unutmak suç mu ?

Size önemsiz gelen mevzu belki onun için önemlidir.
Kaldı ki onu dinlemiyormuşsunuz gibi düşünebilir. Ben olsam ben de bozulurdum açıkcası.

En sevdiklerim anlattığıma emin olduğum bir şeyi hatırlamadıklarında ben de bozuluyorum. Bana değer verilmiyormuşçasına bir his doğuyor..Öncesinde unuttuklarım önemsiz şeylerdi demişsiniz ama o söylemedikçe unuttuğunuz başka önemli şeyler olduysa bilemezsiniz zaten.

Suratınıza telefonu kapatması hoş değil ama bu konudan bıktıysa bir nebze anlayabiliyorum maalesef.Arkadaşlar da yazmış zaten ama genel olarak böyle bir sorununuz varsa ben de B12 değerlerinizi kontrol ettirmenizi öneririm..Erkek arkadaşınıza da değerli olduğunu hissettirin.Dinlemiyor ya da umursamıyor değilim ama bazen hatırlamıyorum belki fizyolojiktir,B12 me baktırıcam vs diyebilirsiniz.Doğrusu böyle yazınca da komik geldi nedense 🙈

Sırf bu mevzudan değil bence, önceden birikmişler var. Ya bunca zaman çaktırmamış kendi içinde telafi etmeye çalışmış (durum buysa erkek arkadaşın hatalı, zira ilişkiler iletişimle yürür) ya da söylediyse de sana önemsiz gelmiş (böyleyse iki tarafın iletişim şekline bakmak gerekir direkt tek tarafa hata bulamam). Dolup dolup patlama olmuş artık bu, ben öyle hissettim. Alakasız bir şey bardağın son damlası olup taşabiliyor bazen. Kişinin içinde o kadar birikiyor ki basit bir şeye çok sert tepki verebiliyor.

Ben de bana anlatılanları aklımda tutamayan ve zaman zaman sitem yiyen biri olarak aynı dertten muzdaribim

Sırf bu mevzudan değil bence, önceden birikmişler var. Ya bunca zaman çaktırmamış kendi içinde telafi etmeye çalışmış (durum buysa erkek arkadaşın hatalı, zira ilişkiler iletişimle yürür) ya da söylediyse de sana önemsiz gelmiş (böyleyse iki tarafın iletişim şekline bakmak gerekir direkt tek tarafa hata bulamam). Dolup dolup patlama olmuş artık bu, ben öyle hissettim. Alakasız bir şey bardağın son damlası olup taşabiliyor bazen. Kişinin içinde o kadar birikiyor ki basit bir şeye çok sert tepki verebiliyor.
ben zaten öncesinde de onda iletişim konusunda sıkıntı hissetmiştim şöyle ki; bir şeye bozuluyor bunu söylemek yerine tuhaf tuhaf konuşuyor soğuk davranıyor anca ne olduğunu ısrar ederek öğreniyorum. Yani ben düzeltmeye çalışmasam sonu nereye gider acaba diye düşünüyoyorum bazen.

ben zaten öncesinde de onda iletişim konusunda sıkıntı hissetmiştim şöyle ki; bir şeye bozuluyor bunu söylemek yerine tuhaf tuhaf konuşuyor soğuk davranıyor anca ne olduğunu ısrar ederek öğreniyorum. Yani ben düzeltmeye çalışmasam sonu nereye gider acaba diye düşünüyoyorum bazen.

Yani bu böyle gitmez zaten. İnsanlar iletişim kurarak anlaşırlar, sen onun zihnini okuyamazsın. Bunu ona belirtmen gerekiyor. Triple, atarla giderle ilişki yürütülmez. Neyden rahatsız oluyorsa, ne onu üzüyorsa sana bunu belirtmeli. Sen de ona net bir şekilde belirtmelisin tabi ki.

Back
X