unutmak istiyorum

o istedi gitmemi ama benim çok hatalarım oldu o yüzden ayrıldık sinir krizleri geçirdim gereksiz kıskançlıklar yaptım

Diğer konularını bilmiyorum ama bence pişmanlık yaşıyorsun.. Ama olan olmuş yapacak bir şey yok, kendine farklı meşgaleler bul.. Hatta yeni biriyle tanışmak onu unutturabilir bence.

sence içi rahat mı?

o aşk acısı sandığı şeydir onu rahat bırakmayan boşver...

sence içi rahat mı?

o aşk acısı sandığı şeydir onu rahat bırakmayan boşver...

değildir ya,ne bileyim zaten içi rahat olsa anormal olurdu,aslında insanları geçmişleriyle değerlendirmek lazım,acaba neler yaşadıki böyle bir yol seçti işte...valla ne bileyim,burda genelde sinirliyim ya,ama şunu biliyorum ki genelinizi yüzyüze tanısam severdim heralde...
çünkü bir insan kötülük yapıyosa belki kötü şartlarda yetişmiştir,belki baba rol modeli yoktur hayatında,belki annesidir sorun,belki temel güven evresini iyi geçirmemiştir,hayatı boyunca bırakılma korkusu duymuştur...
bilmiyorum ya...
dediğim gibi allah herkesin yardımcısı olsun...
herkesin ama.
yaşamak çok zor gerçekten...
çok duygusalım ya bugün

Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler..Ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak !..Yoksa hangi balık boğmuş kendini ; Hangi serçe atlamış damdan.
alakasız ama paylaşasım geldi

ben en başından anlatıyım gerçekten dediğin gibi ben babasız büyüdüm annemle babam ben 6 yaşındayken boşandılar hiç baba sevgisi görmedim zaten annemle babamda bir aradayken evde kavga gürültü içindeydim babam annemi her gece döverdi babamı 3 senede bi 5 senede bir görürüm en son ekim 2009 senesi gördüm bi daha görmedim 18 yaşında kaçarak bi evlilik yaşadım olmadı yapamadım 2009 senesi boşandım 2011 eşim dediğim insanla tanıştım onunla tanıştığım da o da 2 senedir eşiyle ayrıydı boşanma davaları açılmıştı ve beraber yaşamaya karar verdik boşanma davası bittiğinde evlenicektik fakat benim aşırı kıskançlıklarım ve sinir krizi geçirmelerim ve psikolojik sorunlarım yüzünden ayrıldık ve bir aradayken bi kaç kere intihar girişimden bulundum

Son düzenleme:
O zaman önerime kulak vereceksin, başka biriyle tanışmayı deneyeceksin... Bence artık kendi yoluna gitmeyi öğrenmelisin, yoksa seni çok fazla yaralar bu durumun..

haklısın kendi yoluma gitmek istiyorum bende fakat unutamıyorum

Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler..Ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak !..Yoksa hangi balık boğmuş kendini ; Hangi serçe atlamış damdan.
alakasız ama paylaşasım geldi

olsun güzel söz yinede teşekkür ederim

hmm..bence saplantı haline getirmişsin..kendi kendine telkin verirsen sürekli, bi zaman sonra bu durumdan kurtulursun..

bence de kendine bi uğraş bul..
ne biliyim, dil öğren.

ya da en iyisi psikoloğa git.

Son düzenleme:
hmm..bence saplantı haline getirmişsin..kendi kendine telkin verirsen sürekli, bi zaman sonra bu durumdan kurtulursun..

bence de kendine bi uğraş bul..
ne biliyim, dil öğren.

ya da en iyisi psikoloğa git.

psikolojik destek görüyorum zaten psikiyatriye psikoloğa filan gidiyorum ilaç kullanıyorum

Yani?
Eşim dediğin adam zaten başkasıyla evli ve sen onunla aynı evde yaşadın öyle mi?
Geçmişinde yaşadıkların için çok üzgünüm ama her ne olursa olsun bunları bahane olarak yaşadıklarına kılıf uydurman da çok çirkin.
İşin acı tarafı hala o adamı özlediğini söylüyorsun.
Hem akıllanmamışsın hem de yaşadıklarından pişman değilsin.
Allahım akıl fikir versin inşallah!

İnsanlar zaten kendi hatalarını kabul etmezler hiç.
Hep bi kılıfa uydurup üzerlerindeki yükü hafifletmeye çalışırlar...

Benim de annemle babam boşandı, babamdan bi sevgi görmedim ama ben hiç kendi kusurlarımı, hatalarımı kılıfa sokmadım..Ya da kabullenmekte zorlanmadım..

neden bu şekilde beni itham ediyosun anlamadım onları ben ayırmadım ben boşanın demedim boşandılarda zaten biz tanıştığımızda davaları devam ediyodu tanıştığımızda diyorum bak onlar aynı evde yaşarlarken tanışmadık biz

allah yardımcın olsun...dediğim gibi herşeyin vardır nedeni,kimse kötü kadere razı değil zaten...kendine değer ver,kendinle gurur duyabileceğin bir hayat yaşa bundan sonra...
okula başla tekrardan ilkokul mezunuysan bile,hayatını kur daha 23 yaşındaymışsın, hayatın başındasın...kendine doğumgünü seç,herşeye sünger çek,boşver eski eşlerini,bitir geçmiş hayatını...yeni düzen kur kendine...
sen ailenle gurur duymuyorsun,onlar da senle duymuyorlar,onlar yüzünden bu haldesin %90... ama onlara rağmen çok daha iyi yerlere gelebilirsin,değiştir hayatını,unut herşeyi,bitsin gitsin,yaşamak çok zor ama işte yaşamalı insan...

psikolojini düzeltmek te senin elinde...bileklerin kesik içinde olabilir,bi dünya kere intihara kalkışmış olabilirsin...ama sen bi yerlere geldikten sonra bak bakalım herşey ne güzel olur...
olsun ya herkesin hayatı güzel olsun...

herkesin psikolojisi bir değildir ama bunu unutma sen kaç kere ölmek için intihar girişiminde bulundun herkes kendi yaşadığını bilir

beni anladığın ve yargılamadığın için teşekkür ederim ben çok acılar çektim ne yaptığımı bilmediğim zamanlar oldu herşeyi unutup yeni bir hayata başlamak istiyorum ama unutamıyorum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…