unutmak istiyorum:(

canım peki ne yapmaya karar verdin bende merak ettim
amam bence insan aşık olduğu kişiye bunu söylememeli inanki sonra çok üzlüyorsun bende seneler önce bu durumu yaşadım ama gidip bir daha konuşmadım inanırmısın halen kalbimin bir tarafında keşke konuşsaydım derim

ayrıldım kesin olarak... ben bitirdiğimi söyledim o sormadı bana. ikimizin de ortak arkadaşı vardı o arkadaş istemiyor artık dedi ona. ne bileyim insan bi konuşmak ister demi ben konuşursam eğer tükürdüğümü yalamış olcam:( bana en son söz olarak beni affetmediğini söyledi.:(

kesinlikle bitirmeni hazmetmediği için eğlenir gibi görünüyor..sende onun gibi cok mutluymus gibi davran senin pes edeceğini düşünüyor ..bırak o pes etsin ve gelip nedenini sorsun sen değil.

eskıden hayır gelseydı ESKIolarak kalmazdı canım,bıdaha aynı ınsanı dusunupte gelecekte senı gercekten hakeden kısının gecıkmesıne neden olma.

evet doğru söylüyosun canım, benim sorunum unutamamak, öğrencilerle muhabbetleri gözüme takılıyo hemen eski güzel günler aklıma geliyo. onun bana yaptığı espriler güzel geçirdiğimiz vakitler:(( eve geldiğim zaman iyi oluyor ruh halim ama okula gidince çok kötü oluyorum malesef farkettiriyorum da çevremdekilere:(

3 aylık bir aşk ve kaba davranışları var diyorsun.... ne aşk ı ya boşver düşünme... seninki şimdi yalnız kalma sendromu.. adam sebebini bile öğrenmeye çalışmıyor konuşma talep etmemiş bile boşver gitsin... eşimizden ayrıldık alıştık sen 3 ay için mi dertlerdesin?

kesinlikle bitirmeni hazmetmediği için eğlenir gibi görünüyor..sende onun gibi cok mutluymus gibi davran senin pes edeceğini düşünüyor ..bırak o pes etsin ve gelip nedenini sorsun sen değil.

evet olabilir zaten onun için bi şok oldu. bitirmemi hiç beklemiyodu hatta kendi kafasında bu ay nişan yapmayı planlıyodu ve hatta onun hesabına göre eylülde evlenecektik. işte o bu kadar isterken ben bitiriyorum ve o benimle bi daha hiç konuşma teşebbüsünde bulunmuyo anlayamıyorum

3 aylık bir aşk ve kaba davranışları var diyorsun.... ne aşk ı ya boşver düşünme... seninki şimdi yalnız kalma sendromu.. adam sebebini bile öğrenmeye çalışmıyor konuşma talep etmemiş bile boşver gitsin... eşimizden ayrıldık alıştık sen 3 ay için mi dertlerdesin?

elimde değil inan gözümün önünde hergün, onun yüzünden okula bile gitmek istemiyorum:(

İnsanlar nasıl medeni bir şekilde bir ilişkiye başlıyorlarsa öyle de bitirmelidirler.
Liseli gibi aracı göndermek olmamış.
Ben olsam bana bunu bile söylemeyen birine nedenini sormazdım.
Belki sen ona düzgünce anlatsaydın, oda kendine çeki düzen verirdi.
Bir de öyle denerdiniz.
Bence her şeyden önce bu şekilde bitirdiğin için kırılmıştır adamcağız.

İnsanlar nasıl medeni bir şekilde bir ilişkiye başlıyorlarsa öyle de bitirmelidirler.
Liseli gibi aracı göndermek olmamış.
Ben olsam bana bunu bile söylemeyen birine nedenini sormazdım.
Belki sen ona düzgünce anlatsaydın, oda kendine çeki düzen verirdi.
Bir de öyle denerdiniz.
Bence her şeyden önce bu şekilde bitirdiğin için kırılmıştır adamcağız.

ben ona mesaj attım ailemin gönül rızasının olmadığını ailemin gönül rızası olmadığı için benim de kabul etmeyeceğimi söylemiştim. o da devreye birilerini koydu işte o devreye giren arkadaşa gerçek sebepleri anlattım.o arkadaş da o şahısa "o da istemiyor olmayacakmış" demiş. sonra bana öfkesini kusan mesaj attı. gerçek sebepleri bilmeden. " seni affetmeyeceğim, umarım ömrün boyınca beni unutamazsın" diye. burda onun konuşması gerekmezmiydi

evet olabilir zaten onun için bi şok oldu. bitirmemi hiç beklemiyodu hatta kendi kafasında bu ay nişan yapmayı planlıyodu ve hatta onun hesabına göre eylülde evlenecektik. işte o bu kadar isterken ben bitiriyorum ve o benimle bi daha hiç konuşma teşebbüsünde bulunmuyo anlayamıyorum

