum
Önümüzdeki 15 gün içinde tiroid için tedaviye başlayacağım
Umarım çabuk iyleşir ve gider benden ve tüm hasatalardan.....

Kolaya kaçmak en güzeli diyorsun yani o da iyi fikir mis:- )zaten akıllı telefonlar olmasa ne olurdu halim bende bilmiyorum..hiçbir tel numarasını ezberlemeye gerek yok..facebook var kimsenin dogumgununü hatırlamak gerekmiyor..telin alarmı ve hatırlatma appi sayesinde rahatız..telefon benden akıllı ay bunalıma giricigim tutmayın beni uhu uhu...

Tiroit için ilaç kullanıyorum hap ömür boyu kullanacağım değerlere göre değişiyor bazen 3 ay 1 kullanıyorum bazen 1.5 vs

Amin canım gerçekten sinir bozucu çünkü. Yani diyet yapıyorum ama düzenli et balik yiyorum. Hatta günde mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum. Artık buna rağmen eksik çıkarsa takviye gerekir sanırım.

Amin canım gerçekten sinir bozucu çünkü. Yani diyet yapıyorum ama düzenli et balik yiyorum. Hatta günde mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum. Artık buna rağmen eksik çıkarsa takviye gerekir sanırım.
Aynen bende ona şaşarım zaten..kırmızı et balık sebze meyve hepsinden bolca yediğim halde nasıl eksik çıkacaksa artık. .ama sanırım bazı bünyeler bazı vitaminleri vücuttan atabiliyormuş diye duymuştum..mesela kırmızı et yedikten sonra mandalina yada portakal yersek yani c vitamini alırsak etten aldığımız demiri vücut hemen işliyor içine

Evet bu doğru c vitamini demir b12 nin emilimini arttırırken süt ve ürünleri et yanında yemek demir emilimini azaltiyir ama ben dışarıda yenen yemek dışında buna da dikkat ederim hep. Bakalım bende meraktayim

Bende de unutkanlık var. Bi şeyi yaparken aklınızda başka şeyler düşünüyorsanız ondandır. Ben aynı anda 40 şey düşünmeye çalıştığım için unutuyorum çoğunlukla. Bi de kansızlık vs. de sebep oluyor.

Evet birde kadınların aklında 40 tilki dolanır ama hiçbirinin kuyruğu birbirine değmez denir..hikaye.!benimkilerin kuyrukları birbirine dolaştı çözemiyorum

Havuç suyu unutkanlıga birebirmiş. Agır alzhimer hastalsrında bile ilerlemeyi durdurmuş

Takviye olarak tavsiye ederim

bi doktora görünün hem kesinleşsin hem de bişey yoksa içiniz rahat eder. Bir de bunu düşünüp kafanızın içindekileri daha da doldurmayın.

buarada ben de çok şey unuturum ama dönem dönem olur. bence önemli olan ne boyutlarda unutuluyo ve ne sıklıkla..
Bir doktora görünün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…