• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak isterken, daha cok hatirlamak:(

Blackberry2245

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
163
45
38
Kisaca anlatiyim
Esimle ayrilma sürecindeyiz bazi seveplerden dolayi bitti evliligimiz. Evet evliligimiz bitti ... Ya anilara neolacak ? Mutlaka iyi ve kötü günler gecirdik.. Ama su an neden sadece o Yasanmis güzel günler aklima geliyor.. unutmak istedikce daha cok hatirliyorum, özlüyorum onu.. Allahin hergünü rüyamda görüyorum... Kafayi yicem yakinda :KK61::KK61: geceleri yatmak bile istemiyorum artik .. Biliyorum yine onu görecegim.. Su an bile yatmamakta direniyorum.. Rüyalarimda okadar mutluyumki, kalktigimda sadece rüyadi diye agliyorum. Aranizda böyle seyi yasayip atlattan varmi ? Gercekten yardima ihtiyacim var :(

Kisaca anlatiyim
Esimle ayrilma sürecindeyiz bazi seveplerden dolayi bitti evliligimiz. Evet evliligimiz bitti ... Ya anilara neolacak ? Mutlaka iyi ve kötü günler gecirdik.. Ama su an neden sadece o Yasanmis güzel günler aklima geliyor.. unutmak istedikce daha cok hatirliyorum, özlüyorum onu.. Allahin hergünü rüyamda görüyorum... Kafayi yicem yakinda :KK61::KK61: geceleri yatmak bile istemiyorum artik .. Biliyorum yine onu görecegim.. Su an bile yatmamakta direniyorum.. Rüyalarimda okadar mutluyumki, kalktigimda sadece rüyadi diye agliyorum. Aranizda böyle seyi yasayip atlattan varmi ? Gercekten yardima ihtiyacim var :KK43:
unutmak,allahın bize verdiği bir lutüf diye düşünürüm herzaman
sen sadece unutmak istemiyorsun,unutursan onunda seni unutacağından korkuyorsun
sen onu değil,o güzel anıları özlüyorsun
sadece biraz cesaret etmen gerekiyor unuttum demeye
gerisi çorap söküğü gibi geliyor

Ailesine düskünlügünden... Toplam 3 sene beraberdim onla :KK43:
İlerde şunu diyeceksin "kaybettiklerim meğer kurtulduklarımmış."
Gerçekten kurtulmuşsun ailesine düşkünlüğünden dolayı boşandıysanız ana kuzusu erkekten hiçbirşey olmaz.
Rüyanda görmen normal. Sevgililer bile ayrılır ve yıllar sonra rüyasında görebilir.
Ama rüyalarda hep iyi anları görürsün. Gerçekte ise iyi biri olmadığı için ayrılmışsındır.

Yürüseydi ayrılık olmazdı. .
Zaman iyileştirecek yaraları. .
Daha çok yeni. .
Normal. .

unutmak,allahın bize verdiği bir lutüf diye düşünürüm herzaman
sen sadece unutmak istemiyorsun,unutursan onunda seni unutacağından korkuyorsun
sen onu değil,o güzel anıları özlüyorsun
sadece biraz cesaret etmen gerekiyor unuttum demeye
gerisi çorap söküğü gibi geliyor
Iki ay önce unuttum diyebildim... Ama sonra öyle bir bosluga düstümki cikamiyorum:KK61:

İlerde şunu diyeceksin "kaybettiklerim meğer kurtulduklarımmış."
Gerçekten kurtulmuşsun ailesine düşkünlüğünden dolayı boşandıysanız ana kuzusu erkekten hiçbirşey olmaz.
Rüyanda görmen normal. Sevgililer bile ayrılır ve yıllar sonra rüyasında görebilir.
Ama rüyalarda hep iyi anları görürsün. Gerçekte ise iyi biri olmadığı için ayrılmışsındır.
Haklisin... Öyle bir kaynanayla ömür gecmezdi. Bunlari kendim biliyorum.. Neden unutamiyorum...

Unuttum demekle unutulmaz ki ya da unutucam demekle. 3 yıl ne kadar kısa gözükse de bir o kadar da uzun bir süre. Her günün birlikte geçiyor, alışmış oluyorsun. Aslında sevginin çoğu alışkanlık. Bunu zamanla daha iyi anlayacaksın. Hergün aynı olan düzenin bozulduğu için boşluktasın sadece. Sen onu özlemiyorsun aslında, anılarını özlüyorsun. Bir nevi beynimizin bize yaptığı bir oyun gibi düşün. Ayrıldığımız da beynimiz bize hep güzel anıları hatırlatır ve bir daha asla mutlu olamayacağımız düşüncesine sokar ve üzer. Bunlar her ilişki sonunda olan klasik şeyler. Fazla takmamaya çalış ve en önemlisi unutmayı gerçekten istediğine emin ol kendini kandırma. Zaman her şeyin ilacıdır Allah yardımcın olsun..

Back
X