unutmak suç mu ?

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
erkek arkadaşımla konuşurken önceki işiyle alakalı bir konu geçti ben de çok şaşırdım bana daha önce anlattığını ve benim hatırlamadığımı söyledi hep böyle yapıyosun diye sinirlendi ve telefonu suratıma kapattı. Tamam öncesinde hatırlamadığım birkaç şey oldu ama gerçekten önemsiz şeylerdi yani hayatına dair çok önemli mevzular değil.

Bunu gerçekten anlatmamıştı bence, velev ki anlattı suratıma kapatacak kadar büyük bir sorun mu sizce ? Ben mi hafife alıyorum mevzuyu fikrinizi öğrenmek istedim.

Son düzenleme:
erkek arkadaşımla konuşurken önceki işiyle alakalı bir konu geçti ben de çok şaşırdım bana daha önce anlatığını ve benim hatırlamadığımı söyledi hep böyle yapıyosun diye sinirlendi ve telefonu suratıma kapattı. Tamam öncesinde hatırlamadığım bir kaç şey oldu ama gerçekten önemsiz şeylerdi yani hayatına dair çok önemli mevzular değil.

Bunu gerçekten anlatmamıştı bence, velev ki anlattı suratıma kapatacak kadar büyük bir sorun mu sizce ? Ben mi hafife alıyorum mevzuyu fikrinizi öğrenmek istedim.
Onu dinlemeyip önemsemediğinizi düşünmüştür muhtemelen. Ben olsam ben de kızardım .

Siz benim eşim olabilir misiniz acaba :sopa::sopa::sopa::sopa:
Bana göre önemli olan bir mevzuyu anlattığım eşimde sık sık inkar ediyorda daha önce anlatmadın diye.
Benim önemli anlayışım biraz farklı kabul ama  unutmasın oda:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Unutabilirsiniz herkes fil hafızalı değil maalesef. Ben böyle durumlarda hemen b12 eksikligimi one suruyorum😂
Eğer her seyi hatırlayan biriyse sizin cok önemsemediğinizi düşünüp atarlanmistir ama telefonu surata kapamak olmamış. Haksız konumda şu an

bende de var b12 eksikliği önceden de dedim ama bu durumu ciddiye almıyor.. yine de bozuluyor..

Siz benim eşim olabilir misiniz acaba :sopa::sopa::sopa::sopa:
Bana göre önemli olan bir mevzuyu anlattığım eşimde sık sık inkar ediyorda daha önce anlatmadın diye.
Benim önemli anlayışım biraz farklı kabul ama  unutmasın oda:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
hahaha : ) ya biz yeni tanıştığımızda ard arda o kadar çok şey anlattı ki bazılarını tabiki unuttum uzun süredir birlikte değiliz ki bir kaç aylık bişe.

Alışır zamanla yapacak bir sey yok ama siz telefonu yüzünüze kapatmasına alismayin bence. Bu konu da önemsiz değil
ben zaten geri aramadım aramayı da düşünmüyorum sadece acaba bu kadar büyük bir hata yaptım da ben mi farkında değilim diye bir kendimi sorgulama ihtiyacı hissettim.

Bende kızarım sevgilim unuttuğunda ama telefonu surata kapatmak çok ileri boyut
Haklıyken haksız olmak resmen
Ben olsam evet unutmuş olabilirim hafızam seninki kadar müthiş değil ama telefonu yüzüme kapatarak asıl saygıyı sen bozdun diyip üste çıkardım kesin

Bende herşeyi unutan bir insanım önemli önemsiz. Genelde gidiyor aklımdan bende istemiyorum ama insanın elinde değil ki bazıları böyle demir eksikliği veya B12 eksikliğinde oluyor. Bende olduğu için ben konuyu hep oraya bağlıyorum kimse de kızmıyor 😄

Nasıl tepki vereceğiniz ilişkinizin kaderini belirleyecek sadece bunu söylemek istiyorum.Telefonu surata kapatmak büyük saygısızlıktır ve eğer alttan alırsanız devamı gelir.
Ayrıca, insanlık hali, unutabiliriz, fazla abartılı tepki vermiş beyefendi.

Aynı eşimle ben. Yeni evlendiğimizde öyleydi. Konuşmayı sever benim eşim iie giderken işten gelirken yolda uzun uzun telefonda konuşuruz. Eskiden bende senin gibi bişeyi hatırlamazdım sen beni dinlemiyormusun anlattıklarımı umursamıyormusun diye kızardı. Sonradan hak verdim artık can kulağıyla dinliyorum :KK54: öyle sorun da bidaha olmadı.

erkek arkadaşımla konuşurken önceki işiyle alakalı bir konu geçti ben de çok şaşırdım bana daha önce anlattığını ve benim hatırlamadığımı söyledi hep böyle yapıyosun diye sinirlendi ve telefonu suratıma kapattı. Tamam öncesinde hatırlamadığım birkaç şey oldu ama gerçekten önemsiz şeylerdi yani hayatına dair çok önemli mevzular değil.

birden fazla defa olduysa alınmış olabilir beni takmıyo mu acaba beni dinlemiyo mu diye.ben de eski sevgilime yapmıştım böyle bi trip , anlattığım şeyi hatırlamayınca GAPATTT diye bağırıp kapatmıştım :D bende sonradan b12 eksikliği çıkınca anladım unutmak nasıl oluyomuş, ama onun açısından bakınca da can sıkıcı

Demek içli,hisli,alıngan ve önemsenmek istiyor.

Birkaç defa anlattığım bir şeyi hatırlamasa erkek arkadaşım önemsemiyor yada dinlemiyor diye kızardım ama yüzünüze telefon kapatmak abartılı olmuş.

Back
X