Unutmanın bir yolu varmı?

İnsan hayalkirikligina ugruyor degil mi? :) Gozunden dusuyor resmen ergen tavirlari gorunce.

Basta hayal kirikligina ugruyorsun.
"O benim canimin bi parcasiydi, beraber anilirdik heryerde, ben gercekten boyle birisi icinmi yanmisim" diye.
Ama sonrasi sen sakrak,
"Puahahaha mal herif".
"iyikide kurtulmusum su kit beyinliden"diyosun

Unutmayı istemesen de zaman unutturuyor.
Ama çabuk unutmanın yolunu sorarsan iş sende bitiyor. Gerçekten istersen zamana bırakmadan kendin unutursun.

Mayis ayinda ayrilmjstim erkek arkadadimdan evlenicektik guya tabi gece uyuyamamalar aglama krizleri gece kalbime bicak saplabio gibiydi faceden surekli bakiodum whatsaptan siliodum geri kaydediyodum surekli ama arkadaslarima anlatiodum surekli soruyodhm simdi nasilmisim gayet mutluyum iyiki bitmis ne whatsapina bakiorum nede facesine hatta facesini iki uc hafta once engelledim buna ben bile sasiyorjm merak etme gecicek umrunda bile olmicak hayatomdada kimse yok hani unutmal icin illa hayatinda biri olmasina gerek yok biraz sabir ve zaman gerisi gelip gecio

Bende şuan aynı durumdayım, ayrılalı 1 ay oldu belkide kendimi tutamıyorum facesine bakmaktan. Engelliyorum sonra engeli kaldırıyorum bigün bi bakıyım dedim ve kalbime bıçak saplatan o şeyi gördüm ''İlişkisi var'' . Şuan diyorum ki keşke hiç kaldırmasaydım engeli keşke hiç merak edipte bakmasaydım. Sanki hiç bitmicek ömrümün sonuna kadar onu sevcekmişim gibime geliyo hep acı çekicekmişim gibi, ama sonra önceki ilişkilerimdede acı çekip sonradan unuttuğum aklıma geliyo ve rahatlıyorum. Şuan facesi donuk kızla beraber dondular Allahtan görmüyorum ve biraz daha rahatlıyorum. Merak iyi bişey değilmiş. Ama onun facesina whatsabına bakmasam eminim onu daha çabuk unutacağıma. Ama sizide anlıyorum bende şuan hep evdeyim çıkamiyorum bi yere kafa dağıtamıyorum sürekli bakıp duruyodum, anladım böyle hayat geçmez iş buldum ve kafamda bitirdim onu sizde öyle yapın bence aklınıza gelince en kötü hallerini düşünün. Hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez....

Benim ayrılma sebebim erkek arkadaşımın ailesine aşırı düşkün olmasıydı elbette herkes ailesini sever ama yanlış yaptıklarında yanlış demeyi bilmeleri gerek. Beni baştan beri sevmediler kaç kere denedim yemin ediyorum hatam yok el pençe otururdum yanlarında ama bana yaptıkları artık saygısızlık boyutuna geldi bana soğuk davrandıklarını bunun beni üzdüğünü söylediğimde erkek arkadaşıma napıcaklardı sana kırmızı halımı sereceklerdi dedi yine affettim gel gelelim hiç bir şekilde yanımda değil bana verdiği tek emek kontor harcamak oldu o kadar bu aile muhabbetleri beni iyice germeye başladı ve bitti sağolsun oda hiç uğraşmadı bende böyle evde hiç konuşmadan donuk bi şekilde tv ye falan bakıyorum geçmiyor geçmiyor geçmiyor... Bazen inanılmaz sinirleniyorum bana yaptıklarına bu kadar kör olmasına bazende aptal gibi özlüyorum işte ama bu saatten sonra özür dahi dilese benim ailem bidaha bitti sakın ha dediler kabul etmezler vs vs... beddua etmek değil ama onunda yerle bir oldugunu bu dünyada görürüm inşallah yada öyle biri çıkarki karşıma zerre umrumda olmaz

Ya bunları duyunca sevinmiyorum yanlış anlamayın ama atlatanları görünce içim rahatlıyor aynı anlattıgınız durumdayım bende aynı zaman sanki bana 24 saatten fazla sürüyor gibi uyuyamıyorum sabahları iç çekerek kalkıyorum allahım nolur geçsin ya illa hayatımda biri olsun demiyorum tabiiki ki şuan hala onun gibisi (sanki ne yaptıysa) olmazmış gibi geliyor inşallah biter yeminle buraya başlık açıcam ohhhhh be diye

Tıpkı beni anlatmışsınız ben bi kızla görmedim ama arkadaşlarıyla bile koca gülümsemeli forograflarını görünce bile deli oluyorum ve her facebook una bakacak oldugumda ya bişey cıkarsa diye heyecanlanıyorum resmen kendime işkence yapıyorum ama söz bunu azaltacagım meraktan catlasamda bunu azaltacagım. Benimde ne yazıkki dısarı cıkacak kimsem yok olan 3 5 arkadaşım yogun işlerde calısıyolarlar bende 10 gün sonra kursa baslıcam zaten oyle ınsallah tempoya girer ders calısırım diyorum ama su 10 gün nasıl gecer kara kara dusunuyorum takma demekle takılmasa keşke

Anladim canim. Sonuc olarak: o hic bi zman gormedi hatasini.
Canini cok yakti biliyorum, bunu haketmedin.
Ama su an yapabilicegin tek sey onu kotu hatirlamak ve unutmak.
Seven insan boyle yaparmiydi?
Degmezmis.
Mutlu olarak intikamini al sen.
Bol bol dua et, baska seylerle mesgul ol.
Arkdaslarinla gez toz bu aralar, evde kalma.

Ve eger onu unutmak istiyosan bu tamamen senin elinde.
Eski resimlere/ whatsapp durumuna/ son paylasimlarina bamak seni duzeltirmi sence?
Seni daha kotuye surukler bunlar.
Kendini sev ve deger ver, onu hatirlatan herseyi sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…