• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmaya çalışmak mı yoksa daha çok dua etmek mi??

Eğer kismetinde o varsa döner dolaşır sana gelir yine ama değilse kendini yirtsan da olmaz.:KK43:
Yapma be canım bak 10 ayını harcamisin onun için sende bak onune emin ol ne zaman dusunmeyi birakirsan asıl o zaman gelir.
Şu sözü çok seviyorum kendim de yaşadım cok dogru:
"Uçup giden herşey birgün geri gelir ama tam da onlarsiz yaşamayı öğrendiğimiz anda" :KK66:
Unutmaya çalış arkadasim yoluna bak kimse vazgeçilmez değildir.
Daha iyisi her zaman vardir ve daha iyisi geldiğinde geçmiş geçmişte kalır.
Üzülme sevin belki eski sevgilin daha iyilerinin önünü acti bilemezsin.
Kadere iman ediyoruz da kedere niye iman etmiyoruz.
çok doğru yazmıssınız aslında 10 ayımı harcamak degil bunun bir kısmı ayrılıgı sindiremeyip ona kızmakla gecti unutmaya başladıgım anlarda kendini hep bi şekilde hatırlatttı ..yine zaman bıraktım baktım ki dualarım değişmiş Allah bilir dogrusunu dedim ..ve artık son 2 haftadır kendini fazlaca hissettirir oldu özlediğimi aslında ondan hiçbişiyin eksilmediğini anlamaya başladım :/ şimdi elim kolum bağlı ısrarla dua mı etmeli yoksa gelmicek demekki bırak artık mı demeliyim buna karar veremiyrum aslında

Once kendini birine adamis mi diye arastirin.
Sonra disarida bir kahve icmeye davet edin.
Gerisi size kalmis.
Bu kadar basit.
Ama unutmak dogru degil.
şüphelendiğim biri vardı arasrtırdım ama bişi bulamıyorum ya çok iyi saklıyo yada yok öyle biri bilemedim :/ giden oyu tekrar kahve içmeye cağırmak pek hoş olmaz ya :/ gurur yapmak değil ama ..

hepimiz için hayırlısı olur inşallah :) benm lisedeyken vardı ve ondan sonra hep dedim ki allahım hayırlı insan cıkar karsıma hep böyle dua ettim hala da emin olun öyle ederim bu kişi karsıma cıktıgında insan hisseder ya hani dedim sanırım allah dualarımı kabul etti şimdi o da gitti :KK43: yine başa sarmak bilmiyorum belki dogrusu unutmak

Belki senin icin dogru insandir ama dogru zaman degildir. Bende bu konuyla fazlasiyla kafaya takmis biri olarak acilarin her zaman insani Allaha yakinlastirdigini dusunuyorum. Allah de otesini birak diye.bir kitap var. Onu oku. Icim hic bu kadar ferahlamamisti ne zaman icim kotu olaa alir okurum. Hazir aklima gelmisken yine okuyayim biraz.

Belki senin icin dogru insandir ama dogru zaman degildir. Bende bu konuyla fazlasiyla kafaya takmis biri olarak acilarin her zaman insani Allaha yakinlastirdigini dusunuyorum. Allah de otesini birak diye.bir kitap var. Onu oku. Icim hic bu kadar ferahlamamisti ne zaman icim kotu olaa alir okurum. Hazir aklima gelmisken yine okuyayim biraz.
evet bende de var o kitap :) teşekkürler önerinizi dikkate alıcam

Dininiz dunyaniz ahiretiniz icin hayrolani isteyin Allah'tan.. ille de o olsun demeyin. Gonul bu hayri da ister serri de.. bilemeyiz ne iyidir ne kotu.. En guzeli hayirlisini talep etmek..
Ama bu bahsettiginiz go
şüphelendiğim biri vardı arasrtırdım ama bişi bulamıyorum ya çok iyi saklıyo yada yok öyle biri bilemedim :/ giden oyu tekrar kahve içmeye cağırmak pek hoş olmaz ya :/ gurur yapmak değil ama ..
O zaman kendisine sor, acik ve net.

Umarım 10 aydır hasretle beklediginize değecek biridir.. Bu kadar zaman beklemişsiniz keşke güzel bi gelişme olsa da şuraya yazsanız bi mucize gerçekleşti ve barıştık diye.. Ama olmazsa da canınızı sıkmayın, aradan çok zaman geçmiş.. Eğer hala aranızda bişeyler olabilecegine dair içinizde bir umut varsa kendinizi bi şekilde hatırlatın bi mesaj atın doğum günü mesajı atabilirsiniz mesela yakınlardaysa tarihi..

