unutmak istiyorum:(

canım yaa uc ay gıbı kısa bır sure de ne yasadınız da eskı gunler aklına gelıp ıcerlıyıp aglıyorsun !

hıc kafa yormaya degmez .bence senın kı ask degıl de sadece ayrıldıgınız da neden senı ıkna etmek

ıstemedı neden senınle konusmak ıstemedı dıye sen hırs yapmıssın onu .

bence tek problem bu tatlım .cocuk da akıllı cocuklmus valla kacan kovalanır taktıgı ıle

yenıden senın aklına dusmeyı basarmıs

zor bir durum gercekten..
yanılmıyorsam ikinizde öğretmensiniz
yanınızdan şarkı söyleyerek geçmesi falan bunu hep yaparmıydı yoksa ayrıldıktan sonra mı bu şekilde davranmaya basladı bunu öğrenmek istiyorum
sen onun gibi şarkı falan söylememelisin
taş yerinde ağırdır :)))
sende olgun davran, suratına bakma, nasılsan öyle ol..
onun gibi yapmacıklaşma
olgun ol ama ben sana gidip konusmanı tavsiye etmıyorum
baksana neden ayrıldıgını bile tenezzül edip sormamış
o kadar gurursuz musun sen ?
hiç gerek yok canım :)

evet ikimizde öğretmeniz. daha önceden de şarkı falan söylerdi nâralar falan atardı ama arttırdı bunu. yok ben onun gibi şarkı falan söylemem de. onun yüzüne de bakmıyorum onunla aynı yerdeysek hemen hızlıca gidiyorum. konuşmayı düşünmüyorum o zaman benim gururum kırılır. ama bi taraftan da içimde acı var inşallah geçer:((

aracıyla istemediğini söylemeseydin keşke... o yüzden gururu kırılmıştır... eğer çok istiyorsan ilgini belli et mutluluğu bu yüzden kaçırma. ama reddedilme ihtimalin de var bunu unutma... hakkında hayırlısı...

ya ben ilk önce kendim mesaj attım. dedim ki ailem istemiyo. sonra o da karşılık vermiş bu durumu aşabiliriz falan die ama sorun aslında ailem değil oydu onun kaba saba hareketleri açıkçası biraz görgüsüzdü. ben aracıya anlattım sonra aracı da o seni istemiyo demiş. sonra öfkeli mesaj attı bana. neden istemiyosun neyi sorun ettin demedi bana.

canım yaa uc ay gıbı kısa bır sure de ne yasadınız da eskı gunler aklına gelıp ıcerlıyıp aglıyorsun !

hıc kafa yormaya degmez .bence senın kı ask degıl de sadece ayrıldıgınız da neden senı ıkna etmek

ıstemedı neden senınle konusmak ıstemedı dıye sen hırs yapmıssın onu .

bence tek problem bu tatlım .cocuk da akıllı cocuklmus valla kacan kovalanır taktıgı ıle

yenıden senın aklına dusmeyı basarmıs

aynı ortamda çalışıyorduk hala da çalışıyoruz çok güzel günlerimiz oldu.onun bu şekilde pat diye sebep sormadan kabullenmesi zoruma gitti. doğru akıllı ve çok kurnazdır kendisi. unutmak istiyorum unutmak, unutmak unutmak:(((((((((((

aynı ortamda çalışıyorduk hala da çalışıyoruz çok güzel günlerimiz oldu.onun bu şekilde pat diye sebep sormadan kabullenmesi zoruma gitti. doğru akıllı ve çok kurnazdır kendisi. unutmak istiyorum unutmak, unutmak unutmak:(((((((((((

canım sen onu böyle düşünürsen veya dillendirirsen biraz zor unutursun
bence içindekileri bizlerle paylaştıktan sonra olayların onun üzerine kafanda bir perde çek ve düşümemeye çalış yoksa daha çok düşünmeye başlayacaksın
dillendirmedikçe her aklına geldiğinde başka uğraşlarla ilgilenerek unutmaya çalış bir süre sonra daha şiddetli olarak o günlerinizi özleyeceksim ama bir süre sonra kalbin soğuyacak
inanki her insan aşk acısını , ayrılık acısını ilk zamanlar , zaman ilerledikçe daha çok özler üzülür ama bir süre sonra bu duygular düşüşe geçer
sende öğretmensin bilirsin çocukların dikkat çekmek için yaptığı davranışları görmezden gelme tekniğiyle yok etmeye çalışırken ilk zamanlar daha çok yaparlar en üst seviyeye çıkar sonradan aynı hızla bu davranışları sönmeye başlar ya işte ben ona benzetiyorum aşk acısıda böyle dene yararını göreceksin

haklısın inan çevremdeki insanlarla paylaşmadım hiç olan biteni. hatta onun adını benim yanımda anmamaya çalışıyolar. ama gözümün önünde olunca sesini duydukça içimden birşeyler kopuyor. kendime soruyorum geri ona dönersem tekrar başlarsak mutlu olur muyuz diye ama yine içimde bir huzursuzluk olacak biliyorum farkındayım da bunun. işte böyle bir ruh haleti içindeyim:( o hal ve hareketlerini de önemsemezmiş gibi duruyorum

Son düzenleme:
Ben de buna benzer bir şeyler yaşadım ondan yazayım hemen, bence yüzyüze konuşmadığın için ona söylemek istediklerini söyleyemediğin için biraz garip hissediyorsun. Dahası ilişkiyi bitiren sen olduğun için vicdan yapıyorsun. Seni yeterince mutlu edemiyormuş, mutlu olacağını düşünmemişsin ki bitirmişsin ilişkini. Seni daha mutlu edecek biri var orda bi yerde, onu düşün, onu ara.. Biten ilişki arkasından çok da kafa yorma.

