Unutmak sandığınız kadar zor deil aslında,yeni arkadaşlar yeni hobiler edinin,odanızı temizleyin mesela kullanmadığınız bi sürü gereksiz ıvır zıvırı atın rahatlayın,kendinize bakın,saçınızı boyatın bakım yapın,yeni giysiler alın,özgürseniz ne ala bi güzel süslenip bol bol arkadaşlarınızla dışarı çıkın,artık hayatınızda biri olmadığı için paranız size kalacak sevinin bence,hediye almanıza gerek yok,tlf masrafından da kurtuldunuz,hem karışan da kalmadı istediğinizle görüşür istediğinizi yaparsınız,istediğinizi giyersiniz kısıtlayan yok,biraz ağlarsınız belki ama inanın zaman geçince geri dönse de artık onsuz çok daha mutlu olduğunuzu anlarsınız :) ben de böle bi süreçten geçtim,çok seviorum derdim ama bi baktım artık o insanı istemiyorum hem de köpekler gibi pişman olduğu halde,üstelik ailemle de sorunlarım vardı,özgür deildim hiç dışarı çıkamıodum babam her şeye müdahale ediodu,buna rağmen unuttum gitti,bi de özgür olsaydım kimsenin kahrını çekmezdim valla :):):) Özgürseniz kıymetini bilin derim