Umarım 10 aydır hasretle beklediginize değecek biridir.. Bu kadar zaman beklemişsiniz keşke güzel bi gelişme olsa da şuraya yazsanız bi mucize gerçekleşti ve barıştık diye.. Ama olmazsa da canınızı sıkmayın, aradan çok zaman geçmiş.. Eğer hala aranızda bişeyler olabilecegine dair içinizde bir umut varsa kendinizi bi şekilde hatırlatın bi mesaj atın doğum günü mesajı atabilirsiniz mesela yakınlardaysa tarihi..
mucizelere ihtiyacım var gerçekten :)) inşallah keşke olsada paylaşsam ..dediğim gbi ben bi kaç defa msj atmıstım ona ama cevap vermedi şimdi elim varmıyo :(

mucizelere ihtiyacım var gerçekten :)) inşallah keşke olsada paylaşsam ..dediğim gbi ben bi kaç defa msj atmıstım ona ama cevap vermedi şimdi elim varmıyo :KK43:
Eğer öyleyse hiçbişey yazma bence canım.. Konuşmak istese bi şekilde cevap verirdi mesajlarına belki senden uzak durması için cevap yazmaması için bi sebebi vardır.. Başka biri olabilir mi aklında?
Sanırım ilişkiyi bitiren de o oldu.. Sebep olarak ne söyledi size, çok özel değilse sorabilir miyim.. Yani soğudum senden ya da artık sevemiyorum gibi bi cümle kurdu mu ayrılırken..

Eğer öyleyse hiçbişey yazma bence canım.. Konuşmak istese bi şekilde cevap verirdi mesajlarına belki senden uzak durması için cevap yazmaması için bi sebebi vardır.. Başka biri olabilir mi aklında?
Sanırım ilişkiyi bitiren de o oldu.. Sebep olarak ne söyledi size, çok özel değilse sorabilir miyim.. Yani soğudum senden ya da artık sevemiyorum gibi bi cümle kurdu mu ayrılırken..
yok yok hayır her şey güzel gidiyordu işle ilgili bazı problmeleri vardı ilerde kendimi idare edebilirim ama yanımda senide sürükleyemem böyle bi kaosa tarzı cümleler etti tabi ben hayır sacmalama ben yanındayım fln desemde nafile o kararını vermişti..ben yanında old. bilsin diye bi kaç mesaj attım hiçbirine cevap vermedi şimdi o yuzden cekiniyorum

yok yok hayır her şey güzel gidiyordu işle ilgili bazı problmeleri vardı ilerde kendimi idare edebilirim ama yanımda senide sürükleyemem böyle bi kaosa tarzı cümleler etti tabi ben hayır sacmalama ben yanındayım fln desemde nafile o kararını vermişti..ben yanında old. bilsin diye bi kaç mesaj attım hiçbirine cevap vermedi şimdi o yuzden cekiniyorum
Eğer gerçekten sebep buysa bi umut olabilir tekrar barışmanız için, durumunu toparladıgında tekrar birlikte olursunuz belkide kim bilebilir.. Ama eğer bahane olarak söylediyse o zaman farklı tabi, siz aramız gayet iyiydi diyorsunuz bana biraz iş durumundan dolayı depresyona girip sizden ayrılmış gibi geldi. Ben olsam böyle bi durumda sırf işi sebebiyle benden uzak durdugunu bilsem tekrar aramayı düşünürdüm..

Eğer gerçekten sebep buysa bi umut olabilir tekrar barışmanız için, durumunu toparladıgında tekrar birlikte olursunuz belkide kim bilebilir.. Ama eğer bahane olarak söylediyse o zaman farklı tabi, siz aramız gayet iyiydi diyorsunuz bana biraz iş durumundan dolayı depresyona girip sizden ayrılmış gibi geldi. Ben olsam böyle bi durumda sırf işi sebebiyle benden uzak durdugunu bilsem tekrar aramayı düşünürdüm..[/QUOTE
aradım başlarda ama hiç bi geridönüş yapmadı üstüne aradan bunca zaman gecince insan haliyle soruyor kendine başka biri mi var acaba diye bu da cekinmeme sebep ve işleri hala düzene girmedi benden sonra daha bile kötüye gdiyo:/

aradım başlarda ama hiç bi geridönüş yapmadı üstüne aradan bunca zaman gecince insan haliyle soruyor kendine başka biri mi var acaba diye bu da cekinmeme sebep ve işleri hala düzene girmedi benden sonra daha bile kötüye gdiyo:/

Bekleyeceksiniz o zaman :( hayırlısı olsun ne diyeyim, inşallah mutlu olursunuz onunla veya onsuz..

