- 9 Kasım 2013
- 965
- 578
- 358
- 38
- Konu Sahibi izmir_izmir3435
-
Şuan hissettiğim özlem onu çok özlüyorum konuştuğumuz güldüğümüz zamanları özlüyorum bunun nedeni birazda etrafımda kimse olmayışı böyle zamanlarda neden ayrıldığımızı aklıma getiriyorum eh işte bi nebze iyi geliyor. Birde şunu hissediyorum ben unutmak için onca çaba sarfederken onun iyi olmasına dayanamıyorum elli kere girip kaçta online diye bakıyorum günde 3 defa belki giriyo whatsapa bana bakmaya bile gitmiyo yani ne bileyim kabullenemiyorumDuygular hala ayni yogunlukta mi? Aci biraz azaldi mi mesela?
Zaten kimse ekli değilki hesabımda sadece whatsapp ta var ama sülalesine kadar tanıdığım için illa hergün bakıyorum biri bişi paylaştımı diye zorlada olsa çatlasam da merakımdan bakmamam lazım değil miHer yerden sil ve engelle. Takip ettikçe daha zor unutacaksın ve canın acıyacak.
Zaten kimse ekli değilki hesabımda sadece whatsapp ta var ama sülalesine kadar tanıdığım için illa hergün bakıyorum biri bişi paylaştımı diye zorlada olsa çatlasam da merakımdan bakmamam lazım değil mi
Tamam dediğiniz gibi yapacağım o zaman peki zamanla atıyorum aradan 3 ay geçti hiç bakmadım etmedim sonra bi defa baktığımda başa dönmem değilmi yani zamanla içimden bile gelmez inşallah merak edip bakmakMerakını yenmeye çalış. Telefonunu sürekli yanında tutma bir süreliğine. Sürekli elinde olunca dayanamaz bakarsın, her gelen mesaja ondan mı geldi acaba diyerek ümitlenirsin, gelmedikçe sinir olursun vs.. Çabuk atlatmak için bakmaman gerekiyor. Çünkü bir şey paylaşsa üstüne alınırsın, görmek istemeyeceğin bir şey paylaşır üzülürsün. Bunlar unutmayı geciktiren şeyler maalesef...
Herkese merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın önerisiyle bende klübe üye oldum sorunun için birçok insan fikir verir dedi..
2 senelik ilişkim bitti yaklaşık iki ayda oldu biteli. Tabi bu 2 senelik ilişki öncesi üç dört senelikte arkadaşlığımız vardı özetle beni öyle aman aman seven bir erkek arkadaşım yoktu hep benim sayemde yürüdü ilişki ve son zamanlarda bende artık tahammül edemedim ve bitti keza bitince de erkek arkadaşım kazanmak için hiç uğraşmadı. Ailem arkadaşlarım benim verdiğim emeği bildikleri için artık o kişiyi hayatımda görmek istemiyorlar haliyle bende artık yürütmek istemiyorum gözüm açıldı bi nevi beni sevmediğine artık eminim. Gel gelelim unutamıyorum sosyal medyada aktif değil ama durmadan takip ediyorum ailesini arkadaşlarını ismini bildiğim kim varsa bakıyorum kendimi bu durumdan alıkoyamıyorum whatsapp ta ne zaman online olmuş vs diye bile durmadan bakıyorum inanın kendime hakim olamıyorum. Onunla ilgili herhangi bir paylaşım gördüğümde ise üzülüyorum belkide o yüzden atlatamiyorum bu durumu. Çözümü belki kendim söylüyorum biliyorum ama uygulayamıyorum işten de ayrıldım elimde telefon takip olayına sarmış durumdayım. Sanki benim için çok şey yapmış gibi bidaha onun gibi kimse olmayacak ve ben bu durumu atlatamayacağım hissinden bıktım. Çevrem bu çocuğu takıntı haline getirdiğimi söylüyor bilemiyorum. Arkadaşlar benzer şeyler yaşayanlar vardır ben nasıl unutacağım nasıl önüme bakacağım erkek arkadaşımın benim için herhangi biri gibi olmasını istiyorum yeniden gülebilmek hayattan keyif alabilmek istiyorum lütfen bana akıl verin...
Yapmayın unutamadınız mı( ben çok korkuyorum böyle olacağım diye çünkü önüme bakmak beni gerçekten seven bi insanla yeniden aynı heyecanı yaşamak istiyorum çünkü bu ilişkide çok hüsrana uğradım
Duygular hala ayni yogunlukta mi? Aci biraz azaldi mi mesela?
Duygu diyosan oda neymis derim canim.
O adama neyin duygusunu hissedeyim, bespara etmezin tekiydi.
Zamaninda bu adam icinmi yanmisim diyorum su an.
2 senelik bi birliktelikti, acisini 1 bucuk sene boyunca cektim. Ona geri donmenin care olmuycagini bilebile. Uzuldum, bir omurlugune planlar kurarken boyle kolayca beni aldatmasi, yalanlar soylemesi, cok yikti.
Ama zamanla farkettim, ben ondan ayrildigima uzulmedim aslinda. Ben kendi hayal dunyam yikildigi icin uzuldum. Ilk sevgilimle evlenicektim, her ikimi onla yasiycaktim ve daha bursuru sey.
