• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak istiyorum

arkadasım tabıkı gunah. Kuranı kerımde yazıyor evet cogu kısı uygulamıyor uygulayan ınsana da bır lafı yok uygulamayana da. Ama dıyorum ya sevgılıyken ımam nıkahını dogru bulmuyorum bak ımam nıkahınız olmasaydı belkı yasamayacaktın ve ınan unutman daha kolay olacaktı onu. Cunku su an sadece bır sevgılı degıl senın ıcın. Es gıbı. Hayallerın vardı cocuk ıcın vs.

ayrılıcağımızı nerden bilebilirdim ki ben onu herşeyden önce eşim gibi gördüm ondan çocuk bile istedim ama olmadı yapamadık ayrıldık kendi git dedi bana ama ona sorsan ben bıraktım onu ben ona defalarca söyledim gitmiyim dedim o ısrarla git bitirdim ben dedi bu durumda ben mi bırakmış oluyorum onu o mu beni bırakmış oluyo

yeniden birleşseniz herşey çok güzel olacakmı sence canım....
boşluktasın çok normal bu aralar böyle hissetmen ama sabırlı ol bence...
en önemlisi gururlu ol...
seni istemiyo madem zamana bırakman lazım...
ve zaten zaman herşeyi iyileştirir...
allah yardımcın olsun......

yeniden birleşseniz herşey çok güzel olacakmı sence canım....
boşluktasın çok normal bu aralar böyle hissetmen ama sabırlı ol bence...
en önemlisi gururlu ol...
seni istemiyo madem zamana bırakman lazım...
ve zaten zaman herşeyi iyileştirir...
allah yardımcın olsun......

amin teşekkür ederim yeniden birleşsek herşey düzelir mi bilemiyorum zaten tekrarda bir araya gelmemiz imkansız

İmam nikahını cinsellik yaşayabilmek için bi kılıf olarak kullanmayı doğru bulmuyorum
Ki zaten resmi nikah olmadan yapılması da yasak ama sallayan yok malesef
Nikahsız birliktelik çok günah diyorsunuz ama resmi nikahsız, imam nikahlı birlikteliğin nikahsız birliktelikten de bi farkı yok benim gözümde

Konuya gelince, her insan hayatında hatalar yapar..Önemli olan herşeye bir sünger çekip devam edebilmektir
Kimseyi geçmişiyle yargılamamak gerektiğini düşünüyorum
Boşanmamış bir adamla imam nikahlı yaşamak elbette doğru değil ama hata yapmak insanlara mahsus
Ders alıp önünüze bakın bundan sonra
Daha yaşınız çok genç, umutsuzluğa kapılmayın önünüzde daha nice güzel günler vardır kimbilir
Sadece kendinizi sevin, değer verin..
Bi süre birliktelik ya da evlililk düşünmeyin kendinize zaman ayırın
Ve tedavi görüyormuşsunuz onu hiç aksatmayın
Dilerim yeni hayatınız gönlünüzce olur.

İmam nikahını cinsellik yaşayabilmek için bi kılıf olarak kullanmayı doğru bulmuyorum
Ki zaten resmi nikah olmadan yapılması da yasak ama sallayan yok malesef
Nikahsız birliktelik çok günah diyorsunuz ama resmi nikahsız, imam nikahlı birlikteliğin nikahsız birliktelikten de bi farkı yok benim gözümde

Konuya gelince, her insan hayatında hatalar yapar..Önemli olan herşeye bir sünger çekip devam edebilmektir
Kimseyi geçmişiyle yargılamamak gerektiğini düşünüyorum
Boşanmamış bir adamla imam nikahlı yaşamak elbette doğru değil ama hata yapmak insanlara mahsus
Ders alıp önünüze bakın bundan sonra
Daha yaşınız çok genç, umutsuzluğa kapılmayın önünüzde daha nice güzel günler vardır kimbilir
Sadece kendinizi sevin, değer verin..
Bi süre birliktelik ya da evlililk düşünmeyin kendinize zaman ayırın
Ve tedavi görüyormuşsunuz onu hiç aksatmayın
Dilerim yeni hayatınız gönlünüzce olur.

teşekkür ederim bende herşeye sünger çekip unutmak istiyorum şuanda bi evlilik düşünmüyorum zaten

ayrılıcağımızı nerden bilebilirdim ki ben onu herşeyden önce eşim gibi gördüm ondan çocuk bile istedim ama olmadı yapamadık ayrıldık kendi git dedi bana ama ona sorsan ben bıraktım onu ben ona defalarca söyledim gitmiyim dedim o ısrarla git bitirdim ben dedi bu durumda ben mi bırakmış oluyorum onu o mu beni bırakmış oluyo

hepımızın hataları oluyor ya da aynısını yapmayacagız dıye bır garantı yok. kımse burda mahmeke degıl senı de yargılamıyor hakım gıbı. demem o kı bır daha evlenmeden ımam nıkahı yapma sakın. sımdı herseyın cok zor olmasınının sebebı sadece beraber olmus olman degıl onun esı olarak gormus olman cunku nıkah bıle olmus. ayrılacagını kımse bılemez kımse ayrılmak ıcın sevmez ayrılmak ıcın evlenmez ama dedım ya ımam nıkahı olarak beraber olmus olman cevrendekı genc kızlara kotu ornek olur halen asılamamıs olunan evlenmeden once beraber olmak konusu var zaten toplumda. bunu gunahtan kurtarmıs ıcın herkes nıkah yapar ozaman bu da en buyuk yanlıs olur

hepımızın hataları oluyor ya da aynısını yapmayacagız dıye bır garantı yok. kımse burda mahmeke degıl senı de yargılamıyor hakım gıbı. demem o kı bır daha evlenmeden ımam nıkahı yapma sakın. sımdı herseyın cok zor olmasınının sebebı sadece beraber olmus olman degıl onun esı olarak gormus olman cunku nıkah bıle olmus. ayrılacagını kımse bılemez kımse ayrılmak ıcın sevmez ayrılmak ıcın evlenmez ama dedım ya ımam nıkahı olarak beraber olmus olman cevrendekı genc kızlara kotu ornek olur halen asılamamıs olunan evlenmeden once beraber olmak konusu var zaten toplumda. bunu gunahtan kurtarmıs ıcın herkes nıkah yapar ozaman bu da en buyuk yanlıs olur

haklısın bi daha yapmam zaten öyle bişey çok pişman oldum zaten

tamam kelebek artık üzülme,elden ne gelir
tedavine devam et,kendini iyileştir.
önünde güzel günlerin olacak.
yeni insanlarla tanışacaksın yeniden seveceksin.
bunu bir hata olarak kabul et,kendinide affet.
unutacaksın elbet üzülme.

Back
X