Selam hanımlar direk konuya gireyim. Hayatımda birisi var. Anlaşıyoruz ufak tefek sorunlar dışında büyük bir sorunumuz yok. Bu kişinin bana emeği de var yani fedakar bir insan. Herhangi bir kafa karışıklığı yoktu bende taki liseden arkadaşlarımla görüşüne kadar. Benim lisede az buçuk hoşlandığım birisi de vardı içlerinde. O zaman ergensi bir hoşlanmaydi onun da bana biraz ilgisi var gibiydi çok değil ama yani lisede tipimle fln dalga geçtiği olmuştu bir kere ondan sonra uzaklaştım zaten. Ama şimdi oturaklı biri olmuş etkilenmedim desem yalan söylerim. Belki de kendim melankoni yapıyorum bilmiyorum ama o aklıma gelince hüzünleniyorum. Hem hayatımda biri var hemde bizi sevgilimle gezerken gördüğünde selam fln verdi. Sonra erkek arkadaşım için kim diye sordu bende söyledim işte erkek arkadaşım diye tuhaf oldu. Biliyorum yaptığım yanlış ama üzerimde bir hüzün hali var ki biliyorum bana uygunda biri değil. Ama aklımdan atamıyorum sürekli hesaplarına bakıyorum. Sevdiğim insana ihanet etmek gibi bir niyetim asla yok ama içimdeki bu tuhaf hisler brni rahatsız ediyor..