Unutmanın bir yolu varmı?

Duygular hala ayni yogunlukta mi? Aci biraz azaldi mi mesela?
Şuan hissettiğim özlem onu çok özlüyorum konuştuğumuz güldüğümüz zamanları özlüyorum bunun nedeni birazda etrafımda kimse olmayışı böyle zamanlarda neden ayrıldığımızı aklıma getiriyorum eh işte bi nebze iyi geliyor. Birde şunu hissediyorum ben unutmak için onca çaba sarfederken onun iyi olmasına dayanamıyorum elli kere girip kaçta online diye bakıyorum günde 3 defa belki giriyo whatsapa bana bakmaya bile gitmiyo yani ne bileyim kabullenemiyorum

Her yerden sil ve engelle. Takip ettikçe daha zor unutacaksın ve canın acıyacak.
Zaten kimse ekli değilki hesabımda sadece whatsapp ta var ama sülalesine kadar tanıdığım için illa hergün bakıyorum biri bişi paylaştımı diye zorlada olsa çatlasam da merakımdan bakmamam lazım değil mi

Merakını yenmeye çalış. Telefonunu sürekli yanında tutma bir süreliğine. Sürekli elinde olunca dayanamaz bakarsın, her gelen mesaja ondan mı geldi acaba diyerek ümitlenirsin, gelmedikçe sinir olursun vs.. Çabuk atlatmak için bakmaman gerekiyor. Çünkü bir şey paylaşsa üstüne alınırsın, görmek istemeyeceğin bir şey paylaşır üzülürsün. Bunlar unutmayı geciktiren şeyler maalesef...

Tamam dediğiniz gibi yapacağım o zaman peki zamanla atıyorum aradan 3 ay geçti hiç bakmadım etmedim sonra bi defa baktığımda başa dönmem değilmi yani zamanla içimden bile gelmez inşallah merak edip bakmak

Yorumlari okuyamadim ama inan bi bakmissin unutup gitmis durumuna dusuyorsun. Degisik bi durum bi anda gelismisti bende.. dakka basi takipteydim ama hic farkinda olmadan bakmaz oldugumu farketmistim. Zamani yok.. ama gecicek.. hemde hatirlamiycaksiniz bile.. hep bu zamanda bitiyor is ama... baska seylerle oyalanin.. dusunmemeye calisin. Zor bi surec sancili gecmisti benimki ama umarim cabuk kurtuldugunuz bi durum olur sizin acinizdan

Ben 3,5 yıllık ilişkimden ayrıldım yaklaşık 2 ay önce.üstelik büyük bir aşk yaşadık karşılılıklı hatta belki o biraz daha fazla.Bence unutmanın tek yolu ; meşguliyet..insan boş kaldıkça sarıyor da sarıyor..ne zaman dışarda olsam ya da kursta falan,birşeyle meşgulken hiç aklıma gelmiyor ama odama gelince aklımdan çıkmıyor

Su an unuttum o baska. Zaten bu 2 sene dedigim suredede hic bi zmn umutlu olmadim. Sonucta ayrilan bendim.
Su an tabi sorsan kendime geldimmi geldim.
Oyle birisinin neyine asik olmusumki ben anlamadim. Ask acisini cektim ve su an cok sukur kurtuldum o adamdan. Onla evlendigimde her gun agliycktim. Omrum bitene kadar. Buna raziyim. Ve su an diyorumki " x de kimmis?"

Duygular hala ayni yogunlukta mi? Aci biraz azaldi mi mesela?

Duygu diyosan oda neymis derim canim.
O adama neyin duygusunu hissedeyim, bespara etmezin tekiydi.
Zamaninda bu adam icinmi yanmisim diyorum su an.
2 senelik bi birliktelikti, acisini 1 bucuk sene boyunca cektim. Ona geri donmenin care olmuycagini bilebile. Uzuldum, bir omurlugune planlar kurarken boyle kolayca beni aldatmasi, yalanlar soylemesi, cok yikti.
Ama zamanla farkettim, ben ondan ayrildigima uzulmedim aslinda. Ben kendi hayal dunyam yikildigi icin uzuldum. Ilk sevgilimle evlenicektim, her ikimi onla yasiycaktim ve daha bursuru sey.
Su an hic aci felan yok, ismini duyunca kimsenin gormedigi gercek yuzunu goruyorum. Herkes iyi biri sanarken onu, bense bi " karaktersiz' olrak goruyorum.

Cok guzel yazmissin, cok guclu biri oldugunu hissettim.

