• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak istiyorum

allah yardimcin olsun
belki isine yarar diye paylasmak istedim(belki de alakasi yoktur)

'hicbir zaman hayatinin altinin ustune geleceginden korkma,belki alti ustunden daha iyidir,nerden bilebilirsin ki?!'
birak hayat sana ragmen degil seninle aksin....:16:

teşekkür ederim bundan sonra dediğin gibi yapıcam unutucam herşeyi bunun için konu açtım pişman olduğum için unutmak istediğim için

senin adına sevindim lütfen gelişmelerden haberdar et...
kpss ye kas,kpss için kursa git,lise kpss çok kolay inan...
herkes sana hayal kırıklığı başarısızlık abidesi gözüyle bakıyodur eminim...yüzüne baka baka dedikodunu yapıyodur,bütün sevdiklerin sana sırt dönmüştür tahminimce...ama sen değişirsen herşey değişir.takma insanları,iyi bir yola baş koyduysan Allah sana yardımcı olacaktır...
bol bol dua et,dibine kadar yaşa pişmanlığı,bir daha asla de ve bitir herşeyi.
çok mutlu ol...
çok mutlu bir evlilik geçir...
annen baban anne-babalık yapamasa da sen iyi bir anne ol inşallah...
geçmiş geçmiştir...geçti bitti gitti...

allah yardimcin olsun
belki isine yarar diye paylasmak istedim(belki de alakasi yoktur)

'hicbir zaman hayatinin altinin ustune geleceginden korkma,belki alti ustunden daha iyidir,nerden bilebilirsin ki?!'
birak hayat sana ragmen degil seninle aksin....:16:

teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

senin adına sevindim lütfen gelişmelerden haberdar et...
kpss ye kas,kpss için kursa git,lise kpss çok kolay inan...
herkes sana hayal kırıklığı başarısızlık abidesi gözüyle bakıyodur eminim...yüzüne baka baka dedikodunu yapıyodur,bütün sevdiklerin sana sırt dönmüştür tahminimce...ama sen değişirsen herşey değişir.takma insanları,iyi bir yola baş koyduysan Allah sana yardımcı olacaktır...
bol bol dua et,dibine kadar yaşa pişmanlığı,bir daha asla de ve bitir herşeyi.
çok mutlu ol...
çok mutlu bir evlilik geçir...
annen baban anne-babalık yapamasa da sen iyi bir anne ol inşallah...
geçmiş geçmiştir...geçti bitti gitti...

Allaha şükür sevdiklerim bana sırt dönmedi herkes tedavi olmam için ellerinden geleni yapıyolar ilk başta kızdılar ama sonra yumuşadılar fakat dedikodumu kimler yapıyo ya da yapan var mı onu bilemiyorum üsrekli dua ediyorum herşey yoluna girsin diye bende ilerde Allah kısmet ederse bende iyi bir anne olmak istiyorum

Hatırladım sızı ..
Insallah bundan sonra dogru yolda yurursunuz kk bayanları denmesı gereken herseyı demıs :)
ALLAh yolunuzu açık etsın

eski konularinizda evli bi adamla imam nikahli olmaniza kizan birine resmi nikahla evli oldugunuzu ve bosanacaginizi soylemistiniz/kime niye yalan soyleme gereksinimi duyuyorsunuz anlamadim//bu yalan soylemekte bi hastalik bence sizde cunku sonucta burda kimse sizi tanimiyor/kendi sorununuzun farkinda olursaniz psikolojik sorunlarinizi daha kolay cozersiniz

eski konularinizda evli bi adamla imam nikahli olmaniza kizan birine resmi nikahla evli oldugunuzu ve bosanacaginizi soylemistiniz/kime niye yalan soyleme gereksinimi duyuyorsunuz anlamadim//bu yalan soylemekte bi hastalik bence sizde cunku sonucta burda kimse sizi tanimiyor/kendi sorununuzun farkinda olursaniz psikolojik sorunlarinizi daha kolay cozersiniz

işte.sonra biz sert dil kullanınca hatalı oluyoruz.insanların derdinden anlamayan oluyoruz.

