- Konu Sahibi 88kelebek88
Eski eşiniz mi sevgiliniz mi hangisi ben anlamadım tam olarak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eşiniz mi sevgiliniz mi hangisi ben anlamadım tam olarak ?
teşekkür ederim bundan sonra dediğin gibi yapıcam unutucam herşeyi bunun için konu açtım pişman olduğum için unutmak istediğim için
allah yardimcin olsun
belki isine yarar diye paylasmak istedim(belki de alakasi yoktur)
'hicbir zaman hayatinin altinin ustune geleceginden korkma,belki alti ustunden daha iyidir,nerden bilebilirsin ki?!'
birak hayat sana ragmen degil seninle aksin....![]()
senin adına sevindim lütfen gelişmelerden haberdar et...
kpss ye kas,kpss için kursa git,lise kpss çok kolay inan...
herkes sana hayal kırıklığı başarısızlık abidesi gözüyle bakıyodur eminim...yüzüne baka baka dedikodunu yapıyodur,bütün sevdiklerin sana sırt dönmüştür tahminimce...ama sen değişirsen herşey değişir.takma insanları,iyi bir yola baş koyduysan Allah sana yardımcı olacaktır...
bol bol dua et,dibine kadar yaşa pişmanlığı,bir daha asla de ve bitir herşeyi.
çok mutlu ol...
çok mutlu bir evlilik geçir...
annen baban anne-babalık yapamasa da sen iyi bir anne ol inşallah...
geçmiş geçmiştir...geçti bitti gitti...
Hatırladım sızı ..
Insallah bundan sonra dogru yolda yurursunuz kk bayanları denmesı gereken herseyı demıs :)
ALLAh yolunuzu açık etsın
eski konularinizda evli bi adamla imam nikahli olmaniza kizan birine resmi nikahla evli oldugunuzu ve bosanacaginizi soylemistiniz/kime niye yalan soyleme gereksinimi duyuyorsunuz anlamadim//bu yalan soylemekte bi hastalik bence sizde cunku sonucta burda kimse sizi tanimiyor/kendi sorununuzun farkinda olursaniz psikolojik sorunlarinizi daha kolay cozersiniz
eski konularinizda evli bi adamla imam nikahli olmaniza kizan birine resmi nikahla evli oldugunuzu ve bosanacaginizi soylemistiniz/kime niye yalan soyleme gereksinimi duyuyorsunuz anlamadim//bu yalan soylemekte bi hastalik bence sizde cunku sonucta burda kimse sizi tanimiyor/kendi sorununuzun farkinda olursaniz psikolojik sorunlarinizi daha kolay cozersiniz
işte.sonra biz sert dil kullanınca hatalı oluyoruz.insanların derdinden anlamayan oluyoruz.
J.Jenkins'in bir sözü var çokhoşuma gider..konunuzu okuyunca aklıma o sözü geldi "Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir"..yanlışlarınızı tekrarlamayın.
hiçkimse için kendi hayatınıza son vermeye çalışmayın,değmez..hayatına son verirsen belki o an için üzülürler sonrasında hayat devam ediyor..
önce size zor günlerinizde sırtını dönen sevgilinizi unutun.size değer vermeyene değer vermeyin.onsuz gerçekten ne istediğinize karar verin,başarana kadar da pes etmeyin...
Tekrar birleşme imkanınız yokmu
O sinir krizlerini geçirip eşini yıpratırken ne düşünüyordun? Ömür boyu bana katlanır nolocak ben devam edeyim psikolojimi böyle dengelemeye! Öyle olmuyor işte canım. Sen evliyken göstermediğin çabanın vicdan azabını çekmiyorsun artık sinir krizlerine katlanacak biri olmadığı için üzülüyorsun. Önce kendini kandırma! Sonra eski eşinden tüm yaptıkların için gerçekten özür dile. Ancak o zaman onu unutabilirsin.
hata yapan bir insanı yargılamadan dilinizi ısırın öyle yorum yapın ne malum başınıza gelmicegi hata yapıp çok pişman olan tövbe eden ve dogru yolu bulan çok insan var
arkadaşım sana gelince allaha sıgınn tövbe et dogru yolu gösterecektir rabbimm hakkında hayırlısı olsun mutlulugu her insan hakediyor sen daha çok hakediyosunki ailende mutlu olamamışın
ben hatırladım seniii 6 yaşındaki 3 yaşındaki bebeklere ne oldu babalarına kavuşabildiler mi acaba?
Neyse susayım ben...uğraşasım yok bugün,ama bak yuva yıkanın olmuyo işte yuvası...
arkadasım bıraz acarmısın anlamadım ben. Konuyu acan arkadasımız evlı bır adamla mı evlendı ve bosandı sımdı ? Gecmısı bılelım kı ona gore dogru yorum yapalım yardımcı olurmusun bu konuda bızlere
diğer sayfaları okumadın sanırım diğer sayfalarda ayrıntılı bi şekilde konuyu anlattım
evet evet sonradan farkettım tskler. Bır kere resmı nıkah yapmayıp cınsellıgın haram olmaması dusuncesı ıle ımam nıkahı kıyan cıftlerı hos karsılamıyorum hıc nıkahı olmayan cınsellık yasayan ınsanlara tepkım yok gayet normal buluyorum cınsellıgı yasayanları. Ama ımam nıkahı kıymak cok yanlıs buluyorum.
Konuna gelecek olursak ne olursa olsun bu adam senı bırakmamalıydı nekadar sorunların olsa da. Sevmek bu degıl. Sevmek emektır oyuzden aslında ıyı olmus bu adam senı sevmıyor kı sabır gosteremıyor. Sınav, ıs onlara odaklan derım ve ardından karsına cok guzel ınsanlar cıkar ınan zamanı var.
imam nkahı olmadan ilişkiye girmek çok günah bu yüzden imam nikahı yaptık
evet haklısın sevmiyomuş seviyo olsa ayrılır ayrılmaz hemen başka birileriyle görüşmeye başlamazdı dediğin gibi sınavlara odaklanmaya çalışıcam bundan sonra