• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak istiyorum

neden bu şekilde beni itham ediyosun anlamadım onları ben ayırmadım ben boşanın demedim boşandılarda zaten biz tanıştığımızda davaları devam ediyodu tanıştığımızda diyorum bak onlar aynı evde yaşarlarken tanışmadık biz

İtham etmiyorum ki!!!
Senin söylediklerini tekrarladım sadece. Demek ki sen kendini itham ediyorsun.
Boşanma davasının devam etmesinin anlamı "hala evliyiz" olduğunu bilmeyecek kadar cahil olduğunu sanmıyorum.
Eşi tazminat istese adamın evinde çöp bırakmazdı,dua etsin o adam da kadın insaflı çıkmış!
Hangi akla ve yüreğe sığar ya masum bir kadının canını yakmak!!!
Çok çok sinirleniyorum bunlara!
Boşanmak zaten bir kadın için bir travma,bir de yıllarca eş dediği adam daha dava sonuçlanmadan yatağına başka kadın almış. Yazıktır, günahtır!

ben en başından anlatıyım gerçekten dediğin gibi ben babasız büyüdüm annemle babam ben 6 yaşındayken boşandılar hiç baba sevgisi görmedim zaten annemle babamda bir aradayken evde kavga gürültü içindeydim babam annemi her gece döverdi babamı 3 senede bi 5 senede bir görürüm en son ekim 2009 senesi gördüm bi daha görmedim 18 yaşında kaçarak bi evlilik yaşadım olmadı yapamadım 2009 senesi boşandım 2011 eşim dediğim insanla tanıştım onunla tanıştığım da o da 2 senedir eşiyle ayrıydı boşanma davaları açılmıştı ve beraber yaşamaya karar verdik boşanma davası bittiğinde evlenicektik fakat benim aşırı kıskançlıklarım ve sinir krizi geçirmelerim ve psikolojik sorunlarım yüzünden ayrıldık ve bir aradayken bi kaç kere intihar girişimden bulundum

O zaman eski eşin değil eski sevgilin oluyor öyle değil mi? Mutlu olmak için eski sevgiline ihtiyacın yok.. Unutamam demeyeceksin unutacaksın..

eğer sen kendini mutlu hissedecek şeyler yaparsan yani kendinin değiştiğini düşünürsen o da bunu görür.
çalışmak en iyi ilaç. sosyal sorumluluk projeleri güzeldir.
hiç birşey yapamıyorsan dışarıda aç susuz gezen sokak hayvanları için 5lt. bidonda taşıdığın suyu kaplara koyup belli sokaklara koyabilirsin.

O zaman eski eşin değil eski sevgilin oluyor öyle değil mi? Mutlu olmak için eski sevgiline ihtiyacın yok.. Unutamam demeyeceksin unutacaksın..

evet haklısın bende unutmak istiyorum

İtham etmiyorum ki!!!
Senin söylediklerini tekrarladım sadece. Demek ki sen kendini itham ediyorsun.
Boşanma davasının devam etmesinin anlamı "hala evliyiz" olduğunu bilmeyecek kadar cahil olduğunu sanmıyorum.
Eşi tazminat istese adamın evinde çöp bırakmazdı,dua etsin o adam da kadın insaflı çıkmış!
Hangi akla ve yüreğe sığar ya masum bir kadının canını yakmak!!!
Çok çok sinirleniyorum bunlara!
Boşanmak zaten bir kadın için bir travma,bir de yıllarca eş dediği adam daha dava sonuçlanmadan yatağına başka kadın almış. Yazıktır, günahtır!

dava bitti boşandı onlar çoktan dava devam etmiyo yani

eğer sen kendini mutlu hissedecek şeyler yaparsan yani kendinin değiştiğini düşünürsen o da bunu görür.
çalışmak en iyi ilaç. sosyal sorumluluk projeleri güzeldir.
hiç birşey yapamıyorsan dışarıda aç susuz gezen sokak hayvanları için 5lt. bidonda taşıdığın suyu kaplara koyup belli sokaklara koyabilirsin.

haklısın
işe girmeyi düşünüyorum bi kaç yere başvuru yaptım sonuç bekliyorum

Son düzenleme:
Düşmez kalkmaz bir Allah

başta sana kızdım ama dedim ki ne malum aynı şeyi yaşamadan ölmeyeceğim...korktum sonra...

unutmak istiyorum AMA unutamıyorum dıyorsun ya

işte hayatında ki o AMA lardan kurtulmaya bak derim

hep bir bahane olur onlar ayaklarına yapışırlar senı bırakmazlar...