J.Jenkins'in bir sözü var çokhoşuma gider..konunuzu okuyunca aklıma o sözü geldi "Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir"..yanlışlarınızı tekrarlamayın.
hiçkimse için kendi hayatınıza son vermeye çalışmayın,değmez..hayatına son verirsen belki o an için üzülürler sonrasında hayat devam ediyor..
önce size zor günlerinizde sırtını dönen sevgilinizi unutun.size değer vermeyene değer vermeyin.onsuz gerçekten ne istediğinize karar verin,başarana kadar da pes etmeyin...

burdaki insanlardan tepki almaktan korktuğum için söylemedim fakat buradaki insanların beni anladıkları için doğruyu yazdım zaten yakın zamanda bütün herşeyi doğrusuyla ayrıntılı anlatıcam demiştim ki öylede yaptım zaten ayrıca bana yalancı muamelesi yapamazsın sen önce kendine bak her zaman doğruyu mu konuşursun hiç hata yapmadın mı

işte.sonra biz sert dil kullanınca hatalı oluyoruz.insanların derdinden anlamayan oluyoruz.

gereken cevabı aldı merak etme

J.Jenkins'in bir sözü var çokhoşuma gider..konunuzu okuyunca aklıma o sözü geldi "Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir"..yanlışlarınızı tekrarlamayın.
hiçkimse için kendi hayatınıza son vermeye çalışmayın,değmez..hayatına son verirsen belki o an için üzülürler sonrasında hayat devam ediyor..
önce size zor günlerinizde sırtını dönen sevgilinizi unutun.size değer vermeyene değer vermeyin.onsuz gerçekten ne istediğinize karar verin,başarana kadar da pes etmeyin...

çok doğru ve güzel bi söz benimde çok hatalarım oldu artık hata yapmak istemiyorum bende mutlu olmak istiyorum fakat beni anlayan ve arkamda olan insanlarla beni anlamayan yanımda olmayan insanlar hep mutsuzluk getirdi bana

Son düzenleme:
O sinir krizlerini geçirip eşini yıpratırken ne düşünüyordun? Ömür boyu bana katlanır nolocak ben devam edeyim psikolojimi böyle dengelemeye! Öyle olmuyor işte canım. Sen evliyken göstermediğin çabanın vicdan azabını çekmiyorsun artık sinir krizlerine katlanacak biri olmadığı için üzülüyorsun. Önce kendini kandırma! Sonra eski eşinden tüm yaptıkların için gerçekten özür dile. Ancak o zaman onu unutabilirsin.

hata yapan bir insanı yargılamadan dilinizi ısırın öyle yorum yapın ne malum başınıza gelmicegi hata yapıp çok pişman olan tövbe eden ve dogru yolu bulan çok insan var

arkadaşım sana gelince allaha sıgınn tövbe et dogru yolu gösterecektir rabbimm hakkında hayırlısı olsun mutlulugu her insan hakediyor sen daha çok hakediyosunki ailende mutlu olamamışın

Tekrar birleşme imkanınız yokmu

hayır tekrar birleşme imkanımız yok

O sinir krizlerini geçirip eşini yıpratırken ne düşünüyordun? Ömür boyu bana katlanır nolocak ben devam edeyim psikolojimi böyle dengelemeye! Öyle olmuyor işte canım. Sen evliyken göstermediğin çabanın vicdan azabını çekmiyorsun artık sinir krizlerine katlanacak biri olmadığı için üzülüyorsun. Önce kendini kandırma! Sonra eski eşinden tüm yaptıkların için gerçekten özür dile. Ancak o zaman onu unutabilirsin.

ben ondan defalarca kez özür diledim zaten fakat dediğin gibi bişey yok ben kendimi kandırmıyorum sinir krizleri geçirdiğimde bana katlanıcak biri olmadığı için değil yaptıklarımdan dolayı pişmanım bilip bilmeden konuşma

hata yapan bir insanı yargılamadan dilinizi ısırın öyle yorum yapın ne malum başınıza gelmicegi hata yapıp çok pişman olan tövbe eden ve dogru yolu bulan çok insan var

arkadaşım sana gelince allaha sıgınn tövbe et dogru yolu gösterecektir rabbimm hakkında hayırlısı olsun mutlulugu her insan hakediyor sen daha çok hakediyosunki ailende mutlu olamamışın

teşekkür ederim

Son düzenleme:
ben hatırladım seniii 6 yaşındaki 3 yaşındaki bebeklere ne oldu babalarına kavuşabildiler mi acaba?

