unutmak için ne yapmalıyım

Tamam haklı olabilirsin ama arkadaşın eşini terk etmek gibi bir sözü olmadı ona istinaden zamana bırak dedim .
Mutlaka kolay olmayacaktır bu durum derinden yaralanmış çünkü kolaycana atlatamaz bunu güveni kalmadı tabi eşine karşı.
Yok ben eşimden ayrılacağım deseydi düşüncelerim farklı olacaktı.
Belkide gidecek bir yeri yoktur görüyoruz bunlarıda mecbur kalıp evliliğine devam edecektir işte bunu bilmiyoruz.
Amin rabbim kimselere yaşatmasın bu durumu

Sevgili ank06, ben de tabii ki kimseye esini/sevgilisini terketmelerini oneriyor degilim, ayrica hicbirimiz digerimizin dort duvar arasinda yasadiklarini ya da suanki maddi/manevi durumunu bilemeyiz ama gercek olan su ki aldatmalar guvensizligi ,guvensizlik ise yaralari kangren hale getirebiliyor..sonucta zaman her kosulda herseyin ilaci olamayabiliyor demek istemistim hayatim.

Sevgili ank06, ben de tabii ki kimseye esini/sevgilisini terketmelerini oneriyor degilim, ayrica hicbirimiz digerimizin dort duvar arasinda yasadiklarini ya da suanki maddi/manevi durumunu bilemeyiz ama gercek olan su ki aldatmalar guvensizligi ,guvensizlik ise yaralari kangren hale getirebiliyor..sonucta zaman her kosulda herseyin ilaci olamayabiliyor demek istemistim hayatim.

Tabiki kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz anlatmadıkça bizler sadece derdine çare bularak yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Yaralar elbette kapanmaz ama yapacak bir şeyide yoksa kadının mecburen sineye çekmeye zorluyor kendini .
Keşke ilaç olsa dertlere sende haklısın acı bir tecrübe yaşamışsın inşallah atlaşmışsındır bu durumu .
Sevgiler canım yerimseniben

Tabiki kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz anlatmadıkça bizler sadece derdine çare bularak yardımcı olmaya çalışıyoruz.....................................
yerimseniben

Canim nihayet anlastik...ben de tabii ki cok uzuntuler gecirdim ama cogunu hallettim, cok azi kaldi.. cok sukur gayet iyiyim ,sadece onume bakiyorum,artik sadece ve once "ben" demeyi ogrendim....
opuyorumnanaktan

hayır latife veya şaka değildi, şöyle ki kendi başıma gelmiş gibi düşündüğümde aldatılmayı ya ayrılık ya da başkasıyla beraberlik paklar gibi geliyor. konu sahibi herhalde bunu okuyup hemen iş başına geçmeyecek elbette, o yüzden fikrimi yazıyorum rahatça. yaşanırken neler olur o da ayrı mesele. ancak, bir kadın için gerçekten çok ağır bir durum ve evde o adamı beklemeye devam etmek, onunla ilgilenmek çok daha ağır gelecek. o yüzden kadın da aldatırsa, eline yüzüne bulaştırmadan ve erkeğin haberi olmadan, -pek çok başka psikolojik sorun çıkma olasılığıyla beraber tabi- kendini çok kolay avutabilir bence.

hayır latife veya şaka değildi, şöyle ki kendi başıma gelmiş gibi düşündüğümde aldatılmayı ya ayrılık ya da başkasıyla beraberlik paklar gibi geliyor. konu sahibi herhalde bunu okuyup hemen iş başına geçmeyecek elbette, o yüzden fikrimi yazıyorum rahatça. yaşanırken neler olur o da ayrı mesele. ancak, bir kadın için gerçekten çok ağır bir durum ve evde o adamı beklemeye devam etmek, onunla ilgilenmek çok daha ağır gelecek. o yüzden kadın da aldatırsa, eline yüzüne bulaştırmadan ve erkeğin haberi olmadan, -pek çok başka psikolojik sorun çıkma olasılığıyla beraber tabi- kendini çok kolay avutabilir bence.

Yorum bile yapamıyorum kusura bakmayın... sırf kendini avutabilmesi için bir kadına böyle bir tavsiye verdiğinize inanamıyorum gerçekten...