Su an hic aci felan yok, ismini duyunca kimsenin gormedigi gercek yuzunu goruyorum. Herkes iyi biri sanarken onu, bense bi " karaktersiz' olrak goruyorum.
geciyo da biraz zaman aliyo iste,dua et.Kendini mesgul edecek birsey bul.Telefon elindeyken daha da derinlesiyo.Yasadigim seyleri yasiyosun.Sehir degisikligi yapma firsatin varsa yap iyi gelirİnşallah ya hiç o günler gelmeyecek gibi zaman herşeyin ilacı derler o zaman geçerken çok yavaş geçiyor çok
Çok moral oluyor bu yorumlar inanın çok teşekkür ederim benim gibi insanlarda ayrılıp çoktan unutmuşlar bu yüzden bende başarabilirim demeye başladım. İnsan arkadaşlarıyla sürekli aynı şeyi paylaşmaya çekinirim oluyor buraya yazmakla çok iyi etmişim. İnanın çok sancılı bir süreç mesela hava kötü sinemaya gidelim dedim arkadaşlara malum herkes eve 9 a doğru gelince kimse çıkmıyor bende tek başıma gideceğim birazdan böyle durumlarda daha bir üzülüyorum işteYorumlari okuyamadim ama inan bi bakmissin unutup gitmis durumuna dusuyorsun. Degisik bi durum bi anda gelismisti bende.. dakka basi takipteydim ama hic farkinda olmadan bakmaz oldugumu farketmistim. Zamani yok.. ama gecicek.. hemde hatirlamiycaksiniz bile.. hep bu zamanda bitiyor is ama... baska seylerle oyalanin.. dusunmemeye calisin. Zor bi surec sancili gecmisti benimki ama umarim cabuk kurtuldugunuz bi durum olur sizin acinizdan
Cok guzel yazmissin, cok guclu biri oldugunu hissettim.
Yakında kursa başlayacağım bende hatta ciddi bir sınava hazirlanacagim iyi gelir diye umuyorum inanın biraz daha kendime geldim ki kendimi derslere vererek atlatmaya calişacagim ama kafamı yastığa koyduğum zaman zor uyuyorumBen 3,5 yıllık ilişkimden ayrıldım yaklaşık 2 ay önce.üstelik büyük bir aşk yaşadık karşılılıklı hatta belki o biraz daha fazla.Bence unutmanın tek yolu ; meşguliyet..insan boş kaldıkça sarıyor da sarıyor..ne zaman dışarda olsam ya da kursta falan,birşeyle meşgulken hiç aklıma gelmiyor ama odama gelince aklımdan çıkmıyor
Sanırım bende o kadar emeğin degmedigini yanıyorum daha çok it gibi süründüm zamanında peşinde aynı şeyleri allahta ona yaşatsın istiyorum o kadar istiyorum ki hemde tek dileğim biri gelsin beni çıkarsın elbette illa bir erkeğe ihtiyaç yok ama o benim ilkimdi bende çok hayal kurmuştum tepetaklak oldu herşey gerçi başından beri belliydi ama işte napalım sürdü gitti bi şekilde onu sokaktan geçen herhangi biri kadar umursamak istiyorum artıkDuygu diyosan oda neymis derim canim.
O adama neyin duygusunu hissedeyim, bespara etmezin tekiydi.
Zamaninda bu adam icinmi yanmisim diyorum su an.
2 senelik bi birliktelikti, acisini 1 bucuk sene boyunca cektim. Ona geri donmenin care olmuycagini bilebile. Uzuldum, bir omurlugune planlar kurarken boyle kolayca beni aldatmasi, yalanlar soylemesi, cok yikti.
Ama zamanla farkettim, ben ondan ayrildigima uzulmedim aslinda. Ben kendi hayal dunyam yikildigi icin uzuldum. Ilk sevgilimle evlenicektim, her ikimi onla yasiycaktim ve daha bursuru sey.
Su an hic aci felan yok, ismini duyunca kimsenin gormedigi gercek yuzunu goruyorum. Herkes iyi biri sanarken onu, bense bi " karaktersiz' olrak goruyorum.
Onun olduğu şehre gidicem çünkü ne yazıkki kardeşim orada okuyor kafa dağıtmaya gideceğim ama tabi asla aramayacağım bakalım zaman inşallah içimi soğuturgeciyo da biraz zaman aliyo iste,dua et.Kendini mesgul edecek birsey bul.Telefon elindeyken daha da derinlesiyo.Yasadigim seyleri yasiyosun.Sehir degisikligi yapma firsatin varsa yap iyi gelir
Sanırım bende o kadar emeğin degmedigini yanıyorum daha çok it gibi süründüm zamanında peşinde aynı şeyleri allahta ona yaşatsın istiyorum o kadar istiyorum ki hemde tek dileğim biri gelsin beni çıkarsın elbette illa bir erkeğe ihtiyaç yok ama o benim ilkimdi bende çok hayal kurmuştum tepetaklak oldu herşey gerçi başından beri belliydi ama işte napalım sürdü gitti bi şekilde onu sokaktan geçen herhangi biri kadar umursamak istiyorum artık
Cok tesekkur ederim canim.
1 bucuk sene gibi bi zamanimi aldi ama evet, en sonunda guclu olmayi ogrendim.
Cok sukur.
Ama yinede arada sirada whatsapp drumuna bakiyorum..
Bakicamdan degil aslinda, bana gonderme yapiyor aklinca vitaminsiz.
Sadik olmak onemliymis, guven kokmaliymis insan felan filan.
Ne kadar cocuklasa bilicek acaba merak ediyorum, lan kit beyinli mahlukat aldatan benmiydim senmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?