Ya valla içim sıkıldı dün yarısında bıraktım Yemekteyizi izledim, tamam biz de biliyoruz dizi bu, hem de yaz dizisi, azıcık saçmalık olacak elbette ama bu kadar da saçmalanmaz ya artık izleyiciyi amaan nolursa olsun izliyorlar nasılsa diye bu kadar da salak yerine koymak yani... bilemedim.. ben izlemem bi daha.
Yarısına kadar olanı anlat bari, nolduuubenneyaptımki
Melda öğrendimi pislik Edayı.:dilcikar:benneyaptımki
Yok, ben bırakana kadar öğrenmemişti. Yok numaranın yazılı olduğu kağıt uçtu, yok efendim Melda Harun'un teline bakarken garson geldi falan filan.
Eda da evet yani tam dayaklık. Hatun nikahtan kaçıyor ay sana bunu yapamam, seni harcayamam vs. vs. diye. Eve gider gitmez ilk yaptığı şey annesine bebek şeyden demek oluyor... neydi adı... o masum, zavallı, aşık genç çocuk işte. Şööle yapıştırıvericen duvaraa..
tolgaydı cnm masum çocuğun adı yalnız harun çocuğu yatta itti kafasını yata çarpıp denize düştü bakalım ne olcak haftaya
tolgaydı cnm masum çocuğun adı yalnız harun çocuğu yatta itti kafasını yata çarpıp denize düştü bakalım ne olcak haftaya
tartıştılar işte eda başkasını seviyor dedi
evlenemezsiniz dedi
çocukta sana ne oluyo enişte bey dedi hyakasına yapıştı
oda çocuğu itti işte ama çok korktu
haftaya fragmanda karman çorman harun denize atlıyo
çocuğu kurtarmak için kızlar bağrışıyo
biri ölüyo kızların anne babası ağlıyo falan filan ama edayla harun barışıyo ve teknede birbirine sarılmışken abla melda görüyo
bence abartılı bir dizi ama yinede seyretmeye değer ,kızlar eşim dün ilk defa ben bakarken azcık baktı ve direk dediği melda için bu soğuk nevale kadın kimden torpilli de bu çirkinlikle dizide başrol oynuyor oynatacak kimse kalmamışmı dedi bende katılıyorum ne yalan söyleyim emrahın dizisindede çok itici gelmişti şimdi birde şişkoluk eklenmiş birde dünkü bölümde eski hülya koçyiğit,filiz akın bari şapka show vardı bittim valla
bence 2 kızda güzel değil:umursamaz: hiçbiri haruna yakışmıyo:dilcikar:serhan yavaşın yanına daha güzel birilerini getirmeliydilera.s
bu iki kız arasında da eda daha güzel sayılır en azından hem fiziği daha düzgün hem de daha gençşakkıdışakkıdı
:roflol::roflol:Benim fikrimi söylüyorum bence harun tam tersine çok iticinaniknanik
:roflol::roflol:Benim fikrimi söylüyorum bence harun tam tersine çok iticinaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?