Belki de ben ayamamışımdır daha, belki bu mesaj da gerçek değildir... en iyisi ben hafiften uzaklaşayım bu topikten, hiç iyi bir yere gitmiyor bu konuşma zira.

Saygılarımla...

Canim nihayet anlastik...ben de tabii ki cok uzuntuler gecirdim ama cogunu hallettim, cok azi kaldi.. cok sukur gayet iyiyim ,sadece onume bakiyorum,artik sadece ve once "ben" demeyi ogrendim....
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

En güzelini yapıyorsun canım a.s.

oeşim oseviyeye düştü diye bende oseviyeye asla düşmem ben namusumu onun için taşımıyorum kadın erkek farkı budur işte :oklava:

ben sizi anlayamadım östelik eğitimci olduğunuzu yazmışsınız .beni zaten aldattığıda bir kadın ben şu an yaşadığımı başkasına nasıl yaşatırım aynı deyilmi zaten kadının en büyük düşmanı yine kadındır. şu an söyleyecek bişe bulamıyorum size iyi eylenceler:olmaz:

Bekar olduğun için bunu rahatçana yazabilirsin tabi.
Ama evli olsaydın bunu yazamazdın kesinlikle
Şimdi her aldatılan evli kadın gitsin eşinimi aldatsın yani
Kadınla erkeğin arasındaki en belirgin fark işte budur
Erkek aldatır ama kadın asla buna karşılık vererek böyle birşey yapmaz ve yapamaz.

hayır latife veya şaka değildi, şöyle ki kendi başıma gelmiş gibi düşündüğümde aldatılmayı ya ayrılık ya da başkasıyla beraberlik paklar gibi geliyor. ................................ o yüzden kadın da aldatırsa, eline yüzüne bulaştırmadan ve erkeğin haberi olmadan, -pek çok başka psikolojik sorun çıkma olasılığıyla beraber tabi- kendini çok kolay avutabilir bence.

Kisasa kisas,dogrusu yazacak sey bulamiyorum, tabii bekara.......bosamak kolay....

Yorum bile yapamıyorum kusura bakmayın... sırf kendini avutabilmesi için bir kadına böyle bir tavsiye verdiğinize inanamıyorum gerçekten...

Belki de ben ayamamışımdır daha, belki bu mesaj da gerçek değildir... en iyisi ben hafiften uzaklaşayım bu topikten, hiç iyi bir yere gitmiyor bu konuşma zira.

Saygılarımla...

tavsiye vermediğimi yazmıştım, tavsiye verecek durumda değiliz burda hiçbirimiz.

oeşim oseviyeye düştü diye bende oseviyeye asla düşmem ben namusumu onun için taşımıyorum kadın erkek farkı budur işte :oklava:

o seviyeye düşen adamla işiniz ne o zaman...

ben sizi anlayamadım östelik eğitimci olduğunuzu yazmışsınız .beni zaten aldattığıda bir kadın ben şu an yaşadığımı başkasına nasıl yaşatırım aynı deyilmi zaten kadının en büyük düşmanı yine kadındır. şu an söyleyecek bişe bulamıyorum size iyi eylenceler:olmaz:

ben buraya evliyle beraber olun yazmadım ki. ya da biriyle olun demedim. ben olsam bunu yapardım dedim. ezberlenmiş hayatlarınız ve cümleleriniz var. şu an içinde bulunduğunuz durum daha mı az aşağılayıcı geliyor size? ben de bunu anlayamıyorum. bırakıp çekip gitmek varken daha "o kadınla görüşmesini yasakladım." diyorsunuz. bu olaylardan sonra bile hala görüşecek değildi herhalde eşiniz o kadınla. eğitimciyim ve ahlaksızım(!), siz böyle yorumlayın, kadınların lehine konuştuğumu anlayacak durumda değilsiniz.

Bekar olduğun için bunu rahatçana yazabilirsin tabi.
Ama evli olsaydın bunu yazamazdın kesinlikle
Şimdi her aldatılan evli kadın gitsin eşinimi aldatsın yani
Kadınla erkeğin arasındaki en belirgin fark işte budur
Erkek aldatır ama kadın asla buna karşılık vererek böyle birşey yapmaz ve yapamaz.

yazdıklarınızdaki kadın erkek farkı beni mutlu etmiyor. ya sizi?

