Unutulmaz Atv

ya ben izleyemedim artık tekrarına bakıcam şapka olayınıda çok merak ettim yaa meldaya zaten uyuzum .. edayla olmasını istiyorum ben daha çok yakışıyolar hem ..bide meldayla harun öpüştümü sanki öle bişi görmüştüm fraganda..

dizinin resmi internet sitesimde herhafta bir oyuncu izleyicilerle konuşup sohpet edecek
yeni fragmanıda var

izleyenleri ile ilk tanışacak oylamada önde giden serhan yavaş
Serhan Yavaş 48% [ 301 ]
Sinem Öztufan 5% [ 31 ]
Özlem Yılmaz 36% [ 223
sinem öztufanı kimse tanımak istemiyor galiba

kimmmm??? serhan yavaş mı iticiiiii??? allah'ımm...ben bayılıyorum ona..bence tam tersi gayet çekici :)
aynen katılıyorum canım....çok yakışıklııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende serhancıyım da niye rol yapamıyo diyosun kuzum bence rolünün hakkını veriyoa.s

bende serhancıyım çok tatlı biri bi keresinde yemin dizisi bitince mail atmıştım bana
cvp vermiti çok hoşuma gitmişti mütevazi bir kişilik daha çok görmek isterim dizilerde sinema filmlerinde

dizi serhan yavaş için çok hafif bi dizi canım serhan napsınn,yazık

allahım o adamın duygusallıgı beni öldürecek..
harunun. öyle aşıklar varmı acep.
diziyi çok seviyorum.zemuszemus

Bu çocuk mannak bişi işte çok tatlııııııı :)diziyi izlerken bunları söyleyınce esımde dınlıyo benı :roflol::)

meldadan vazgeçemiyo çünkü hem kızın hemde kendi ailesi tarafından kendinde baskı hissediyo am a edayı seviyo çünkü edada aşkı tattı kızda cana yakın tam istediği ama melda dooon

fragmanini izledimde simdi valla bu ne ya insan askindan ölse ablasinin nisanlisiyla öyle olur mu ya hadi bilmiyordun oldu nefret etmek icin o kdar sebep var ki uyuz olmaya basladim iyce bu edaya melda sevimsizde olsa,cirkinde olsa hadi baskasiyla olsa neysede insan kizkardesdyle oluncada sinir oluyor..yazik o tolgayada yavrum ya ne seker bir sey öle:) kaslar maslar bun dünya böyle seven sevilmez..tolgayida o diger kiz seviyor ama görmüyor yazik

umarım uzun soluklu olur çok güzel dizi.
konusu ilgi çekici..
eda daha güzel
ama edayı sevdigini sonra anladı harun..geç oldu kötü

Bakalim bu karmasadan nasil cikacaklar ... ama Edaya cok üzülüyorum aslinda ... sevdi birkere opuyorumnanaktan Yani Harunda sevilmiycek gibi degilki canim, nasil karizmatik opuyorumnanaktan:kedi:

Bakalim bu karmasadan nasil cikacaklar ... ama Edaya cok üzülüyorum aslinda ... sevdi birkere opuyorumnanaktan Yani Harunda sevilmiycek gibi degilki canim, nasil karizmatik opuyorumnanaktan:kedi:

aynen katılıyorum kim olsa aşık olur ona çok tatlı gerçekten kaydirigubbakcemile3
kavuşamadıkça dahada çekiyolar birbirlerini galiba buna sebepte meldayı görüyolardır ikiside nefret edermiş ondan ayy aman yarabbi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şu Edayla Harunu ibreti alem için Taksimde yada Kızılay meydanında sallandırmak lazım.Pislikler:mymeka:

Aşk maşk hikaye kardeşim, nasıl bir senaryo bu allasen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…