Merhaba,
Bu dert asla bitmeyecek gibi,hayatım kısır bir döngüye girdi galiba,2013 yılında mezun oldum mühendisim,iş konusunda çok şanssızım,iş görüşmelerine gidiyorum hep bir şey çıkıyo ucundan dönüyo iş,bekliyorum sonra diyorum kpss calışayım o sırada iş çıkıyo ben gitmiyorum,
bizim bölümde işsiz olanı da pek görmedim,
kardeşim daha yeni mezun oldu benimle aynı bölüm hemen girdi,
İki gün önce iş görüşmesine gittim sizi almaya karar verdik dediler kesin olarak cuma haber vercez dediler ses yok hep böyle ((
var ben de bişey ya.
Bazen diyorum ki allah beni unuttu sanırım bu ızdırap hiç bitmeyecek galiba.bezdim artık. Ne yapacağımı şasırdım.
Allah beni unuttu demek biraz isyana girer,
Rabbim belki size hayır görüneni şer olduğu için duanızı bekletiyordur.
Sabır edin inşallah sizde en iyi şekilde gireceksiniz biryerlere
Allahtan umut kesilmez bu şekilde konuşup günaha giriyorsunuz.hayatın bazı dönemlerinde böyle şeyler olabilir.sabrın sonu selamet.her şeyin güzel olacağına inanıp ileri bakmak lazım
Bilmiyorum artık ne yapacağımı,27 yaşındayım,kpss ye çok iyi çalıştım gece gündüz ama sınavda heyecandan ne yaptığımı hatırlamıyorum bile,çok istemiştim olmasını,artık ben de bir an önce işe girip hayatımı yoluna koymak istiyorum
Örnek vereyim şansının farkına var :) amcam bundan 20 yıl önce mezun oluyor kimya mühendisi o dönem memlekette doğru düzgün üniversite okuyan yok buna rağmen 5 yıl iş bulamıyor. 5. Yılın sonunda bi iş buluyor ki şuan şube müdürü çok iyi bir firmada yani diyeceğim o ki olmuyorsa çok daha iyisi olcak demektir
Örnek vereyim şansının farkına var :) amcam bundan 20 yıl önce mezun oluyor kimya mühendisi o dönem memlekette doğru düzgün üniversite okuyan yok buna rağmen 5 yıl iş bulamıyor. 5. Yılın sonunda bi iş buluyor ki şuan şube müdürü çok iyi bir firmada yani diyeceğim o ki olmuyorsa çok daha iyisi olcak demektir
Ay inşallah canım ya ne güzel mutlu sona ulaşmış bir hikaye, kaçırdıklarımından birisi çok iyi bir işti,allah inşallah bana da göre de bir iş nasip eder.