hep ama ama dersin bi bakmışsın 2 cm ilerleyememişsin...psikolojik desteğini sakın ama sakın bırakma ilaçlarınıda aksatmadan iç

yalnız mısın şu an nasıl yaşıyorsun? kimse var mı yanında?

beni anladığın ve yargılamadığın için teşekkür ederim ben çok acılar çektim ne yaptığımı bilmediğim zamanlar oldu herşeyi unutup yeni bir hayata başlamak istiyorum ama unutamıyorum olmuyo :14:

unut ya ne olacak kendi hayatında figüran olma,hayatını başkalarına yaşatma...başla okumaya,yapamam diye düşünme çek hayatını temize,insan 50 yaşındayken bile yapabilir bunu,pişmanlığın "geç"i yoktur...
okudum,hatta senle zıtlaştım bi dünya biliyosun,çok çok büyük hatalar yapmışsın,ama hata yapmak kula mahsus bi şey...pişman olduğunu tahmin ediyorum...
bitir hayatının bu bölümünü...
mesela 1 temmuzu kendine doğumgünü ilan et...eski hayatından kimseyle görüşme,hattını değiştir,hayatını izole yaşa...
kulak asma kimseye
tutun bi yerinden hayata...
allah pişmanlıkları affeder,sen kendi hayatını güzelleştirecek şeyler yaparsan kendine güvenirsin,geçmişini silersin,yepyeni bir hayatın olur...
23 nedirki daha...pişman olduktan sonra hayata yeniden başlanır...kabul edilmeyen tek tövbe firavununki...sarıl hayata...

(forumun en yargılayan insanı benimdir belki, ama pişman olmuş olana boynum kıldan ince,allah affediyo,bana ne oluyo...)

Düşmez kalkmaz bir Allah

başta sana kızdım ama dedim ki ne malum aynı şeyi yaşamadan ölmeyeceğim...korktum sonra...

unutmak istiyorum AMA unutamıyorum dıyorsun ya

işte hayatında ki o AMA lardan kurtulmaya bak derim

hep bir bahane olur onlar ayaklarına yapışırlar senı bırakmazlar...

hep ama ama dersin bi bakmışsın 2 cm ilerleyememişsin...psikolojik desteğini sakın ama sakın bırakma ilaçlarınıda aksatmadan iç

yalnız mısın şu an nasıl yaşıyorsun? kimse var mı yanında?

annemle yaşıyorum yalnız değilim yani haklısın amalardan kurtulmam lazım bi an önce bi işe girmiş olsam belkide bu kadar gelmez aklıma unuturum ama burda iş bulmak çok zor

unut ya ne olacak kendi hayatında figüran olma,hayatını başkalarına yaşatma...başla okumaya,yapamam diye düşünme çek hayatını temize,insan 50 yaşındayken bile yapabilir bunu,pişmanlığın "geç"i yoktur...
okudum,hatta senle zıtlaştım bi dünya biliyosun,çok çok büyük hatalar yapmışsın,ama hata yapmak kula mahsus bi şey...pişman olduğunu tahmin ediyorum...
bitir hayatının bu bölümünü...
mesela 1 temmuzu kendine doğumgünü ilan et...eski hayatından kimseyle görüşme,hattını değiştir,hayatını izole yaşa...
kulak asma kimseye
tutun bi yerinden hayata...
allah pişmanlıkları affeder,sen kendi hayatını güzelleştirecek şeyler yaparsan kendine güvenirsin,geçmişini silersin,yepyeni bir hayatın olur...
23 nedirki daha...pişman olduktan sonra hayata yeniden başlanır...kabul edilmeyen tek tövbe firavununki...sarıl hayata...

(forumun en yargılayan insanı benimdir belki, ama pişman olmuş olana boynum kıldan ince,allah affediyo,bana ne oluyo...)

evet aslında ayrıldıktan sonra bende pişman oldum hatta eski eşine özür mesajı göndericektim telefon numarasını bilmiyodum hatta herşeyi unutmak istiyorum bunu konunun başında da belirttim ayrıca dediğin gibi hattımı değiştirdim bugün yeni hat aldım

annemle yaşıyorum yalnız değilim yani haklısın amalardan kurtulmam lazım bi an önce bi işe girmiş olsam belkide bu kadar gelmez aklıma unuturum ama burda iş bulmak çok zor

bakar mısın tezat durum..

annenle başka yere taşınma imkanınız falan yok mu orada kalmaya mecbur musun ?

