unutmak ile unutamamak arasındayım

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Eski sevgilimi çok seviyordum beni bir çok kez dengim olmayan ortalıkta herkesin gönül eğlendirdiği kişilerle aldattı. Bende affetmedim her yerden sildim sosyal medya hesaplarımı kapattım numaramı değiştirdim. Psikolojim çok bozuldu. kendime yediremedim aldatılmayı barışmak istedi ama yol verdim. Sorun şu arada aklıma geliyor içime acı geliyor eskisi gibi acı çekmiyorum ama her gün aklıma geliyor sosyal medya hesaplarına bakmıyorun kpss çalışıyorum o yüzden kimseyi istemiyorum İçimde bittimi bilmiyorum bir gün baskasını severmiyim yoksa bu durum hep böylemi gidicek bilmiyorum

Bu durum hep böyle gitmeyecek. Bir kere böyle bir şeyi yutarsanız hep yutmak zorunda kalırsınız. Ben böyle olup da düzenleni henüz görmedim. Tez vakitte fark edip bitirmişsiniz ilişkinizi.

Kendinizi kariyerinize odaklayın. Biraz anne lafı gibi olacak ama ilerde karşınıza çok daha iyileri çıkar.

Bu durum hep böyle gitmeyecek. Bir kere böyle bir şeyi yutarsanız hep yutmak zorunda kalırsınız. Ben böyle olup da düzenleni henüz görmedim. Tez vakitte fark edip bitirmişsiniz ilişkinizi.

Kendinizi kariyerinize odaklayın. Biraz anne lafı gibi olacak ama ilerde karşınıza çok daha iyileri çıkar.
teşekkürler yorum için çok haklısınız

Back
X