Bi benzerini yasamistim zamanin da bende ama ben hiç arayıp sormamistim sadece kendimi biraz hatirlatmistim sosyal medya sayesinde tabii eklemeden tabi.
Dua ettim pişman olsun diye öyle her gece de değil bir iki kere o kadar içten ettim ki herhalde kabul oldu.
Dedim ki benim kismetinde de varsa döner dolaşır yine gelir dedim ve tam 7 ay sonra döndü.O süreçlerde onu öyle oturup beklemedim ama bende flört ettim.Gezdim,tozdum unuttum.
Ve sonuç ne mi oldu biliyor musun tekrar başladık ama olmadı bitti.
O yüzden çokta takma.

Canım benim lisede platonik aşkım vardı ama gördüğümde eriyordum. Bana bir cilve yapardı ben daha da aşık olurdum. 5 yıl boyunca sevdim ve nolur onunla olsun diye dua ettim. Tabii çocuğa açıldım ama kardeş olarak görüyorum seni diyerek reddetti. Ne dualar ettim ağlaya ağlaya olsun diye ama Rabbim nasip etmedi. Sonra başka biri çıktı karşıma ve benim alışkanlıktan hala aklımda lisedeki vardı. Ben bu sefer de ötekini seveyim diye dua ettim ve nitekim sevdim hatta köpek gibi aşık oldum. Ama delice sevmemize rağmen ayrıldık ve barışsak da eskisi kadar olamadık. Bu arada Rabbime şükrettim iyi ki lisedekiyle çıkmadım diye. Çünkü ben çok kıskanç biriymişim meğerse ama bilmiyordum. Benim lisedeki de nasıl çapkın böyle görmen lazım hiç boş kalmıyor. Çıksaydım çok üzülürdüm diyorum şimdi de. Artık eskisi için dua ediyorum. Ne dualar ettim barışalım diye. Barışıyorduk ama sürmüyordu. En sonunda bitti gitti. Hala aklıma geliyor dua ediyorum nasibimde varsa olsun diye. Hoş hayatına birini aldı o ama istemsizce böyle dua ediyorum. Artık hakkımda hayırlı olanı istiyorum. Rabbim kimi eş diye yazdıysa bana karşıma çıksın seeyim sevileyim diye dua ediyorum. Eğer senin nasibinde bu çocuk varsa muhakkak olur. Sen her zaman hayırlısını iste. Bir de duam kabul olmuyor deme Allah başka şekilde duana icabet eder. Her şeyi duayla istemek gerek. Ben olmayan kişiler için iyi ki olmamış o zamanlar diyorum. İnşallah son sevdiğim için de iyi ki olmamış derim.

Hikayen cok tanidik geldi. Benimde vardi boylr nasil dua ederdim. Ayrilmistik hayatina biri girdi, ben ondan ayrilsin diye bile dua etmistim. Ama ne oldu onunla evlendi :) 3 4 ay icinde hemde. Ve ben simdi iyiki olmamis, tekrar donmemis diyorum. Bizde sizin gibi o arabada ben otobusde karsilasiyoruz. Eskiden nasil kalbim carpardiiii. Heycandan ölüp biterdim. Simdi? Siradan birini gormusum gibi. Ama unutmam hic kolay olmadi. En basta sehir degistirdim 1 yil oyle gitti, 5 6 ayda ayni sehirdr olmaya tekrar alismam surdu. Cok zorlu bi süreçti.
Bu yuzden benim sana tavsiyem ara onu. Boyle arada kalmak o kadar zor ki. Tekrar birlesme umudun olmasa bu kadar aci cekmezsin, mesela ben umutluyken bi telefon calsa o diye kosuyodum. Snra baskasinin aradigini gorunce moral bozuklugu, stres, sıkıntı.
Ara de seni cok ozledim. Onun verdigi cevaba gore netlestirirsin. Eger kotu bi konusma gecerse sende yoluna bakarsin. Güzel guzel konusursanizda biseylerin tekrar baslangici olur.. benim nacizane fikrim boyle.
Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim yardimcin olsun..

Back
X