- 16 Temmuz 2023
- 4.745
- 13.117
- 128
Aldatma, küfür, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet hepsi varmış ne yazıkki. Bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallah. Zamanla kendinize gelirsiniz ve iyi ki boşandım dersinizGuyya müşterisi promosyon vermiş evet
bir cumartesi alem yapmaya gidecekti evde bunalım geçiyorum param yok annene gdeyim dedim 30 lira verdi bir sabah para iistedim ananı sat kendini sat para kazan dedi nasıl unutulup mutlu olurum inş iyi kazanırım bazen bunalıma girip iş yapamıyorumAldatma, küfür, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet hepsi varmış ne yazıkki. Bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallah. Zamanla kendinize gelirsiniz ve iyi ki boşandım dersiniz
Çok vicdansız ve saygısız biriymiş. Bir de erkeklerle tatile gidiyordu yazmışsınız. Sonunda kurtulmanıza sevindim. Bu süreci tek başına aşamayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka psikolojik destek alın.bir cumartesi alem yapmaya gidecekti evde bunalım geçiyorum param yok annene gdeyim dedim 30 lira verdi bir sabah para iistedim ananı sat kendini sat para kazan dedi nasıl unutulup mutlu olurum inş iyi kazanırım bazen bunalıma girip iş yapamıyorum
ilaç kullanıyorum uyayamıyordum .Mahalledeki pislikleri arabaya doldurup şehir şehir geziyordu benim tazminatımla alınan arabayla çok beddua ediyorum tutar inşÇok vicdansız ve saygısız biriymiş. Bir de erkeklerle tatile gidiyordu yazmışsınız. Sonunda kurtulmanıza sevindim. Bu süreci tek başına aşamayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka psikolojik destek alın.
gelecek kaygısı insanlar ne der korkusu biri çıkarda kullanır mı ? endişesi tazminatımı da verdim alamam diye çırpındım durdumBöyle bir kocayla çocukta yokken nasıl on yıl yaşadınız?
Bazı şeyleri insanın aklı almıyor.
Artık hangi arabaya bindiğini falan bosverin, kendi hayatınıza bakmaya çalışsın.
İnş ayaklarımın üzerinde dururumAldatma, küfür, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet hepsi varmış ne yazıkki. Bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallah. Zamanla kendinize gelirsiniz ve iyi ki boşandım dersiniz
Neden bu kadar yıl evli kaldınız ki?bir cumartesi alem yapmaya gidecekti evde bunalım geçiyorum param yok annene gdeyim dedim 30 lira verdi bir sabah para iistedim ananı sat kendini sat para kazan dedi nasıl unutulup mutlu olurum inş iyi kazanırım bazen bunalıma girip iş yapamıyorum
Seni bindirmiyordu demek kırıverseydin ya aynasını şu varoşuncherry araba aldı beni bindirmiyordu prezervatifler vardı üniversiteyi 3 lukle bitirdim bankacıydım işten çıkardı 10 yıldır çalışmıyordum yas değilde hayata tutunmak
Kırsam ne olacak o anlık hırsımı alacağım benim amacım ayaklarım üzerinde durmakSeni bindirmiyordu demek kırıverseydin ya aynasını şu varoşun
Benim bir arkadaşım böyleydi. Kadını o kadar aşağı çekmişti ki kadın potansiyelinin farkında değildi. Adamdan çok kazanıyordu ama ev adamın üzerine araç adamın üzerine daha kredi çekip eline veriyordu. Hep arkadaşıma sen kadın mısın? Yaptığın yenir mi diye diye buna inandırmış. Çocukları özel çocuk. Senden doğan çocuk böyle olur. Daha neler neler? En sonunda da basıp gitti. Arkadaşım boşanmamak için direniyordu. Çünkü şerefsiz demiş ki ben evlenirim çocuğumuzun normal bir kardeşi olur merak etme! Allah’ın işine de karışmaya başlamış yani.Neden bu kadar yıl evli kaldınız ki?
Bir de neden sürekli yaptığı şeyleri buraya parça parça yazıyorsunuz ?