İnşallah ya hiç o günler gelmeyecek gibi zaman herşeyin ilacı derler o zaman geçerken çok yavaş geçiyor çok
geciyo da biraz zaman aliyo iste,dua et.Kendini mesgul edecek birsey bul.Telefon elindeyken daha da derinlesiyo.Yasadigim seyleri yasiyosun.Sehir degisikligi yapma firsatin varsa yap iyi gelir

Çok moral oluyor bu yorumlar inanın çok teşekkür ederim benim gibi insanlarda ayrılıp çoktan unutmuşlar bu yüzden bende başarabilirim demeye başladım. İnsan arkadaşlarıyla sürekli aynı şeyi paylaşmaya çekinirim oluyor buraya yazmakla çok iyi etmişim. İnanın çok sancılı bir süreç mesela hava kötü sinemaya gidelim dedim arkadaşlara malum herkes eve 9 a doğru gelince kimse çıkmıyor bende tek başıma gideceğim birazdan böyle durumlarda daha bir üzülüyorum işte

Cok guzel yazmissin, cok guclu biri oldugunu hissettim.

Cok tesekkur ederim canim.
1 bucuk sene gibi bi zamanimi aldi ama evet, en sonunda guclu olmayi ogrendim.
Cok sukur.
Ama yinede arada sirada whatsapp drumuna bakiyorum..
Bakicamdan degil aslinda, bana gonderme yapiyor aklinca vitaminsiz.
Sadik olmak onemliymis, guven kokmaliymis insan felan filan.
Ne kadar cocuklasa bilicek acaba merak ediyorum, lan kit beyinli mahlukat aldatan benmiydim senmi?

Yakında kursa başlayacağım bende hatta ciddi bir sınava hazirlanacagim iyi gelir diye umuyorum inanın biraz daha kendime geldim ki kendimi derslere vererek atlatmaya calişacagim ama kafamı yastığa koyduğum zaman zor uyuyorum

Sanırım bende o kadar emeğin degmedigini yanıyorum daha çok it gibi süründüm zamanında peşinde aynı şeyleri allahta ona yaşatsın istiyorum o kadar istiyorum ki hemde tek dileğim biri gelsin beni çıkarsın elbette illa bir erkeğe ihtiyaç yok ama o benim ilkimdi bende çok hayal kurmuştum tepetaklak oldu herşey gerçi başından beri belliydi ama işte napalım sürdü gitti bi şekilde onu sokaktan geçen herhangi biri kadar umursamak istiyorum artık

geciyo da biraz zaman aliyo iste,dua et.Kendini mesgul edecek birsey bul.Telefon elindeyken daha da derinlesiyo.Yasadigim seyleri yasiyosun.Sehir degisikligi yapma firsatin varsa yap iyi gelir
Onun olduğu şehre gidicem çünkü ne yazıkki kardeşim orada okuyor kafa dağıtmaya gideceğim ama tabi asla aramayacağım bakalım zaman inşallah içimi soğutur

Benimde vardı öyle bişey bundan üç sene önce sürekli senin gibiydim sonra bir baktım ki adamı bulamiyorum meğerse soyadını yanlış yazıyor musum sonra zaten uğraşmadim unuttum gitti

Smdilik bu istedgin gercek olamaz canim.
Biliyorum o hissi, tum hatalarini gorup ondan sogumak istiyosun. Ama bunun icin zaman lazim. Ask gercekten pembe gozlukmus, ben onu severken kendi kendime asktan gozum kor olmiycak benim diyip sorun varsa hemen bitiririp derdim. Ama bakardim, hic bi sorun yoktu, herseyimiz mukemmeldi. 2 kere aldatildim ve hep baska kizlarla konusurdu, sen dusun ne kdr mukemmelmis bu iliski.

Su an zor geliyor sana biliyorum.o( aslinda hicte guzel olmayan )gulusu senin gozunun onune gelince sen kotu oluyosun. Ozluyosun.
Bende cok isterim pisman olmasini.
Ama soyle bi dusun.
Mesela seni ezdi seni hep ayipladimi?
Kizlara nasil davranicagini bilmiyormu?
Kendisini hep en superimi saniyor?
Eger senden ozur dilerse demek oluyrki hatasini gordu o erkek.
Hatasini goren kisi duzeltmeye calisir o hatayi. Ve duzeltir buyuk ihtimal.
Ya sonra? Iyi he guzel senden ozur diledi. Iyide bu sana ne katki sagladi? Kuru bi ozur, o kdar.

Halbuki, bu erkek hatasini gormuyorsa.
Hala her kiza hayvan gibi davraniyosa.
Ve hep ben superim edalarindaysa.
( egerki baska bi kiz varsa diger kizi el ustunde tutuyor gibi gelebilir sana, ama can cikar huy cikmaz, hele bilinmeyem o kotu huy hic cikmaz, ilerde yine eski hayvanligina donup o kizida bezdiricektir)
Sen bekle ve gor nasil tum hayatinin icine ediyor.
Hangi insan baskalarini eze eze mutlu olurki? Ben superim diye dusunup mutlu olurki?

Sonuc olrak, o adamda bu huy varken o adam hic bi ise yaramaz. Hic bi zman mutlu olamaz. Dertlenme. Bi bakarsin Allah boylelikle senin icin intikamini alir, sende yaslan ardina ve izle o supermenin yere cakilmasini

İnsan hayalkirikligina ugruyor degil mi? :) Gozunden dusuyor resmen ergen tavirlari gorunce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…