• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak istiyorum

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Iyi aksamlar kizlar. Bana biseyler soyleyin hic iyi degilim. :KK43: Bu yaz Turkiye'ye gittigimde yillardir gormedigim cocukluk arkadasimi gordum. Sonra benden hoslandigini hissettim bende ondan hoslanmaya basladim. Ikimiz de 19 yasindayiz. Sonra teklif etti sevgili olduk. Hersey cok guzeldi onun yaninda cok mutlu oluyordum ama bazi sorunlar oldu eski sevgilim beni surekli rahatsiz ediyordu bu yuzden tartismalarimiz oldu hatta bazen kendini acindirip vicdanimi sizlatmaya calisiyordu bende bi kac kere kendimi kotu hissedip sevgilime soguk davrandim zaman istedim falan o da uzuluyordu ama sonrasinda toparladim kendimi duzelmisti hersey. Ben sadece Turkiye'den gidince iliskimizin yurumeyeceginden korkuyordum ona da bi keresinde demistim ki ben oraya gidince hersey baslamadan biter ayri ulkelerden yurutemeyiz demistim telefonda aglamisti ben senden asla ayrilmam falan dedi soz verdik birbirimize hic ayrilmicaz diye. Ben artik dedim bu cocuk beni gercekten seviyor ne olursa olsun birakmak istemiyor iyice baglandim. Iste 2 ay boyle gecti. Sonra bana zamanla soguk davranmaya basladi. Gitmeme 2 gun kalmisti beyfendiye mesaj attim aradim hic bi sekilde ulasamadim. Gidecegim gun de ayrildi benden . Hic mi sevmedin beni dedim, evet hic sevmedim seni git dedi. Ben ne soylersem soyleyim hep azarladi beni cok kalbimi kirdi son kez goruselim bidaha gorusemiycez diye yalvardim istemedi. Ben gittikten sonra bi kac kere mesaj attigi oldu ozur diledi falan ama yuz vermedim. 2 haftadir da hic ses yok. Bugun arkadasim gormus iyiydi keyfi yerindeydi diyor. Kizlar 1 ay oldu ayrilali ben hala aci cekiyorum cunku yaptigini hazmedemiyorum. Benim yapmami istemedigi seyi kendisi yapti en caresiz animda birakti beni. Sozlerinin arkasinda durmadi. Ben hala onu heryerden takip ediyorum ama sanirim onun hic umrunda degilim hatta coktan baska birini bulmustur kendine yakin istedigi zaman yaninda olabilecek... Ben artik toparlanmak istiyorum ama kapanmiycak bi yara acti kalbimde hergun ruyamda goruyorum hep onu dusunuyorum . Sizce neden boyle oldu ve ben onu nasil unutucam ? Pisman oldugunu gorsem bi nebze olsun icim rahatlardi ama o da yok o hayatina kaldigi yerden devam ediyor bende oyle yapmak istiyorum ama bi turlu kendime gelemiyorum lutfen biseyler soyleyin. o_O

Iyi aksamlar kizlar. Bana biseyler soyleyin hic iyi degilim. :KK43: Bu yaz Turkiye'ye gittigimde yillardir gormedigim cocukluk arkadasimi gordum. Sonra benden hoslandigini hissettim bende ondan hoslanmaya basladim. Ikimiz de 19 yasindayiz. Sonra teklif etti sevgili olduk. Hersey cok guzeldi onun yaninda cok mutlu oluyordum ama bazi sorunlar oldu eski sevgilim beni surekli rahatsiz ediyordu bu yuzden tartismalarimiz oldu hatta bazen kendini acindirip vicdanimi sizlatmaya calisiyordu bende bi kac kere kendimi kotu hissedip sevgilime soguk davrandim zaman istedim falan o da uzuluyordu ama sonrasinda toparladim kendimi duzelmisti hersey. Ben sadece Turkiye'den gidince iliskimizin yurumeyeceginden korkuyordum ona da bi keresinde demistim ki ben oraya gidince hersey baslamadan biter ayri ulkelerden yurutemeyiz demistim telefonda aglamisti ben senden asla ayrilmam falan dedi soz verdik birbirimize hic ayrilmicaz diye. Ben artik dedim bu cocuk beni gercekten seviyor ne olursa olsun birakmak istemiyor iyice baglandim. Iste 2 ay boyle gecti. Sonra bana zamanla soguk davranmaya basladi. Gitmeme 2 gun kalmisti beyfendiye mesaj attim aradim hic bi sekilde ulasamadim. Gidecegim gun de ayrildi benden . Hic mi sevmedin beni dedim, evet hic sevmedim seni git dedi. Ben ne soylersem soyleyim hep azarladi beni cok kalbimi kirdi son kez goruselim bidaha gorusemiycez diye yalvardim istemedi. Ben gittikten sonra bi kac kere mesaj attigi oldu ozur diledi falan ama yuz vermedim. 2 haftadir da hic ses yok. Bugun arkadasim gormus iyiydi keyfi yerindeydi diyor. Kizlar 1 ay oldu ayrilali ben hala aci cekiyorum cunku yaptigini hazmedemiyorum. Benim yapmami istemedigi seyi kendisi yapti en caresiz animda birakti beni. Sozlerinin arkasinda durmadi. Ben hala onu heryerden takip ediyorum ama sanirim onun hic umrunda degilim hatta coktan baska birini bulmustur kendine yakin istedigi zaman yaninda olabilecek... Ben artik toparlanmak istiyorum ama kapanmiycak bi yara acti kalbimde hergun ruyamda goruyorum hep onu dusunuyorum . Sizce neden boyle oldu ve ben onu nasil unutucam ? Pisman oldugunu gorsem bi nebze olsun icim rahatlardi ama o da yok o hayatina kaldigi yerden devam ediyor bende oyle yapmak istiyorum ama bi turlu kendime gelemiyorum lutfen biseyler soyleyin. o_O

