Iyi aksamlar kizlar. Bana biseyler soyleyin hic iyi degilim.
Bu yaz Turkiye'ye gittigimde yillardir gormedigim cocukluk arkadasimi gordum. Sonra benden hoslandigini hissettim bende ondan hoslanmaya basladim. Ikimiz de 19 yasindayiz. Sonra teklif etti sevgili olduk. Hersey cok guzeldi onun yaninda cok mutlu oluyordum ama bazi sorunlar oldu eski sevgilim beni surekli rahatsiz ediyordu bu yuzden tartismalarimiz oldu hatta bazen kendini acindirip vicdanimi sizlatmaya calisiyordu bende bi kac kere kendimi kotu hissedip sevgilime soguk davrandim zaman istedim falan o da uzuluyordu ama sonrasinda toparladim kendimi duzelmisti hersey. Ben sadece Turkiye'den gidince iliskimizin yurumeyeceginden korkuyordum ona da bi keresinde demistim ki ben oraya gidince hersey baslamadan biter ayri ulkelerden yurutemeyiz demistim telefonda aglamisti ben senden asla ayrilmam falan dedi soz verdik birbirimize hic ayrilmicaz diye. Ben artik dedim bu cocuk beni gercekten seviyor ne olursa olsun birakmak istemiyor iyice baglandim. Iste 2 ay boyle gecti. Sonra bana zamanla soguk davranmaya basladi. Gitmeme 2 gun kalmisti beyfendiye mesaj attim aradim hic bi sekilde ulasamadim. Gidecegim gun de ayrildi benden . Hic mi sevmedin beni dedim, evet hic sevmedim seni git dedi. Ben ne soylersem soyleyim hep azarladi beni cok kalbimi kirdi son kez goruselim bidaha gorusemiycez diye yalvardim istemedi. Ben gittikten sonra bi kac kere mesaj attigi oldu ozur diledi falan ama yuz vermedim. 2 haftadir da hic ses yok. Bugun arkadasim gormus iyiydi keyfi yerindeydi diyor. Kizlar 1 ay oldu ayrilali ben hala aci cekiyorum cunku yaptigini hazmedemiyorum. Benim yapmami istemedigi seyi kendisi yapti en caresiz animda birakti beni. Sozlerinin arkasinda durmadi. Ben hala onu heryerden takip ediyorum ama sanirim onun hic umrunda degilim hatta coktan baska birini bulmustur kendine yakin istedigi zaman yaninda olabilecek... Ben artik toparlanmak istiyorum ama kapanmiycak bi yara acti kalbimde hergun ruyamda goruyorum hep onu dusunuyorum . Sizce neden boyle oldu ve ben onu nasil unutucam ? Pisman oldugunu gorsem bi nebze olsun icim rahatlardi ama o da yok o hayatina kaldigi yerden devam ediyor bende oyle yapmak istiyorum ama bi turlu kendime gelemiyorum lutfen biseyler soyleyin.