Unutmanın bir yolu varmı?

izmir_izmir3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
26
9
3
39
Herkese merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın önerisiyle bende klübe üye oldum sorunun için birçok insan fikir verir dedi..
2 senelik ilişkim bitti yaklaşık iki ayda oldu biteli. Tabi bu 2 senelik ilişki öncesi üç dört senelikte arkadaşlığımız vardı özetle beni öyle aman aman seven bir erkek arkadaşım yoktu hep benim sayemde yürüdü ilişki ve son zamanlarda bende artık tahammül edemedim ve bitti keza bitince de erkek arkadaşım kazanmak için hiç uğraşmadı. Ailem arkadaşlarım benim verdiğim emeği bildikleri için artık o kişiyi hayatımda görmek istemiyorlar haliyle bende artık yürütmek istemiyorum gözüm açıldı bi nevi beni sevmediğine artık eminim. Gel gelelim unutamıyorum sosyal medyada aktif değil ama durmadan takip ediyorum ailesini arkadaşlarını ismini bildiğim kim varsa bakıyorum kendimi bu durumdan alıkoyamıyorum whatsapp ta ne zaman online olmuş vs diye bile durmadan bakıyorum inanın kendime hakim olamıyorum. Onunla ilgili herhangi bir paylaşım gördüğümde ise üzülüyorum belkide o yüzden atlatamiyorum bu durumu. Çözümü belki kendim söylüyorum biliyorum ama uygulayamıyorum işten de ayrıldım elimde telefon takip olayına sarmış durumdayım. Sanki benim için çok şey yapmış gibi bidaha onun gibi kimse olmayacak ve ben bu durumu atlatamayacağım hissinden bıktım. Çevrem bu çocuğu takıntı haline getirdiğimi söylüyor bilemiyorum. Arkadaşlar benzer şeyler yaşayanlar vardır ben nasıl unutacağım nasıl önüme bakacağım erkek arkadaşımın benim için herhangi biri gibi olmasını istiyorum yeniden gülebilmek hayattan keyif alabilmek istiyorum lütfen bana akıl verin...

Cnm tlfn numarasini sil mugtemelen ezberesindir ama bi daha kaydetme ve bakma son gorulmesine falan
O aklina geldiginde sana yaptigi kötü şeyleri en sevmediğin huyunu falan hatırla
Kendinde degisiklik yapabilirsin artık olmayacagini düsünüp baska seylere yogunlasabilirsin Kurslara falan git arkadaslarinla görü tlfonla basbasa kalmamaya çalış aklina geldiginde çik yuruyuş yap ne biliyim aklima bunlar geldi.

Cnm çok teşekkür ederim telefonu silmeyi düşündüm hatta sildim ama geri kaydettim kendimi zorlamam mi lazım acaba dediğin gibi ezberimde zaten numarası. Tüm arkadaşlarım çalıştığı için pek kimseyle çıkamıyorum şu aralar hepten sarıyorum bu yüzden herhalde kendimde değişiklik konusuna gelince bi saç rengimi değiştireyim diyorum aslında ama kıyamıyorum hiç saç boyatmadım şimdiye kadar biraz kestirdim ama oda kesmedi

Kendimi okudum resmen. O takıntı olayı bende de var. Kaç gündür sürekli kitap okuyorum. Bilgisayar başına hiç oturmuyorum, sosyal medya hesaplarımın bazılarını sildim. (facebook, twitter, swarm gibi.) Bakmadığım zaman çok rahatım, sen de dene. Emin ol zamanla aklından çıkacak. Numarasını silemiyorsan kendi son görüleni kapat göremezsin sürekli aç kapat yapmak zorunda kalmazsın.

Canım bende bazı hesaplarımı kapattım bi twiter var ondada kimse yok zaten. Bende film izliyorum genelde meşgul olmak için ama annemin face adresinden bakıyorum bu seferde ne yaptığını merak ediyorum birde ortak bir arkadaşım kendisini görmüş gayet keyfi yerindeydi sende düşünme artık deyince hepten kötü oldum son birkaç gündür iyiydim sanki başa döndüm. Whatsapp ta kendi gorunurlugumu kapatmak gelmemişti aklıma şimdi kapatıyorum onuda. Ya bıktım geçsin artık ya napiyosa yapsın demek istiyorum ama iste oturup üzülmüyo bile bunu bilmek ağrıma gidiyor

Bir daha kimse onun gibi olamayacak demişsin ya inan ki olamayacak.
İlişki var mı yok mu önemsemeyen bir insanı unutulmayacak diye değer yüklemeyin.
Sizinkisi sadece alışkanlık siz itmişsiniz bu ilişkiyi 2 yıla.
Emin ol bir gün bunun için mi üzülmüşüm diyeceksiniz. Sadece zaman.

