• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
unutamıyorum piskolojim bozuldu artık.. onun dışındaki bütün erkeklerden tiksiniyorum her sabah ağlayarak uyanıyorum ben :( keşke bi çaresi olsa unutmanın :( zaman diyorlar ama ne zaman :(
benim için yoldan geçen bi insandan farksiz olsun istiyorum ama olmuyo .. bana dönmesini de istemiyorum zaten sevgilisi var dönsede artık koptu bişeyler olmaz bu saatten sonra.. ama ben aklımdan kalbimden silemiyorum silemiyorum ve çok acı çekiyorum 4 ay oldu :( 28 yaşındayım artık ben aşık olamam bu saatten sonra onu unutana kadar 30 olurum derken belkide mantık evliliği yapmak zorunda kalırım :(
artık hayat bi anlam taşımıyor mecburiyetten yaşıyorum
yok mu bi çaresi bunun :(

Yasadigin ortamı degistirmek işe yarayabilir. Simdi heryerde anıları gördükçe daha çok hatırlarsın...

Bu kadar gururu kırıldıktan sonra nasıl hala unutulmuyor. Gercekten anlamiyorum. Kaldiki yasinda artik olgun sayilir.

unutamıyorum piskolojim bozuldu artık.. onun dışındaki bütün erkeklerden tiksiniyorum her sabah ağlayarak uyanıyorum ben :KK43: keşke bi çaresi olsa unutmanın :KK43: zaman diyorlar ama ne zaman :KK43:
benim için yoldan geçen bi insandan farksiz olsun istiyorum ama olmuyo .. bana dönmesini de istemiyorum zaten sevgilisi var dönsede artık koptu bişeyler olmaz bu saatten sonra.. ama ben aklımdan kalbimden silemiyorum silemiyorum ve çok acı çekiyorum 4 ay oldu :KK43: 28 yaşındayım artık ben aşık olamam bu saatten sonra onu unutana kadar 30 olurum derken belkide mantık evliliği yapmak zorunda kalırım :KK43:
yok mu bi çaresi bunun :KK43:

valla sizin gibi, sevgilisinden/eşinden ayrıldı diye (ölüm müstesna)
"hayat bir anlam taşımıyor, mecburiyetten yaşıyorum" diyen kadınlara
acayip uyuz oluyorum
sizin hayatınız sadece bir erkek yüzünden anlamlı olduğu için bugün bu durumdasınız bence

valla sizin gibi, sevgilisinden/eşinden ayrıldı diye (ölüm müstesna)
"hayat bir anlam taşımıyor, mecburiyetten yaşıyorum" diyen kadınlara
acayip uyuz oluyorum
sizin hayatınız sadece bir erkek yüzünden anlamlı olduğu için bugün bu durumdasınız bence

bu durumdan çıkmayı ne kadar cok istediğimi bilemezsin

bu durumdan çıkmayı ne kadar cok istediğimi bilemezsin

o zaman bakış açınızı değiştirin
unutun demiyorum, o elde olan birşey değil
kendinize, kendi hayatınıza azıcık değer verin diyorum
bunu yapamadığınız sürece, bu durumda olmaya mahkumsunuz

o zaman bakış açınızı değiştirin
unutun demiyorum, o elde olan birşey değil
kendinize, kendi hayatınıza azıcık değer verin diyorum
bunu yapamadığınız sürece, bu durumda olmaya mahkumsunuz
maalesef ben kendimi aşırı değersiz hissediyorum :( son yaşadıklarımdan dolayı beni hemen unutup sevgili yapmasından dolayı :(

maalesef ben kendimi aşırı değersiz hissediyorum :KK43: son yaşadıklarımdan dolayı beni hemen unutup sevgili yapmasından dolayı :KK43:

anlatamıyorum
sizin değerinizi 1 erkek belirleyemez
sizin değeriniz için 1 erkek kıstas değil
o sizden ayrılıp hemen sevgili yaptı, siz değersizsiniz
o sizden ayrıldı, hayatınızın bir önemi kalmadı, mecburiyetten yaşıyorsunuz
yahu hiç mi size ait birşey yok hayatınızda?
herşey 1 erkeğe mi endeksli???

mesela ben,
en basiti, çok iyi kalpli biri olduğum için çok değerliyim
çok iyi bilgisayar bildiğim için çok değerliyim
kendimi zeki buluyorum bu yüzden çok değerliyim vs vs vs vs
yok mu sizin kendinize ait bir değeriniz???

bu şekilde devam ederseniz diğer ilişkilerinizde de benzer olaylar yaşarsınız
demiyorum ki acı çekmeyin, üzülmeyin
acı da çekin, üzülün de
fakat bu kadar abartmayın yahu hayatı değersiz bulacak kadar
Allah korusun.......................

28 yaşında mısınız gerçekten???

Kendin icin yasaman gerek. Farzediceksin ucaktan dustu öldü. Yada diyeceksin ki ben bu haldeyim, o gayet hayatina devam ediyor.
Bir erkek icin bu kadar ölünmemeli.
Bir kadinin en guzel yasidir hem 30larin basi.
Yine seviceksin, yine asik olucaksin suan imkansiz gelsede bu olacak ve su haline bakip guleceksin, pisman olucaksin.
Guclu ol.

İşinize odaklanmaya çalışın,bir süre şehir değişikliği yapın.
Arkadaşlarınızla vakit geçirin.

