Unutuldum :(((

demirim

annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5.383
6
156
40
Muğla
dün doğum günümdü fakat eşim bütün gün yanımda olmasına rağmen doğum günümü hatırlamadı akşam 12 ye kdr sabrettim bekledim belki hatırlar die yooooooooooooookkkk neerrdeee hatırlamadı hatırlamadı hatırlamadı bugünde noldu sana neden suratın asık diyince sen düşün bul dedim bu sefer siinirlendi ve hiçbişey konuşmuyosun surat yapıyosun diyince bende takvime bir bak dedim baktı tabii anlayıncada ayyyyyy maayy dedi ve bebeğibahane etti bende bana artık ilgi göstermediğini başka şeylerle uğraştığını söyleyince kızdı çıktı gitti şimdie kdr hiç böyle bişy olmamaıştı noldu bu adama anlaamadım
ya ben naptım şimdi :gitme:

Amannnn takmaa canım yaaa =)naniknanik

Adamlar bu krızde streslı calısma ortamıydı felandı fişmandı özel qün felan düşünmüyolar =)
Keşke sen özel bi hazırlık yapsaydın .Hatırlatsaydın da qüzel bır qun gecırseydınız =)
Kırmayın birbirinizi öpüşün barışın hadi =)
opuyorumnanaktan

canim seni anlayabiliyorum ama gercekten bunlar okadar büyütülecek bi problem degil,,, inan bu sitede gercekten dert edilecek okdar problemler varki kizlarin basina gelen,,,, canim hic kendini sikma. olabilir insanlik hali... bak görünce takvimi üzülmüs yani kasten yapmamis! daha fazla üzerine gitme güzelim suratta asma:1no2:

canım kasıtlı olarak yaptıgını sanmıyorum
bak takvımı gosterınce verdıgı tepkı gercekten unuttugunu gosterıyor
sende surat asma artık belkı bugun telafı eder

canım bence de takma bizde de oldu aynı gecen yıl
unuttu ama cidden bebekti okuldu stresten sonra gitti pasta filan yaptırmış ama gectii iiii
bilerek yaptıgı bişey degildir emin ol o da unuttuguna üzülmüştür cok

canım ya unutmuştur takma kafana böyle şeyleri telafi edecektir eminimki insanlık hali unutabılır deilmi

Unutabilir, normaldir ve asla büyütülecek bir konu değildir. Bir doğum günü için huzurunuzu neden bozuyorsunuz. Çok mu önemli doğum gününüzün kutlanması.
Bazen böyle basit şeylerden sorun çıkarılması erkekleri çileden çıkarır ki bende bu konuda erkek milletine hak veriyorum.
Şimdi bende eşimin doğum gününü her daim unuturum adam bana hatırlatana kadar alnının damarı çatlar. Ama Allah için sorun çıkarmaz.
Sizde huzurunuzu basit şeylerden bozmayın. Allah sağlık huzur versin yeter.

surat asmak yerine açık açık unuttuğu için kırıldığını söyleseydin o gün içinde
belki günü kurtarmak için bişeyler yapardı
insanlık hali unutabilir çokta büyütülcek bişi değil bence

üzülme bence.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.ne yaptık koskoca bir hiç.ne ben dedim ona ne de o bana sadece kutlu olsun dedik sağlık diledik.özeldir yıldönümleri ama imkanlar kısıtlı olunca hiçbirşey yapamıyorsunuz.

sinir bozucu bir durum elbette ama çok da büyüymeye değmez
normalde iyiyise ve tek problem buysa takma derim
insanlık hali hepimiz zaman zaman unutabiliyoruz
en iyisi bundan sonra garantiye alıp unutturma kendin hatırlat
canın sıkılmamış olur zemuszemus

aman unutsa ne olacak hatırlasa ne olacak .ben böyle kocadan ya da sevgiilisinden bi şeyler bekleyen sonrada ah vah diyenleri anlamıyorum. sanki onlarla var oluyoruz ayyy hatırlamadı hadi surat asayım vah vah... yani bence kocaman bi gülümseme yay yüzüne bi de gül kokulu bebişine sarıl ... gerisini salla gitsin

unutmuş
kasıtlı bir şey yapmamış
kırılmakta haklısınız ama olan olmuş.bugün telafi eder belki barışırsınız

unuttugu için kendini üzmene degmez canım.insanlık hali olabilir.
bak belki sende surat astıgın için suçluluk duygusuna kapılmıştır.
birbirinizi böyle ufak şeylerle üzmeye deymez.

canım esının sevgısınden emınsen unutmasını bu kadar takma olabılır
kasıtlı degıl kı
sende unutabılırdın
bu senı onemsemedıgı anlamına gelmez

sen hasta olunca uzuluyorsa
dr gıdelım iyi misin? diyorsa
senı her zamankınden daha cok arıyorsa (hasta oldugun donem)
senı dınlıyorsa
senı anlamaya calısıyorsa
sana yardımcıysa
senı sevdıgıını soyluyorsa kı soylemese bıle tavırlarından bunu anlayabılıyorsan
saan onem verıyorsa
sana kendını ozel hıssettırıyorsa
severken gozunun ıcıne bakıyorsa
içkisi kumarı baska kadını yoksa
evıyle ılgılı bır adamsa
cocugu ıle ılgılı sorumluluk sahıbı bır babaysa

bosveeerrr untuversın bu kadar takılma derım
unutmasını mazur gostermez ama sorun cıkartıp agzının tadınıda bozma

yorumlarınız için tşk ederim ama ben o kdrda gaddar değilim cnm sadece unuttuğu için birazcık surat yaptım çünkü evlendiğimizden beri herşei unuturum bi tek senin doğum gününü unutmam diodu ki biz evleneli daha 3 sene oldu hani 10 sene fln geçmiş olsa tamam dicemki artık sıkıldı ya da artık kutlamaı pekte önemsemio hoş ben ondan hiçbişeyde istemem sdece kutlaması yeterdi ben 1 ay önce onun doğum gününde 15 günlük lohusayken dışarı çıkıpta hedie alamadığım için pasta yapmıştım üstelik sezeryanla doğm yaptım ve ağrılarımda vardı çok bişey istemedimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :s
neyse sonuca gelelim evden çıktıktan 1 saat sonra elinde çiçek bir adet yüzük ve pastaayla geri gelmişti bende artık evlendik çocukta oldu bizim pabucumuz dama atıldı sandım neyseki öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…