gözden uzak olan gönülden de uzak olur merak etme..zaten yürümeyecek bir ilişkiymiş bitmesi iyi olmuş ama keşke noktayı sen koysaydın.

Ne olmasini bekliyordun , senden ayrildi diye yasmi.tutacakti ?
Zaten baslamis ve bitmis , iyide olmus sende kendi hayatina bak bukadar arabesklestirme durumu..
Kendi kendinizi dolduruyosunuz , sanki hayata o adamdan baska adam yokmus gibi..
Bitek o adam varmia gibi bide anlatiyosun..
Birak ne hali varsa gorsun , uzaktan uzaga iliski olmaz zaten..

Böyle tipler yazı yurtdışından gelen kızlarla geçirip kışa ayrılan tipler. Çok örneğini gördüm. Buda bir tecrübe yapacak birşey yok. Yol yakınken bitmesi daha hayırlıdır. Bazıları bi sürü borç takıp ayrılıyor. Gözden uzak gönülden Irak gerçektende. Yakınında biri olsun hayatındaki.

Ne olmasini bekliyordun , senden ayrildi diye yasmi.tutacakti ?
Zaten baslamis ve bitmis , iyide olmus sende kendi hayatina bak bukadar arabesklestirme durumu..
Kendi kendinizi dolduruyosunuz , sanki hayata o adamdan baska adam yokmus gibi..
Bitek o adam varmia gibi bide anlatiyosun..
Birak ne hali varsa gorsun , uzaktan uzaga iliski olmaz zaten..

herseyin farkindayim ama duygularimla oynamasina izin verdigim icin ona inanip guvendigim icin onun icin aci cektigim icin kendimi affedemiyorum.

keske.. ya da keske hic baslamasaydi duygularimla oynamasina izin vermeseydim.
ona karşı hissettiklerin aslında duygu bile değil...ona karşı hissettiklerin sadece memleket özlemi tanıdık insan hasreti ve türkçeye duyulan açlık okadar :KK55:

Kizlar yaptigini hazmedemiyorum ya beni kandirmasina izin verdigim icin kendime kiziyorum. Ilk defa boyle bisey yasadim nasil toparlicam kendimi.
ona karşı hissettiklerin aslında duygu bile değil...ona karşı hissettiklerin sadece memleket özlemi tanıdık insan hasreti ve türkçeye duyulan açlık okadar :KK55:

Ve bana yaptigi haksizlik bunu hazmedemiyorum .

Böyle tipler yazı yurtdışından gelen kızlarla geçirip kışa ayrılan tipler. Çok örneğini gördüm. Buda bir tecrübe yapacak birşey yok. Yol yakınken bitmesi daha hayırlıdır. Bazıları bi sürü borç takıp ayrılıyor. Gözden uzak gönülden Irak gerçektende. Yakınında biri olsun hayatındaki.

