• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmuşum... bir fikir verin

Dert tabi :)
Bende tez hocamın bit kitabında benzer bir sey yasamistim. Bir ay gecikmeli vermiştim. Giderken yanina bir lavanta kolonyasi hediye aldim. (Cok severdi)
Tatli tatli Özür dileyip verdim.
Sizde sevdigi bir seyi hediye alabilirsiniz özür mahiyetinde..
Kendiniz verin ama arkadasinizla gondermek ayip olur.

Sağolun kızlar :) bazı yorumlarda çalmak çöreklenmek gibi ifadeler okudum umarım bu saatte uykudan yanlış okumuşumdur
Zaten kitaba çöreklenmek gibi bir niyetim yok
Vereceğim de işte nasıl
Bunun hakkında fikir almaktı derdim

Çok güzel fikirler aldım, hiç aklıma gelmemişti bu güzel önerileriniz, mantıklı düşünemiyordum çünkü, şu arkadaş olayının saçmalığını da gördüm şimdi :)

Çok sağolun
Hemen sevdiği almayı düşündüğü bir kitabı dolaylı yoldan öğrenip, alıp, başka birkaç küçük hediye ve notla paket yapıp ziyaretine gideceğim

Hepinize teşekkür ederimEn Büyük KK:KK25:

kızlar böyle dert olur mu demeyin

Ama gercekten çok mahcubum şuan
Şimdi kitaplığımda başka kitap ararken hocamın bana okumam için verdiği kitabı buldum o gün biraz okumuştum ama bitmemişti, bitiririm diye bıtaktım kitaplığımda

Makaleler ödevler finaller ev bebek derken aklımdan çıkmış hepten

Bir yıl olacak neredeyse

Çok utandım yaaa
Kitaplarıda çok değerlidir hani öyle hiçbir öğrencisine kolay kolay vermez

Off, vermeye gitsem ölürüm utancımdan ne dicem
Bir çare...

Onun çok samimi bir öğrencisi daha var benimde yakın arkadaşım
Ona versem o götürse olur mu ki bende okudum
Dese :KK17:

ay ben çok gıcık olurum kitap ödünç verdiğimde geri getirmeyenlere:KK48: benim de bi sene sonra geri gelen kitaplarım oldu, istememle o da... bence istemesine fırsat vermeden hemen geri götür, kusura bakmayın dersin artık.. İsterse daha çok utanacaksın çünkü

Back
X