Tekrar hayatına biri girene kadar unutamazsın canm bu kadar basit tekrar başka birine bişeyler hissetmen gerekiyo ve zmanA bırakman lazım biraz acı çekeceksin ama unutacaksin yaşamış bi insan olarak söylüyorum inan unutuyorsun

Geçiyor. Ayrılalı 2 ay olmuş değil mi? İlk günkü halinizi düşünün.. Bugünkü halinizle aynı mi? Bir de insan kabullenemiyor ayrılığı..Okadar emeğin verdiğiniz zamanın karşılığı ayrılık mi olacaktı diye de düşünüyor.. Ama mantıklı düşünürseniz aslında kurtulmussunuz. Tek kişilik bir ilişkide en çok yıpranan siz olurdunuz.Su an boşluğa da dustugunuz için aşırı duygusal davranıyorsunuz. Allah büyüktür.. Sadece bol dua edin. Kendinizi zorlayın. Sizi gerçekten sevseydi durum çok başka olurdu.Unutmak zor oluyor ama alisiyorsunuz. İnanıyorum ki sizin degerinizi bilecek bir insan da vardir.. Kafanızı meşgul edin.

Allahım inşallah dediğiniz gibi o günler gelir ama rabbim de inşallah hakettiğini verir

Dediğiniz gibi ilk günkü gibi değil hala çok zor ama en azından mide bulantısıyla uyanmıyorum. Ama ayrılığı kabullenemiyorum evet emek verdim sevdim oda bana sevdiğini söyledi ama hiç uğraşmaması ordan burdan iyi haberlerinin gelmesi zoruma gidiyor kendimi tutamayıp mesaj atmaktan korkuyorum ama allahtan yapmıyorum. İnşallah benide tıpkı benim sevdiğim gibi biri severde herşey geride kalır benim için yoksa bu anılar hatıralar derken çok zor unuturum sanırım

Evet çok zor oluyor... Bak ben de aldatildim. Siz sadece duyuyorsunuz. Ben gördüm de.Halen de görüyorum onu.Sesini bile duyuyorum.Çünkü evlerimiz çok yakın. Hep kötü düşünmeye çalis. Unutulmuyor gerçekten.Bana o pisliği yapmasına rağmen unutmadım.Ama alıştım. Sevseydi yapmazdi diyorum.. Size haber getirenleri de uyarın. Onunla ilgili haberler vermesinler. Dinlemeyin. Bu sizi daha çok acitir.Onunla ilgili umutlarınızi kafanizdan atmaya çalışın .Kendinizi meşgul etmeye çalışın.Kitap okuyun. Aci çekmekten korkmayın.Acınızı sevin.. Ağlamak isterseniz aglayin... Böyle böyle geçecek..Ben bunun mükafatını alacağınızı dusunuyorum. Eminim sizin değerinizi bilecek birileri bir yerde sizi bekliyor. Acele etmeyin. Önce kendinizi dinleyin biraz.Rabbim iyilerle karsilastirsin.

Ayni ben.
Bi zaman sonra sosyal medya hesabimi dondurdum( zaten bi face vardi), ama hala whatsappdan takip ediyorum.
Ve nerdeyse 2 sene olucak ayrilali, benim yolum yol degil, sen beni gibi olma

Çok üzüldüm inanın allahtan ben yakın değilim farklı şehirlerdeyiz haber getirenlere de söyledim zaten bidaha bahsetmeyin şeklinde ha nedir arada dayanamıyorum ben soruyorum zaman zaman birlikte yaptığımız şeyler aklıma gelince özlüyorum ve dalıp gidiyorum. Artık bol bol dua ediyorum allah büyük görüyor demekten başka çarem yok ama dediğiniz gibi kendimi zorlayıp bakmamaya çalışacağım inşallah alışır önüme bakarım. İnşallah karşımıza hayırlı insanlar çıkar dönüp geriye bakınca güler geçerim..

Ayni ben.
Bi zaman sonra sosyal medya hesabimi dondurdum( zaten bi face vardi), ama hala whatsappdan takip ediyorum.
Yapmayın unutamadınız mı ( ben çok korkuyorum böyle olacağım diye çünkü önüme bakmak beni gerçekten seven bi insanla yeniden aynı heyecanı yaşamak istiyorum çünkü bu ilişkide çok hüsrana uğradım

Hıc kendını sıkma, hungur hungur ağla icinden gelınce, kendını zorlama, bir bakmışsın bır sabah kalkmıssın sanki o kısı hayatında hıc olmamış gıbı, hıc sevmemıssın gıbı, zaman herseyın ılacı. Sabır ve zaman...

Öylemi diyorsunuz ben ağlayamıyorum ama uzaklara dalıp dalıp gidiyorum açıkçası dediğiniz gibi sabırla bekleyeceğim çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bazı iyi şeyler bitmeli ki daha iyileri baslayabilsin.. Benim için bir önerin var mi hihi.. Ben karsilasmamaya çalışıyorum mesela . Farklı şehirlerde olmanız çok büyük bir avantaj. O of o off bende de öyle ınan ki. Bir bakıyorum onu düşünürken buluyorum kendimi.. Ya sanki o pisliği yapan o değilmiş gibi .. Size yaptığı kotulugu unutmayın. Hele ki bu iki ay içinde yaşadıklarınızı aglamalarinizi sabah uyandiginizda kalbinizdeki ağrıyı unutmayın.Size bunu yasaattigi için bile cabalayin..Hayat enerjinizi tükettiği günlerinizi unutmayın. Ben Allaha biraktim. Hakkımı da helal etmedim.. etmem de.. Hergün dua ediyorum.. Herşeyde vardır bir hayır.

Ayni ben.

Duygular hala ayni yogunlukta mi? Aci biraz azaldi mi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…