ekonomık olarak annene bağlı mısın?

bakar mısın tezat durum..

annenle başka yere taşınma imkanınız falan yok mu orada kalmaya mecbur musun ?

ekonomık olarak annene bağlı mısın?

amaları çıkarmak biraz zor olucak galiba :(yok malesef ev kendi evimiz başka yere taşınmamız imkansız
evet şuanda ekonomik olarak anneme bağlıyım herhangi bi işte çalışmıyorum

Son düzenleme:
evet bi ara onu düşünmüştüm sonradan vazgeçtim ama Allah kısmet ederse kpssye girmeyi düşünüyorum dün kayıt yaptırdım ama çalışmak hiç içimden gelmiyo

bence össyi dene maddi imkanın el veriyorsa...

hımm o zaman kpss en mantıklısı olur

işte ders çalışmakta terapi gibi gelir sana bahane bulma çalışmaya çalış.

Son düzenleme:
evet aslında ayrıldıktan sonra bende pişman oldum hatta eski eşine özür mesajı göndericektim telefon numarasını bilmiyodum hatta herşeyi unutmak istiyorum bunu konunun başında da belirttim ayrıca dediğin gibi hattımı değiştirdim bugün yeni hat aldım

gerçekten allah yardımcın olsun,ettiğini çekmişsin,hala da çekiyosundur,belki daha da çekeceksin...ama geç değil yeni hayat için...
unut herşeyi...
allah o kadıncağıza da sabır versin...özür mesajı gönderme bence,çünkü mesajla affettirebileceğin bir şey değil,hayatını iyiliğe güzelliğe ada bundan sonra...
dediğim gibi geç değil...
bütün hatalarını yaz bi kağıda,bi daha tekrar etmeyeceğine emin ol,kendinden utan,pişman ol...
allah yardımcın olsun...

gerçekten allah yardımcın olsun,ettiğini çekmişsin,hala da çekiyosundur,belki daha da çekeceksin...ama geç değil yeni hayat için...
unut herşeyi...
allah o kadıncağıza da sabır versin...özür mesajı gönderme bence,çünkü mesajla affettirebileceğin bir şey değil,hayatını iyiliğe güzelliğe ada bundan sonra...
dediğim gibi geç değil...
bütün hatalarını yaz bi kağıda,bi daha tekrar etmeyeceğine emin ol,kendinden utan,pişman ol...
allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim bundan sonra dediğin gibi yapıcam unutucam herşeyi bunun için konu açtım pişman olduğum için unutmak istediğim için

teşekkür ederim bundan sonra dediğin gibi yapıcam unutucam herşeyi bunun için konu açtım pişman olduğum için unutmak istediğim için

bu senın yüzleşme zamanın bence bir süre acı çekeceksin ama sonunda kurtulacaksın,acın hafifleyecek,insan sevdiği birinin ölümünü bile kabullenıyorsa eğer, insanın alışmayacağı hiçbirşey yoktur

dua et bol bol

olumlu düşünmeye çalış geçmişe saplanıp kalmamaya bak ve en önemlisi evde boş durma bende evde oturuyorum zamanımın çoğunu burada geçiriyorum ama canım yıne de sıkılıyor sonra temizliğe girişiyorum kendimle ilgileniyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum

insanın beynı durmadan çalışıyor durmadan düşünüyor ve bu bır süre sonra çok yorucu oluyor onun için enerjini boşaltacak şeyler yap uykunun gelmesini sağlamak için birşeyler yapabilirsin

istedikten sonra bir sürü yapacak şey bulursun...

bu senın yüzleşme zamanın bence bir süre acı çekeceksin ama sonunda kurtulacaksın,acın hafifleyecek,insan sevdiği birinin ölümünü bile kabullenıyorsa eğer, insanın alışmayacağı hiçbirşey yoktur

dua et bol bol

olumlu düşünmeye çalış geçmişe saplanıp kalmamaya bak ve en önemlisi evde boş durma bende evde oturuyorum zamanımın çoğunu burada geçiriyorum ama canım yıne de sıkılıyor sonra temizliğe girişiyorum kendimle ilgileniyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum

insanın beynı durmadan çalışıyor durmadan düşünüyor ve bu bır süre sonra çok yorucu oluyor onun için enerjini boşaltacak şeyler yap uykunun gelmesini sağlamak için birşeyler yapabilirsin

istedikten sonra bir sürü yapacak şey bulursun...

doğru söylüyosun bundan sonra bende bişeylerle uğraşmak istiyorum bulamıyorum bulmaya çalışıcam

Back
X