Kisasa kisas,dogrusu yazacak sey bulamiyorum, tabii bekara.......bosamak kolay....

evli de olsam bu şekilde ezik davranamaycağıma eminim. bi şekilde hıncımı alırdım. olmaz böyleee...

tavsiye vermediğimi yazmıştım, tavsiye verecek durumda değiliz burda hiçbirimiz.

o seviyeye düşen adamla işiniz ne o zaman...

ben buraya evliyle beraber olun yazmadım ki. ya da biriyle olun demedim. ben olsam bunu yapardım dedim. ezberlenmiş hayatlarınız ve cümleleriniz var. şu an içinde bulunduğunuz durum daha mı az aşağılayıcı geliyor size? ben de bunu anlayamıyorum. bırakıp çekip gitmek varken daha "o kadınla görüşmesini yasakladım." diyorsunuz. bu olaylardan sonra bile hala görüşecek değildi herhalde eşiniz o kadınla. eğitimciyim ve ahlaksızım(!), siz böyle yorumlayın, kadınların lehine konuştuğumu anlayacak durumda değilsiniz.

yazdıklarınızdaki kadın erkek farkı beni mutlu etmiyor. ya sizi?

evli de olsam bu şekilde ezik davranamaycağıma eminim. bi şekilde hıncımı alırdım. olmaz böyleee...

Beni neden mutlu etsinki bu durum
Sonuçta erkek aldatmış iyimi yapmış tabiki değil.
Bunun karşılığı kadının aldatması olamaz
Ya ayrılır yada sineye çeker devam eder

Iyi de varsayalim siz de aldattiktan sonra sizin deyiminizle ,hincinizi aldiktan sonrasi nasil olacak? Sizce bu evliligin saglikli yurumesi mumkun olabilecek mi? Sayet ogrenirlerse, cocuklariniza bu durumu ileride nasil aciklamayi dusunursunuz??

Iyi de varsayalim siz de aldattiktan sonra sizin deyiminizle ,hincinizi aldiktan sonrasi nasil olacak? Sizce bu evliligin saglikli yurumesi mumkun olabilecek mi? Sayet ogrenirlerse, cocuklariniza bu durumu ileride nasil aciklamayi dusunursunuz??

babalarını onlara çekiştirmekten iyidir.

babalarını onlara çekiştirmekten iyidir.

Bu konuyu uzatmaya niyetim yok...cok tatsiz sekilde bosanmis olmalarina ragmen sadece cocuklar cok etkilenmesin diye babalari kotulemeyen bir suru tanidigim var yani herkes bir degil..sonucta herkesin dogrusu kendine,umarim yalanlar, aldatmalardan uzak bir evlilik size kismet olur..

Fiyonk ' a katılıyorum.. Yalnız ben şu noktada ondan ayrılıyorum..Beni eşim sevgilim nişanlım hiiiiç fark etmez aldatırsa ona aynı duyguyu yaşatmayı çok isterdim..ama bunu gizlice yaparak içimi rahatlatmak adına değil ona bu acıyı yasatmak ne hissettiğimi anlatmak adına.. ve tabiki ayrılırdım kesinlikle !!!.. bilmiyorum belki de başıma gelse böyle düşünemem ama şuanki sinirimle böyle yazıyorum.. gercekten hazmedilemeyecek bir durum.. bu durumda kadının en büyük düşmanı kadındır eşlerimizi ayartiyolar diye düşünmüyorum.. erkeğin elindedir aldatmak ve ya sadık kalmak.. affetmezdim ayrılırdım orası kesin.. ama aynı duyguyu yaşamasını çook isterdım.. ha belki ben o seviyeye düşürmezdim kendimi.. aldatarak ondan bi farkım kalmıyor bi yandan da bu var.. ama onun başka bi kadın tarafından aldatılması en büyük bedduam olurdu.. benden bulmasa bile o acı duyguyu mutlaka yaşamasını isterdim..

Back
X