unutmak zor..

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
biz çok önce ayrıldık 3 ay falan olmuştur çok sevmiştim onu ama denedik olmadı bir anda sen bana güvenmiyosun dedi ve gitti kötü ayrıldıgımız için helalik aldım sonra bana sorular sormaya başladı beni seviyor musun aşık mısın hala gibi daha sonrada canımsın seni hiç unutamadım hep aklımdasın dedi işin kötüsü olmayacagını bile bile seviyorum biliyorum mutlu olamam onla ama unutmak istiyorum her dk yalanını yakalamkta istemiyorum daha bir kaç gün önce seni seviyorum canım kendine iyi bak gruba gelme kıskanıyorum dedi bende bakmıcaktım ama baktıgımdaysa başka kızlarla muhabbet ettigini gördüm onu unutmayı çok istiyorum ah sitemde etmiyorum sadece unutmak istiyorum ama bunu nasıl yapacagım hiç bilmyrum..:58:

ayrılırsan bana da formülünü sölesene bizim de suyumuz kaynıorda

ayrıldık zaten canım sevgimi kullamasına göz yumamazdım bana canım seviyorumdiyo sayfada başka kızla muhabbet ediyo ve özel bişeyler varmış özele geçtiler unutmak en hayırlısı ALLAH IM GÜÇ VER BANA seninde hakkında hayırlısı olsun zor durumlar kalp anlamıyor laftan..:43::43:

ozaman herşeyin ilacıdır başka çözümü yok bak bakalım zaman ne göstericek belkide ondan daha iyi birisi çıkıcak karşı 2. aşk her zaman vardır=)ve unutursun ...

hiçbrşey istemiyorum ondan sadece benim duygularımla neden oynuyo istemiyosan giderim dedim baa dediki canımsın sevyorum ama sonra sayfada kızlarla özelden konuşalım burayı herkes görüyo yazmış napıyım bi akıl verin ayrıldık ama çok üzgünüm bu sevgi olmamalıydı:2:

erkek işte hiç birine güven olmaz bırak canım ya o onun acizliği sana seviyorum derken başkalarıyla olmak senin sevgini haketmemiş işte onu söyle kendi kendine birde boş yere kendini üzeceğine boşversene senden değerli mi önemli mi? unutursun elbet alıştır biraz düşüncelerine hakim ol kendinin değerini bil haksızlık etme yazık değmez..

bütün hayallerimi yıktı benim halada yalan söylüyo unutmalıyım onu adını bile güçlü olmalıyım sevmiş bile olsam ama olmuyo işte açıyorum bakıyorum sayfasında yazdıklarını görünce kötü oluyorum ..:58:

kendini kontr edebilir misin? umursama ilk önce dene bakalım yada bunu yapamazsın belli kendini düşün biraz bencilleş ben öyle yapıyorum benden kimse değerli değil diye düşünüyorum kendi kendimi teselli ediyorm belki kendmi bile kandırıyorum ama işe yarıyor sonuçta ve birşey daha meşgul et kendini
hobin ne varsa çık dolaş arkadaşlarınla takıl biraz olsun aklında çıkar yavaş yavaşta zamanla gider yaşanmış bitmiş olur anlıyomusun

kendini kontr edebilir misin? umursama ilk önce dene bakalım yada bunu yapamazsın belli kendini düşün biraz bencilleş ben öyle yapıyorum benden kimse değerli değil diye düşünüyorum kendi kendimi teselli ediyorm belki kendmi bile kandırıyorum ama işe yarıyor sonuçta ve birşey daha meşgul et kendini
hobin ne varsa çık dolaş arkadaşlarınla takıl biraz olsun aklında çıkar yavaş yavaşta zamanla gider yaşanmış bitmiş olur anlıyomusun

anlıyorum canım ama zoruma giden o degil yada onsuz yaşamakta ama benden ne istiyoda yalan üstüne yalan bu ilk degil tam untmayı becerdim diyorum adı geçiyo yada bişey illaki oluyo unutcacagım kendimi başka şeylere verip hak etmiyo sevgimi ne olursa olsun artık bu sondu

alışveriş =)pardon bi zaman bide o unutmuşum çık dolaş en güzelli aklına geldiği zaman ne biliyim evden çık koşabildğin kdr hızlı koş çok iyi gelio koşmak
yap bişeyyler sürekli meşgul ol

alışveriş =)pardon bi zaman bide o unutmuşum çık dolaş en güzelli aklına geldiği zaman ne biliyim evden çık koşabildğin kdr hızlı koş çok iyi gelio koşmak
yap bişeyyler sürekli meşgul ol

çok güçlüyüm sanırdım oysaki hiç degilmiş ama onla konuşmuyorum en son dn bi msj yazdım bdha atmıcam msj falan grmcem yznüde artık untmalıyım onu..

bende kendimi çok güçsüz sanardım ama yaşadıklarıma bakınca aslında çok güçlü ve hırslı bi kız olduğumu farkettim

Ahh işte böyle oluyor canım hep haketmeyenler üzenler kıranlar terkedenler daha fazla seviliyor.. Hakettiğin değeri verecek olan insan çıkacaktır elbet karşına sabırlı ol.. Seni bu şekilde kıran birini hala sevmen demek kendine değer vermemen demek bana göre...

Ahh işte böyle oluyor canım hep haketmeyenler üzenler kıranlar terkedenler daha fazla seviliyor.. Hakettiğin değeri verecek olan insan çıkacaktır elbet karşına sabırlı ol.. Seni bu şekilde kıran birini hala sevmen demek kendine değer vermemen demek bana göre...

katılıyorum kendine haksızlık etme kartanesi=)

çok fala sevmişim de ondan sanki bir tek o var gibi 3 ay tek msj atmadım sonra healleşmek için sonra atmıcaktım yine seviyorum dedi ve yine benüzülen oldum ..en iyiis silmek herşeyi:2:

Back
X