Neyse susayım ben...uğraşasım yok bugün,ama bak yuva yıkanın olmuyo işte yuvası...

arkadasım bıraz acarmısın anlamadım ben. Konuyu acan arkadasımız evlı bır adamla mı evlendı ve bosandı sımdı ? Gecmısı bılelım kı ona gore dogru yorum yapalım yardımcı olurmusun bu konuda bızlere

arkadasım bıraz acarmısın anlamadım ben. Konuyu acan arkadasımız evlı bır adamla mı evlendı ve bosandı sımdı ? Gecmısı bılelım kı ona gore dogru yorum yapalım yardımcı olurmusun bu konuda bızlere

diğer sayfaları okumadın sanırım diğer sayfalarda ayrıntılı bi şekilde konuyu anlattım

diğer sayfaları okumadın sanırım diğer sayfalarda ayrıntılı bi şekilde konuyu anlattım

evet evet sonradan farkettım tskler. Bır kere resmı nıkah yapmayıp cınsellıgın haram olmaması dusuncesı ıle ımam nıkahı kıyan cıftlerı hos karsılamıyorum hıc nıkahı olmayan cınsellık yasayan ınsanlara tepkım yok gayet normal buluyorum cınsellıgı yasayanları. Ama ımam nıkahı kıymak cok yanlıs buluyorum.

Konuna gelecek olursak ne olursa olsun bu adam senı bırakmamalıydı nekadar sorunların olsa da. Sevmek bu degıl. Sevmek emektır oyuzden aslında ıyı olmus bu adam senı sevmıyor kı sabır gosteremıyor. Sınav, ıs onlara odaklan derım ve ardından karsına cok guzel ınsanlar cıkar ınan zamanı var.

evet evet sonradan farkettım tskler. Bır kere resmı nıkah yapmayıp cınsellıgın haram olmaması dusuncesı ıle ımam nıkahı kıyan cıftlerı hos karsılamıyorum hıc nıkahı olmayan cınsellık yasayan ınsanlara tepkım yok gayet normal buluyorum cınsellıgı yasayanları. Ama ımam nıkahı kıymak cok yanlıs buluyorum.

Konuna gelecek olursak ne olursa olsun bu adam senı bırakmamalıydı nekadar sorunların olsa da. Sevmek bu degıl. Sevmek emektır oyuzden aslında ıyı olmus bu adam senı sevmıyor kı sabır gosteremıyor. Sınav, ıs onlara odaklan derım ve ardından karsına cok guzel ınsanlar cıkar ınan zamanı var.

imam nkahı olmadan ilişkiye girmek çok günah bu yüzden imam nikahı yaptık
evet haklısın sevmiyomuş seviyo olsa ayrılır ayrılmaz hemen başka birileriyle görüşmeye başlamazdı dediğin gibi sınavlara odaklanmaya çalışıcam bundan sonra

imam nkahı olmadan ilişkiye girmek çok günah bu yüzden imam nikahı yaptık
evet haklısın sevmiyomuş seviyo olsa ayrılır ayrılmaz hemen başka birileriyle görüşmeye başlamazdı dediğin gibi sınavlara odaklanmaya çalışıcam bundan sonra

arkadasım tabıkı gunah. Kuranı kerımde yazıyor evet cogu kısı uygulamıyor uygulayan ınsana da bır lafı yok uygulamayana da. Ama dıyorum ya sevgılıyken ımam nıkahını dogru bulmuyorum bak ımam nıkahınız olmasaydı belkı yasamayacaktın ve ınan unutman daha kolay olacaktı onu. Cunku su an sadece bır sevgılı degıl senın ıcın. Es gıbı. Hayallerın vardı cocuk ıcın vs.

Back
X