Unutmak Için Neler Yapilmali

CakmaKleopatra

asabiyim kompleksliyim!!!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
818
1
96
Çek Cumhuriyeti
unutmak için ne yapmalı???

** İstenilmediğinizi düşünmeyin.

** Gerekirse ağlayın ama kendinizi fazla hırpalamayın.

** Size keyif veren işlerle uğraşın.

** Mutsuz hissettiğinizde çikolata yiyin.

** Spor yapın, dans edin, şarkı söyleyin.

** Egonuzu okşayan insanlarla birlikte olmaya çalışın.

** Bulunduğunuz şehirden birkaç günlüğüne uzaklaşın.

** Güne ılık duş alarak başlayın.

** Acımı hafifletebilir düşüncesiyle yeni bir ilişkiye asla başlamayın.

bence bunların hiç bi faydası olmaz beynin ve yüreğin seninle olduğu sürece ne yaparsan yap nereye gidersen git hep içinde bi yerlerin sızısını hissedeceksin

unutmak zor dur ama nasıl sevdiysen öylede nefret edersin onadan yaptıklarını aklına getirmen yeter :teselli: :1shok: :1no2: :çok üzgünüm: senağlama

hepsini yaptım oldu mu? olmadı
çaresi sadece zaman bu zaman içinde de gerekli olan şey sabır

Unutmak sandığınız kadar zor deil aslında,yeni arkadaşlar yeni hobiler edinin,odanızı temizleyin mesela kullanmadığınız bi sürü gereksiz ıvır zıvırı atın rahatlayın,kendinize bakın,saçınızı boyatın bakım yapın,yeni giysiler alın,özgürseniz ne ala bi güzel süslenip bol bol arkadaşlarınızla dışarı çıkın,artık hayatınızda biri olmadığı için paranız size kalacak sevinin bence,hediye almanıza gerek yok,tlf masrafından da kurtuldunuz,hem karışan da kalmadı istediğinizle görüşür istediğinizi yaparsınız,istediğinizi giyersiniz kısıtlayan yok,biraz ağlarsınız belki ama inanın zaman geçince geri dönse de artık onsuz çok daha mutlu olduğunuzu anlarsınız :) ben de böle bi süreçten geçtim,çok seviorum derdim ama bi baktım artık o insanı istemiyorum hem de köpekler gibi pişman olduğu halde,üstelik ailemle de sorunlarım vardı,özgür deildim hiç dışarı çıkamıodum babam her şeye müdahale ediodu,buna rağmen unuttum gitti,bi de özgür olsaydım kimsenin kahrını çekmezdim valla :):):) Özgürseniz kıymetini bilin derim

ben lisedeyken böyle bi durumla karşılaştım.kendi kendime üzülüp ağlayıp duruyodum.sonra sasrtım kendimi napıyosun sen dedim tabi bu durumu da kafamdan atamıyodum.naptım biliyoomusunuz.kendimi derslere verdim,unutmak için deli gibi ders çalışmaya başladım.sonra bi bakmışım hiç umrumda bile değil o .üzerine bi de okulda derece yapmıştım.:dance: :Roflol: Allah bi kapıyı kapayınca başkasını açıyor işte:Roflol:

bence zamanla ilgili..yüzeye yükselmek için önce dibe batmak lazım..önce acıyı en deriniyle yaşıyorsunuz..sonra zaten yaralar kabuk bağladıkça iyileşiyorsunuz..zaman geçmeden geçmiyor..

bence unutmak zamanla olacak bişe.unutuyorum demekle unutulmuyor.zamanla alışıyosun.görmeye görmeye konuşmaya konuşmaya yokluguna alışıyosun.

yani gerçekten sevilmişse eger 1 yıl bile sürüyo.hani yok sevmiyosa zaten ayrıldığına bile üzülmez<

yani zaman unutturuyoo arkadaşlarrr.

unutmayın...boşverin..sadece vazgeçin ve bu vazgeçmenin dibine kadar tadını çıkartın......nasıl olsa herzaman bişeylerden vazgeçmiyoruz.....untmayın....sadece alışmaya çalışın.....

moon kızzzzzzz bunu kendi aklına yaz sen :mymeka:
hiçbirşeyi eskiyi asla unutamazsınız unutmuş gibi yaparsınız acı çekersiniz her zaman.yapmanız tek gereken şey hayırlısı buymuş demeniz ve vız tırs :Roflol:

arkadaşlar bu konuda tek önerim: meşguliyet tedavisi/terapisi. Ben boşandığımda kendime 7 gün sabahtan akşama kadar koşturmacayla,zihnimi işle,derslerle meşgul edeceğim bir hayat yaratmıştım,istesenizde düşünemiyorsunuz zaten başka sorumluluklarınız varken. Bence en iyi yöntem bu.

yav yazdım ama bende işe yaramadı paso dua etmeye başladım anam her akşam okuyup üflüyorum kendimi allaha adadım en iyisi bu acım başlayınca bi dua okuyorum rahatlamaya çalışıyorum

unutmakk hiçç kolayy değill bence unutmak die de bişi yok onsuzluğa alışmak war ne yaparsa yapsın iyi kötü..insan silemiyo hafızasından maleseff yaşadıklarını bazen çok zor bazense imkansız gelıyoo ama oluyoo tek ilacı zaman ve sabırr belli bir süre sonra daha az üzülüyosun dünyanın sonu deil elbettee ama özlemm bambaşka bir duygu onu anlıyorr insann kednıne hakım olmak ve istemekle ilgili bişi onla olmuyosa istemıyosa sizde istemeyınn sevdiği kadar sevilmek ister sen insan böyle düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…