unutamıyorum piskolojim bozuldu artık.. onun dışındaki bütün erkeklerden tiksiniyorum her sabah ağlayarak uyanıyorum benkeşke bi çaresi olsa unutmanın zaman diyorlar ama ne zaman
benim için yoldan geçen bi insandan farksiz olsun istiyorum ama olmuyo .. bana dönmesini de istemiyorum zaten sevgilisi var dönsede artık koptu bişeyler olmaz bu saatten sonra.. ama ben aklımdan kalbimden silemiyorum silemiyorum ve çok acı çekiyorum 4 ay oldu28 yaşındayım artık ben aşık olamam bu saatten sonra onu unutana kadar 30 olurum derken belkide mantık evliliği yapmak zorunda kalırım
artık hayat bi anlam taşımıyor mecburiyetten yaşıyorum
yok mu bi çaresi bunun
valla sizin gibi, sevgilisinden/eşinden ayrıldı diye (ölüm müstesna)
"hayat bir anlam taşımıyor, mecburiyetten yaşıyorum" diyen kadınlara
acayip uyuz oluyorum
sizin hayatınız sadece bir erkek yüzünden anlamlı olduğu için bugün bu durumdasınız bence
bu durumdan çıkmayı ne kadar cok istediğimi bilemezsin
maalesef ben kendimi aşırı değersiz hissediyorumo zaman bakış açınızı değiştirin
unutun demiyorum, o elde olan birşey değil
kendinize, kendi hayatınıza azıcık değer verin diyorum
bunu yapamadığınız sürece, bu durumda olmaya mahkumsunuz
maalesef ben kendimi aşırı değersiz hissediyorumson yaşadıklarımdan dolayı beni hemen unutup sevgili yapmasından dolayı
unutamıyorum piskolojim bozuldu artık.. onun dışındaki bütün erkeklerden tiksiniyorum her sabah ağlayarak uyanıyorum benkeşke bi çaresi olsa unutmanın zaman diyorlar ama ne zaman
benim için yoldan geçen bi insandan farksiz olsun istiyorum ama olmuyo .. bana dönmesini de istemiyorum zaten sevgilisi var dönsede artık koptu bişeyler olmaz bu saatten sonra.. ama ben aklımdan kalbimden silemiyorum silemiyorum ve çok acı çekiyorum 4 ay oldu28 yaşındayım artık ben aşık olamam bu saatten sonra onu unutana kadar 30 olurum derken belkide mantık evliliği yapmak zorunda kalırım
yok mu bi çaresi bunun
Hayat bi erkekten ibaret değil.İnsan kaç yıllık kocasından boşanıyor,evladını kaybediyor kocasını kaybediyor.Daha 28 yaşındasın.Hiç kimseyi hayatının merkezine koyma.unutamıyorum piskolojim bozuldu artık.. onun dışındaki bütün erkeklerden tiksiniyorum her sabah ağlayarak uyanıyorum benkeşke bi çaresi olsa unutmanın zaman diyorlar ama ne zaman
yok mu bi çaresi bunun
Aklı ve mantığı olan hiç bir kadın demez bunu.Okumayan kendi ayağı üzerinde durmayan adama güvenip bi de yalvarıyosun evlenelim ben dersaneye gönderirim seni.Bir de diğer kızın hayat düşüncesine saygı duymalısın.O onun fikri onu ilgilendirir.Çalışmama kararı suç değil.Hayatta herşey de para kariyer değil.kesinlikle haklısınız.. ben kendi değerimin farkında değilim.. onunla ve onun görgüsüz ailesi ile kıyaslanamayacak kadar değerliyim değerli bi ailem var başarı dolu bir hayat hikayem var benim ve ailemin..
onun ise basit mi basit hep kolaya kaçmış değersiz bi yaşam öyküsü var.. okumayı tercih bile etmemiş ben ona yalvardım evlenelim seni dersaneye göndereyim kpss hazırlan bişeyler yap dışardan oku bi yandan ben sana destek olacağım dedim yok dedi.. kim der hangi kadın der bunu bu devirde..
evleneceği kız da öyle cocuklarımı başkasının bakmasına izin vermem diyormuş çalışmayı düşünmüyor öyle ama eşim isterse çalışırım diyormuş buldular işte aradıkları gelini .. biz bilmiyoruz sanki çocuk bakmayı evde.. ama ben okudum kariyer sahibiyim ailemin üzerimdeki emeğini hiçe sayar nasıl vazgeçerim işimden valla çocukta yaparım kariyerde sıkıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?