Ben bunları şunu düşünerek yazıyorum, sen bu kişiyi tam olarak sevmiyorsun, alışkanlık sendeki biraz daha. Ama yok gerçekten seviyorum eminim diyorsan, gidip konuşup her şeyi düzene sokabilirsin canım ;)

Ben de buna benzer bir şeyler yaşadım ondan yazayım hemen, bence yüzyüze konuşmadığın için ona söylemek istediklerini söyleyemediğin için biraz garip hissediyorsun. Dahası ilişkiyi bitiren sen olduğun için vicdan yapıyorsun. Seni yeterince mutlu edemiyormuş, mutlu olacağını düşünmemişsin ki bitirmişsin ilişkini. Seni daha mutlu edecek biri var orda bi yerde, onu düşün, onu ara.. Biten ilişki arkasından çok da kafa yorma.

Ben bunları şunu düşünerek yazıyorum, sen bu kişiyi tam olarak sevmiyorsun, alışkanlık sendeki biraz daha. Ama yok gerçekten seviyorum eminim diyorsan, gidip konuşup her şeyi düzene sokabilirsin canım ;)

ya mesela yemeğe gidiyoduk düşünün menüyü kendi belirliyodu bi tane yemek söylüyodu bir tabak sadece ikimizde beraber yiyoduk bu derece kabaydı yani ve üstelik bu kişi öğretmen. bu gibi kaba hareketleri oldu ben neden bunlara tepki göstermedim işte buna çok pişmanım.

hal ve hareketlerini düşünüp soğuyacağım yerde onu daha çok özlüyorum kahretsin... dün gece saat 3 e kadar ağladım int ten türkan şorayın dönüş filmini izleyip ağladım onunla beraber izlemiştik:((( soğuyamıyorum bi türlü ondan.. kendimi aptal gibi hissediyorum. şuan benim yerimde başkası olsaydı eminim çoktan unutmuştu:(((((

ya mesela yemeğe gidiyoduk düşünün menüyü kendi belirliyodu bi tane yemek söylüyodu bir tabak sadece ikimizde beraber yiyoduk bu derece kabaydı yani ve üstelik bu kişi öğretmen. bu gibi kaba hareketleri oldu ben neden bunlara tepki göstermedim işte buna çok pişmanım.

Allah cimri erkeğe düşürmesin kimseyi, büyük konuşmayalım, ama cimri bir erkekle ömür nasıl gecer, bir de calışıyormuş, diyet falan yapsan hadi yine zorla anlamaya çalışabılırım, ama ayıp yaa, karşındaki çocuk olsa ona bıle ayrı bir tabağa ısmarlarsın, ne o öyle. ayıp denen bir şey var. kime dersen yadırgar yani, garson bile yadırgamıştır, boyle şey görmemıştır herhalde... ailesi belki geleneksel aynı tabaktan yıyordu ama her şeyın bir adabı var degıl mi, lokantada o şekıl olur mu yaa. karnınız cok aç olmayıp tek pide lahmacun gibi şeyi paylaşsanız yıne zorla anlamaya çalışabılırım ama bunu anlayamadım yani... sen de utanmışsındır o anda... bence bunu süreklı hatırlayıp sogumaya calış.

amin canım benim istediğim incelikti yani diyet bile yapsam böyle yapması ayıp... tabi çok moralim bozuldu garson da şaşırdı tabi garson ikinci kez sordu hatta. bişey diyemedim düşün ben utandım yani. hani parası olmasa dicem 10 tl lik yemekti sadece. ben güya maddiyattan dolayı ayrılmışım etraftakilere öyle söylüyomuş... hep bu özelliklerini aklıma getirmeye çalışıyorum soğuyorum ondan. ama aynı ortamda olmak bgenim için çok kötü oldu

ne kadarda kaba bir erkekmiş ?
10 tl'lik yemeğin bile lafı yapılırmı ?
hem maden yedirmiceksin ne diye götürüyorsun oraya ?
öğretmen olması hiçbirşey değiştirmez kötü insan yine kötüdür.
kesinlikle dönmeyin bu adama .
ama en azından gidip ağzının payını verebilirsin
hani demişsiniz ya, para için ayrıldıgınızı falan iddia ediyormuş
bu sebepten dolayı kavga olmasın ama konusabilirsiniz
en azından kendisine bu sebepten dolayı ayrılmadıgınızı çevresine böyle saçma sapan şeyler dememesini söyleyebilirsiniz
ne kadar dogru bilemem ama ben olsam öyle yapardım...

Back
X