Her şeyde bir hayır vardır bunu asla unutma kim bilir belki ilerde iyki diyeceksin ...
Hayat kısa eglenmene bak..Aslında bende hemen hemen aynı seyden muzdaribim ben ona sormuştum bile nasıl gidiyor diye cok gzel her sey falan demişti nasıl sinir olmuştum ama o gün bugündür ne aradım ne sordum bende dısardan mutlu pozları veriyorum içim kan aglasada ..hayat işte

Her şeyde bir hayır vardır bunu asla unutma kim bilir belki ilerde iyki diyeceksin ...
Hayat kısa eglenmene bak..Aslında bende hemen hemen aynı seyden muzdaribim ben ona sormuştum bile nasıl gidiyor diye cok gzel her sey falan demişti nasıl sinir olmuştum ama o gün bugündür ne aradım ne sordum bende dısardan mutlu pozları veriyorum içim kan aglasada ..hayat işte

bir hafta geçti toparlanacağım yerde sanki daha kötü oluyorum sabah ilk kalktığımda aklıma ilk gelen o. gözümün önünde olmasa keşke unutmak daha kolay olurdu. onu görünce kalbim atıyo hala.off off şu okullar tatil olsaydı:(

bir hafta geçti toparlanacağım yerde sanki daha kötü oluyorum sabah ilk kalktığımda aklıma ilk gelen o. gözümün önünde olmasa keşke unutmak daha kolay olurdu. onu görünce kalbim atıyo hala.off off şu okullar tatil olsaydı:(

inan bende uyurken bile aklımda o var ..ama unutmaya alısmaya calısıyorum ...
neticede cok isteselerdi bir sekilde sorunları halletmeye calısırlardı ben olaya böyle bakmaya başladım ..ve artık hiçbir sey düşünmek istemiyorum..okulun kapanmasına da az kaldı sen başka seylerle ugras o zmana kadar ..Allah yardımcımız olsun..

Bence aslında bu onun rahat davranışlarından kaynaklanmış bir de hiç bir şey sormadan ısrar etmeden ayrılması sanırım sende bir boşluk yarattı, NASIL OLUR YA?? derken kendi kendine üzülmeye başladın ama hiç gerek yok...

Hep öyle olur, sırf o rahat diye senin aklına bu kadar çok düşüyor bak adım gibi eminim bu duruma!:)

Eminim ki doğru bir karar verdin, tek yapman gereken şey ZAMANLA savaşmak, aynı yerde de çalışıyor olmanız işi zorlaştırıyor..

Her doğan gün BEN NEDEN AYRILMIŞTIM sorusunun cevabını tazeleyin ki , negatif yönleri aklınızda daha uzun süre kalsın...

Her insanla güzel anılar yaşanıyor, dolayısıyla bu o olmasaydı başka bir erkek olsaydı da güzel anılar aklınıza gelecekti, sadece aşktan değil...

Dirençli olun zamanla üstesinden geleceksiniz:32:

ben ona mesaj attım ailemin gönül rızasının olmadığını ailemin gönül rızası olmadığı için benim de kabul etmeyeceğimi söylemiştim. o da devreye birilerini koydu işte o devreye giren arkadaşa gerçek sebepleri anlattım.o arkadaş da o şahısa "o da istemiyor olmayacakmış" demiş. sonra bana öfkesini kusan mesaj attı. gerçek sebepleri bilmeden. " seni affetmeyeceğim, umarım ömrün boyınca beni unutamazsın" diye. burda onun konuşması gerekmezmiydi

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ki. Neden karşına alıp konuşmadın?
Mesajla ve 3. kişiyle karşındakini ikna edemezsin ki. Senin yüzüne bile bakmaya tahammülüm yok demeye gelmiş.
O kişi senin duygularını ona ne kadar aktarabilmiştir ki?
Bu çok gurur kırıcı bir şey. Ayrılma sebebi ne olursa olsun.
Bence alıp karşına konuş ve bütün gerekçelerini anlat. Bir orta yol bulacağınıza inanıyorum.
Çünkü ikinizde de hiç bir şey bitmemiş. Eğer o unutsaydı, kabullenseydi bu hareketlere gerek duymazdı.
O cümleleri sana olan o anki kızgınlığı ile söylemiş.
Son kez git ve konuş derim. He bir sonuca varamazsan kaybedecek bir şeyin yok, ama kazancın olabilir.