Pek normal gelmediniz bana ?
Ev alırsam ilerde iyi olur beni borakırken sefil ol muhtaç kal diye beddua ediyordu psikolojim bozuldu tabiÖncelikle hayırlı olsun. Leş gibi birinden kurtulmuşsun. 35 bin aslında tek başına olan biri için o kadar da az değil. Öncelikle yeni hayatının tadını çıkarmaya çalış. Şiddet yok, aldatıldım mı düşüncesi yok, onunla çocuğun olmadığı içinde şanslısın, seni ailesine karşı ezdiren de yok.
Aracın yarısını almışsın. Biraz da biriktir sana yetecek bir araç al. Bu sana iyi gelir. Zaten bu tarz ahlaksızlar beladan kurtulamazlar. Şikayet falan etme başına musallat olur. Sana layık görmediği ne varsa onları kendin iç yapmaya bak. Allah korusun ya böylelerinden.
Canım arkadaşın sanki ben yatagıma bilr iktidarsızdı senle olacagıma köpekle olurum demişti morarıp kalıyordumBenim bir arkadaşım böyleydi. Kadını o kadar aşağı çekmişti ki kadın potansiyelinin farkında değildi. Adamdan çok kazanıyordu ama ev adamın üzerine araç adamın üzerine daha kredi çekip eline veriyordu. Hep arkadaşıma sen kadın mısın? Yaptığın yenir mi diye diye buna inandırmış. Çocukları özel çocuk. Senden doğan çocuk böyle olur. Daha neler neler? En sonunda da basıp gitti. Arkadaşım boşanmamak için direniyordu. Çünkü şerefsiz demiş ki ben evlenirim çocuğumuzun normal bir kardeşi olur merak etme! Allah’ın işine de karışmaya başlamış yani.
Arkadaşıma hemen bir araç aldırdım zorla! Trafiğe çıkması için baskı yaptım 2 ayda alıştı. Sonra da anlaşmalı boşanmaya ikna ettim.
Şimdi konusahibi işten de çıkmış sürekli bu zorbanın yaptıklarına maruz kalmış. O nedenle boşanmaya ses çıkarmaya korkmuştur. Yavaş yavaş o da açılacaktır
neden çıktınızüniversiteyi 3 lukle bitirdim bankacıydım işten çıkardı
ee tabi bu konulara üzerine sos muhafazakarlık olmasa olmazdıAnnem çok iyi biri ailesi çarşaflı annem pantalon giyiyor diye taktılar kadına küfürler hakarekler duyacak diye korkuyordum
Kendi ayaklarım üstünde durayım daBenim bir arkadaşım böyleydi. Kadını o kadar aşağı çekmişti ki kadın potansiyelinin farkında değildi. Adamdan çok kazanıyordu ama ev adamın üzerine araç adamın üzerine daha kredi çekip eline veriyordu. Hep arkadaşıma sen kadın mısın? Yaptığın yenir mi diye diye buna inandırmış. Çocukları özel çocuk. Senden doğan çocuk böyle olur. Daha neler neler? En sonunda da basıp gitti. Arkadaşım boşanmamak için direniyordu. Çünkü şerefsiz demiş ki ben evlenirim çocuğumuzun normal bir kardeşi olur merak etme! Allah’ın işine de karışmaya başlamış yani.
Arkadaşıma hemen bir araç aldırdım zorla! Trafiğe çıkması için baskı yaptım 2 ayda alıştı. Sonra da anlaşmalı boşanmaya ikna ettim.
Şimdi konusahibi işten de çıkmış sürekli bu zorbanın yaptıklarına maruz kalmış. O nedenle boşanmaya ses çıkarmaya korkmuştur. Yavaş yavaş o da açılacaktır
Olan oldu bundan sonra napabilirim ona bakalım iyi olmak şstiyorumgerçekten insanın kendine ettiğini kimse etmiyormuş
adam iktidarsız falan değil gay
sizi kendine hem hizmetçi hem sponsor yapmış hayatına bakmış
bunları on yılda görmemek imkansız
kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?