- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Fazla abartmış unutmanız gayet normal heran hersey unutabiliyor yeri geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence unutma da değil o yanlış hatırlıyorFazla abartmış unutmanız gayet normal heran hersey unutabiliyor yeri geliyor
ben zaten öncesinde de onda iletişim konusunda sıkıntı hissetmiştim şöyle ki; bir şeye bozuluyor bunu söylemek yerine tuhaf tuhaf konuşuyor soğuk davranıyor anca ne olduğunu ısrar ederek öğreniyorum. Yani ben düzeltmeye çalışmasam sonu nereye gider acaba diye düşünüyoyorum bazen.Sırf bu mevzudan değil bence, önceden birikmişler var. Ya bunca zaman çaktırmamış kendi içinde telafi etmeye çalışmış (durum buysa erkek arkadaşın hatalı, zira ilişkiler iletişimle yürür) ya da söylediyse de sana önemsiz gelmiş (böyleyse iki tarafın iletişim şekline bakmak gerekir direkt tek tarafa hata bulamam). Dolup dolup patlama olmuş artık bu, ben öyle hissettim. Alakasız bir şey bardağın son damlası olup taşabiliyor bazen. Kişinin içinde o kadar birikiyor ki basit bir şeye çok sert tepki verebiliyor.
ben zaten öncesinde de onda iletişim konusunda sıkıntı hissetmiştim şöyle ki; bir şeye bozuluyor bunu söylemek yerine tuhaf tuhaf konuşuyor soğuk davranıyor anca ne olduğunu ısrar ederek öğreniyorum. Yani ben düzeltmeye çalışmasam sonu nereye gider acaba diye düşünüyoyorum bazen.