• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak

Aklı ve mantığı olan hiç bir kadın demez bunu.Okumayan kendi ayağı üzerinde durmayan adama güvenip bi de yalvarıyosun evlenelim ben dersaneye gönderirim seni.Bir de diğer kızın hayat düşüncesine saygı duymalısın.O onun fikri onu ilgilendirir.Çalışmama kararı suç değil.Hayatta herşey de para kariyer değil.

Kırmızı ile işaretlediğiniz yeri nerede yazmış? Bu kadar olmaz yahu :/

kesinlikle haklısınız.. ben kendi değerimin farkında değilim.. onunla ve onun görgüsüz ailesi ile kıyaslanamayacak kadar değerliyim değerli bi ailem var başarı dolu bir hayat hikayem var benim ve ailemin..
onun ise basit mi basit hep kolaya kaçmış değersiz bi yaşam öyküsü var.. okumayı tercih bile etmemiş ben ona yalvardım evlenelim seni dersaneye göndereyim kpss hazırlan bişeyler yap dışardan oku bi yandan ben sana destek olacağım dedim yok dedi.. kim der hangi kadın der bunu bu devirde..

evleneceği kız da öyle cocuklarımı başkasının bakmasına izin vermem diyormuş çalışmayı düşünmüyor öyle ama eşim isterse çalışırım diyormuş buldular işte aradıkları gelini .. biz bilmiyoruz sanki çocuk bakmayı evde.. ama ben okudum kariyer sahibiyim ailemin üzerimdeki emeğini hiçe sayar nasıl vazgeçerim işimden valla çocukta yaparım kariyerde sıkıntı yok :)

Kırmızı ile işaretlediğiniz yeri nerede yazmış? Bu kadar olmaz yahu :/
Şu alıntıladığım mesajında söylemiş B brcsnr
Konu da eylülde açılmış.
Umarım konu sahibi atlatmıştır bu durumu.
Niçin ban yemiş onu bilemedim.

Back
X