bende senin gibiyim ani karar verip ayrılırım ama sonra aradan zaman geçince acı cekmeye başlarım, faceden silmelisin onu canım tamamıyle hayatından cıkarmalısın o zaman mutlu olucam diye düşün sürekli , böyle çokmu mutlusun sanki elin gitmese bile sen sil onu, zaten bir erkek severse peşinden gelir...

inan bende uyurken bile aklımda o var ..ama unutmaya alısmaya calısıyorum ...
neticede cok isteselerdi bir sekilde sorunları halletmeye calısırlardı ben olaya böyle bakmaya başladım ..ve artık hiçbir sey düşünmek istemiyorum..okulun kapanmasına da az kaldı sen başka seylerle ugras o zmana kadar ..Allah yardımcımız olsun..

aminnn teşekkür ederim

Bence aslında bu onun rahat davranışlarından kaynaklanmış bir de hiç bir şey sormadan ısrar etmeden ayrılması sanırım sende bir boşluk yarattı, NASIL OLUR YA?? derken kendi kendine üzülmeye başladın ama hiç gerek yok...

Hep öyle olur, sırf o rahat diye senin aklına bu kadar çok düşüyor bak adım gibi eminim bu duruma!:)

Eminim ki doğru bir karar verdin, tek yapman gereken şey ZAMANLA savaşmak, aynı yerde de çalışıyor olmanız işi zorlaştırıyor..

Her doğan gün BEN NEDEN AYRILMIŞTIM sorusunun cevabını tazeleyin ki , negatif yönleri aklınızda daha uzun süre kalsın...

Her insanla güzel anılar yaşanıyor, dolayısıyla bu o olmasaydı başka bir erkek olsaydı da güzel anılar aklınıza gelecekti, sadece aşktan değil...

Dirençli olun zamanla üstesinden geleceksiniz:32:[/QU

evet 1 haftadır boşlukta gibi hissediyorum kendimi. çevremde bizi tanıyanlar da öyle diyor... güzel şeyler aklıma geldikçe hep olumsuz yönlerini aklıma getiriyorum rahatlıyorum o zaman. ama onu görünce herşey uçup gidiyo sanki. inşallah dirayetli olmaya çalışcam.. teşekkür ederim

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ki. Neden karşına alıp konuşmadın?
Mesajla ve 3. kişiyle karşındakini ikna edemezsin ki. Senin yüzüne bile bakmaya tahammülüm yok demeye gelmiş.
O kişi senin duygularını ona ne kadar aktarabilmiştir ki?
Bu çok gurur kırıcı bir şey. Ayrılma sebebi ne olursa olsun.
Bence alıp karşına konuş ve bütün gerekçelerini anlat. Bir orta yol bulacağınıza inanıyorum.
Çünkü ikinizde de hiç bir şey bitmemiş. Eğer o unutsaydı, kabullenseydi bu hareketlere gerek duymazdı.
O cümleleri sana olan o anki kızgınlığı ile söylemiş.
Son kez git ve konuş derim. He bir sonuca varamazsan kaybedecek bir şeyin yok, ama kazancın olabilir.

ben bitti dedim o da kabullendi ben tekrar konuşmaya teşebbüs edersem ne düşünür bilemiyorum:(

bende senin gibiyim ani karar verip ayrılırım ama sonra aradan zaman geçince acı cekmeye başlarım, faceden silmelisin onu canım tamamıyle hayatından cıkarmalısın o zaman mutlu olucam diye düşün sürekli , böyle çokmu mutlusun sanki elin gitmese bile sen sil onu, zaten bir erkek severse peşinden gelir...

evet sanırım gururundan gelmedi

zor bir durum gercekten..
yanılmıyorsam ikinizde öğretmensiniz
yanınızdan şarkı söyleyerek geçmesi falan bunu hep yaparmıydı yoksa ayrıldıktan sonra mı bu şekilde davranmaya basladı bunu öğrenmek istiyorum
sen onun gibi şarkı falan söylememelisin
taş yerinde ağırdır :)))
sende olgun davran, suratına bakma, nasılsan öyle ol..
onun gibi yapmacıklaşma
olgun ol ama ben sana gidip konusmanı tavsiye etmıyorum
baksana neden ayrıldıgını bile tenezzül edip sormamış
o kadar gurursuz musun sen ?
hiç gerek yok canım :)

aracıyla istemediğini söylemeseydin keşke... o yüzden gururu kırılmıştır... eğer çok istiyorsan ilgini belli et mutluluğu bu yüzden kaçırma. ama reddedilme ihtimalin de var bunu unutma... hakkında hayırlısı...

Back
X