Birgun bitecekti zaten dediginiz gibi gozden uzak olan gonulden de uzak olur ama bu sekilde bitmesi beni uzuyor. Kendimi kandirilmis hissediyorum .

zamanla unutursun sen de..
onun yaptığı da resmen "ben terkedilmem, terk ederim" edebiyatı olmuş..
senin bırakacağını anladığı anda o seni bırakmış.

hiç üzülmeye değmez böyleleri için.. daha çok gençsin.. ilerde gülersin bile bu yaz aşkı için kendini harap ettiğini düşündüğünde..
zaten yürümeyecek bir ilişkiymiş.
sosyal ortamlardan da sil takip etme, enerjini boşa harcama.. yazık değil mi sana..
:KK20:

zamanla unutursun sen de..
onun yaptığı da resmen "ben terkedilmem, terk ederim" edebiyatı olmuş..
senin bırakacağını anladığı anda o seni bırakmış.

hiç üzülmeye değmez böyleleri için.. daha çok gençsin.. ilerde gülersin bile bu yaz aşkı için kendini harap ettiğini düşündüğünde..
zaten yürümeyecek bir ilişkiymiş.
sosyal ortamlardan da sil takip etme, enerjini boşa harcama.. yazık değil mi sana..
:KK20:

Evet bugune kadar hep ben ayrilmak istemistim zaten cunku yurumeyecegini dusunuyordum ben gidince aradan zaman gecicek gorusemicez benden sogursun ayrilmak istersin bende o zaman sana daha fazla baglanmis olurum daha kotu olur dedigimde bana kiziyordu. sonra soz verdik birbirimize ayrilmicaz diye ama sanirim dediginiz gibi birgun ayrilacagimi dusunup o terketmeden ben terk edeyim dedi. sorun durust olmamasi hersey iyi guzelken gitmeme 2 gun kalmis bir anda ortadan kayboluyor ve benden kaciyor ben kendimi o kadar kotu hissettim ki tek dusundugum benle oynadi, vakit gecirdi, isi bitince de geri cekildi oldu. cok kotu hissettim kendimi. durustce konussaydi ben ayrilik sebebimiz mesafeler diyip toparlanmaya calisicaktim ama suan hic iyi seyler dusunemiyorum aptal yerine konulmus hissediyorum ben yaptigi seyi hazmedemiyorum o gayet mutlu hayatina devam ediyor bu da canimi cok sıkıyor.

Kizlar sevgilisi oldugunu ogrendim bugun :(( benden ayrilir ayrilmaz baskasini bulmus. bence benle birlikteyken de konusuyodu o kizla. benden bu kadar kolay vazgecmesinin sebebi de buydu . kizda baya guzel :(

Kizlar sevgilisi oldugunu ogrendim bugun :KK43:( benden ayrilir ayrilmaz baskasini bulmus. bence benle birlikteyken de konusuyodu o kizla. benden bu kadar kolay vazgecmesinin sebebi de buydu . kizda baya guzel :KK43:

uzulme canim daha cok gencsin, ileride bunlara gulup geciceksin emin ol, biliyorum herkes oyle diyor ama, tecrubeyle sabit! ben 4 aylik evliyim. esimle tanismadan once (5bucuk yil once yani), erkek arkadasimdan ayrilali birkac ay olmustu. ayni senin gibi benim de yuregimde derin yaralar acti kendisi, hakkimi hic helal etmedim ona. benimle oyuncak gibi oynadi, bir gun iyiyse diger gun kotuydu, bir gun ariyosa diger gun telefonunu bile acmiyordu.. o kadar dengemi bozmustu ki. ayrildik bitti ama acisi hala gecmemisti.. ta ki esimle tanisincaya kadar. yani diyecegim o ki, biri gelir, butun uzuntulerini acini alir goturur yerine sevgisini koyar. sonra kopek gibi pisman oldu ama, surekli arayip geri donmek istiyodu ama cok gec, iyi ki de bitmis gitmis, oylesinden kimseye hayir gelmez canim..

uzulme canim daha cok gencsin, ileride bunlara gulup geciceksin emin ol, biliyorum herkes oyle diyor ama, tecrubeyle sabit! ben 4 aylik evliyim. esimle tanismadan once (5bucuk yil once yani), erkek arkadasimdan ayrilali birkac ay olmustu. ayni senin gibi benim de yuregimde derin yaralar acti kendisi, hakkimi hic helal etmedim ona. benimle oyuncak gibi oynadi, bir gun iyiyse diger gun kotuydu, bir gun ariyosa diger gun telefonunu bile acmiyordu.. o kadar dengemi bozmustu ki. ayrildik bitti ama acisi hala gecmemisti.. ta ki esimle tanisincaya kadar. yani diyecegim o ki, biri gelir, butun uzuntulerini acini alir goturur yerine sevgisini koyar. sonra kopek gibi pisman oldu ama, surekli arayip geri donmek istiyodu ama cok gec, iyi ki de bitmis gitmis, oylesinden kimseye hayir gelmez canim..