Geçer,geçer..

kesinlikle haklısınız.. ben kendi değerimin farkında değilim.. onunla ve onun görgüsüz ailesi ile kıyaslanamayacak kadar değerliyim değerli bi ailem var başarı dolu bir hayat hikayem var benim ve ailemin..
onun ise basit mi basit hep kolaya kaçmış değersiz bi yaşam öyküsü var.. okumayı tercih bile etmemiş ben ona yalvardım evlenelim seni dersaneye göndereyim kpss hazırlan bişeyler yap dışardan oku bi yandan ben sana destek olacağım dedim yok dedi.. kim der hangi kadın der bunu bu devirde..

evleneceği kız da öyle cocuklarımı başkasının bakmasına izin vermem diyormuş çalışmayı düşünmüyor öyle ama eşim isterse çalışırım diyormuş buldular işte aradıkları gelini .. biz bilmiyoruz sanki çocuk bakmayı evde.. ama ben okudum kariyer sahibiyim ailemin üzerimdeki emeğini hiçe sayar nasıl vazgeçerim işimden valla çocukta yaparım kariyerde sıkıntı yok :)

unutamıyorum piskolojim bozuldu artık.. onun dışındaki bütün erkeklerden tiksiniyorum her sabah ağlayarak uyanıyorum ben :KK43: keşke bi çaresi olsa unutmanın :KK43: zaman diyorlar ama ne zaman :KK43:
benim için yoldan geçen bi insandan farksiz olsun istiyorum ama olmuyo .. bana dönmesini de istemiyorum zaten sevgilisi var dönsede artık koptu bişeyler olmaz bu saatten sonra.. ama ben aklımdan kalbimden silemiyorum silemiyorum ve çok acı çekiyorum 4 ay oldu :KK43: 28 yaşındayım artık ben aşık olamam bu saatten sonra onu unutana kadar 30 olurum derken belkide mantık evliliği yapmak zorunda kalırım :KK43:

Merhaba,umarım geçen süre zarfında güzel gelişmeler olmuştur.Yeni üyeyim aynı dertten bende muzdaribim hatta üzerinden bir yıl geçti bir hafta öncesinde tekrar görüştük.Ama geçen zaman zarfında sanıyoruz ki düzelme olacak.Bu bizim beklentimiz ama karşı tarafın istediği değil.Çok da kendinizi bunaltmayın yaş krizine bu kadar girmeyin ben 31 yaşındayım düşünün.Akışa bırakıp kendi başınıza neler mutlu eder bulmanız lazım.Fotograf kursuna yazıldım,spor yaptım,bir ara bir sürü kişiyle konuştum ama o süreçte bunun yanlış olduğunu anladım çokça gözyaşı da döktüm kendimi değersiz hissettim.Ama biz kendimizi değersiz hissedersek herkes öyle görür.Naçizhana yaşa takılmadan zamanı güzel geçirerek yolumuza bakalım ki cidden hayat süprizlerle dolu hala ruhuma gönlüme hitap edecek birini bulamadım ama akışa bıraktım ne zaman gelirse gönlüm ve ruhum sonuna kadar açık.Hayırlısı buymuş deyip yolumuza bakalım kısaca.Zaten olması gereken oluyo müdehaleyle zorla bişi olmuyor.(konum itibariyle farklı ama bunalım sürecini yaşamış biri olarak kendimce bişiler yazdım,GÜZELLİKLERLE KARŞILAŞMAN DİLEĞİYLE)

MERHABA yazdıklarını okuduğumda kadınların hassas yanlarının nasıl kullanıldığını kendimde ara ara kullanılarak yaşıyor görüyorum:) :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:şunu aklında hiç çıkarma ; sevgide aşkta insanın sürekli olarak ihtiyacı ve eninde sonunda bir yerlerde buluyor.... bazen üzülüyor yıpranıyor ama bir sekilde deneyimlenerek daha bilincilli devam ediyor hayatına...kendini sev...en en önemlisis bu...gerisinin hiç önemi yok:):KK23:

Hayat bi erkekten ibaret değil.İnsan kaç yıllık kocasından boşanıyor,evladını kaybediyor kocasını kaybediyor.Daha 28 yaşındasın.Hiç kimseyi hayatının merkezine koyma.

kesinlikle haklısınız.. ben kendi değerimin farkında değilim.. onunla ve onun görgüsüz ailesi ile kıyaslanamayacak kadar değerliyim değerli bi ailem var başarı dolu bir hayat hikayem var benim ve ailemin..
onun ise basit mi basit hep kolaya kaçmış değersiz bi yaşam öyküsü var.. okumayı tercih bile etmemiş ben ona yalvardım evlenelim seni dersaneye göndereyim kpss hazırlan bişeyler yap dışardan oku bi yandan ben sana destek olacağım dedim yok dedi.. kim der hangi kadın der bunu bu devirde..

evleneceği kız da öyle cocuklarımı başkasının bakmasına izin vermem diyormuş çalışmayı düşünmüyor öyle ama eşim isterse çalışırım diyormuş buldular işte aradıkları gelini .. biz bilmiyoruz sanki çocuk bakmayı evde.. ama ben okudum kariyer sahibiyim ailemin üzerimdeki emeğini hiçe sayar nasıl vazgeçerim işimden valla çocukta yaparım kariyerde sıkıntı yok :)
Aklı ve mantığı olan hiç bir kadın demez bunu.Okumayan kendi ayağı üzerinde durmayan adama güvenip bi de yalvarıyosun evlenelim ben dersaneye gönderirim seni.Bir de diğer kızın hayat düşüncesine saygı duymalısın.O onun fikri onu ilgilendirir.Çalışmama kararı suç değil.Hayatta herşey de para kariyer değil.

Back
X