Sizin adiniza cok sevindim Allah mutlulugunuzu bozmasin. Ne guzel ilerde benim de karsima oyle biri cikar insallah. :( Hersey o kadar guzeldi ki . Bi anda bitti yarim kaldi hersey . Bana durustce gelip ayrilmak istedigini soyleseydi bu kadar icim acimazdi ama cok adice bi sekilde bitirdigi icin cok kotu hissediyorum kendimi kullanilmis, duygularimla oynanmis.. Ustelik benden ayrilir ayrilmaz baska biriyle birlikte oluyor. O kadar icim aciyor ki :( insallah cok pisman olur o da kopek gibi pesimden kosar gerci gozden uzak olan gonulden de uzak olur demisler eminim hic aklina gelmiyorumdur ama tek istedigim bu hep bunun icin dua ediyorum . Bide hic unutamicakmisim gibi geliyor ben seneye yazin Turkiye'ye gidince yine gorucem onu yine icim aciyacak umarim o zamana kadar ona olan butun hislerim biter:(

Sizin adiniza cok sevindim Allah mutlulugunuzu bozmasin. Ne guzel ilerde benim de karsima oyle biri cikar insallah. :KK43: Hersey o kadar guzeldi ki . Bi anda bitti yarim kaldi hersey . Bana durustce gelip ayrilmak istedigini soyleseydi bu kadar icim acimazdi ama cok adice bi sekilde bitirdigi icin cok kotu hissediyorum kendimi kullanilmis, duygularimla oynanmis.. Ustelik benden ayrilir ayrilmaz baska biriyle birlikte oluyor. O kadar icim aciyor ki :KK43: insallah cok pisman olur o da kopek gibi pesimden kosar gerci gozden uzak olan gonulden de uzak olur demisler eminim hic aklina gelmiyorumdur ama tek istedigim bu hep bunun icin dua ediyorum . Bide hic unutamicakmisim gibi geliyor ben seneye yazin Turkiye'ye gidince yine gorucem onu yine icim aciyacak umarim o zamana kadar ona olan butun hislerim biter:KK43:

Tesekur ederim.. biter canim hic merak etme, gozden uzak olan gonulden de uzak olur kurali sadece onun icin gecerli degil, senin icin de gecerli. hem ne biliyosun belki karsina kalbini tekrar carptiracak biri cikacak bu bir yil icerisinde? hicbisey belli olmaz bu hayatta. insanlar evlenme arefesinde kavga edip ayriliyorlar, tum hazirliklari yapmisken davetiyeler bile basilmisken.. bi sure sonra onlar da unutuluyor. o nedenle hic uzulme onune bak, pesinden kosarsa da sakin yuz verme, bu tipler huylarindan vazgecmezler, ayni seyleri tekrar yasarsin allah korusun..

Tesekur ederim.. biter canim hic merak etme, gozden uzak olan gonulden de uzak olur kurali sadece onun icin gecerli degil, senin icin de gecerli. hem ne biliyosun belki karsina kalbini tekrar carptiracak biri cikacak bu bir yil icerisinde? hicbisey belli olmaz bu hayatta. insanlar evlenme arefesinde kavga edip ayriliyorlar, tum hazirliklari yapmisken davetiyeler bile basilmisken.. bi sure sonra onlar da unutuluyor. o nedenle hic uzulme onune bak, pesinden kosarsa da sakin yuz verme, bu tipler huylarindan vazgecmezler, ayni seyleri tekrar yasarsin allah korusun..

Haklisiniz hic belli olmaz. Suan bana sanki onu hic unutamicakmisim baska birini sevemicekmisim gibi geliyor ama belki yeniden yasiycam bu duygulari bi baskasinda. Onu asla affetmiycem zaten :( Bugune kadar hep soyle dusunmustum, belki araya mesafeler girecegi icin ayrildi birgun ben okulum bitince Turkiye'ye donucem belki o zaman herseye yeniden baslariz hersey cok daha guzel olur diye dusunmustum oyle bi umut iste kendimi avutuyordum ama bugun baska biri oldugunu ogrenince ne kadar salakmisim dedim kendi kendime. Ben boyle saf saf hayaller kurarken o beni coktan unuttu bi baskasiyla birlikte , onun yaninda, ben hic umrunda degilim :( ama daha kotusu de olabilirdi en azindan ona daha fazla baglanmadan bitti artik kendimi toparlamaya calisicam.

Back
X