Unutulmaz Atv

Ya valla içim sıkıldı dün yarısında bıraktım Yemekteyizi izledim, tamam biz de biliyoruz dizi bu, hem de yaz dizisi, azıcık saçmalık olacak elbette ama bu kadar da saçmalanmaz ya artık izleyiciyi amaan nolursa olsun izliyorlar nasılsa diye bu kadar da salak yerine koymak yani... bilemedim.. ben izlemem bi daha.

Yarısına kadar olanı anlat bari, nolduuubenneyaptımki

Melda öğrendimi pislik Edayı.:dilcikar:benneyaptımki

Yarısına kadar olanı anlat bari, nolduuubenneyaptımki

Melda öğrendimi pislik Edayı.:dilcikar:benneyaptımki

Yok, ben bırakana kadar öğrenmemişti. Yok numaranın yazılı olduğu kağıt uçtu, yok efendim Melda Harun'un teline bakarken garson geldi falan filan.

Eda da evet yani tam dayaklık. Hatun nikahtan kaçıyor ay sana bunu yapamam, seni harcayamam vs. vs. diye. Eve gider gitmez ilk yaptığı şey annesine bebek şeyden demek oluyor... neydi adı... o masum, zavallı, aşık genç çocuk işte. Şööle yapıştırıvericen duvaraa..

tolgaydı cnm masum çocuğun adı yalnız harun çocuğu yatta itti kafasını yata çarpıp denize düştü bakalım ne olcak haftaya

tolgaydı cnm masum çocuğun adı yalnız harun çocuğu yatta itti kafasını yata çarpıp denize düştü bakalım ne olcak haftaya

Fragmanı izledim. Harun da dalyo suya.... hastane olayları felan var...
Yine Eda ağlıycak... Ama....Sonunda sarılıyorlardı Eda ile Harun birbirlerine yaaa:1shok:

tartıştılar işte eda başkasını seviyor dedi
evlenemezsiniz dedi
çocukta sana ne oluyo enişte bey dedi hyakasına yapıştı
oda çocuğu itti işte ama çok korktu
haftaya fragmanda karman çorman harun denize atlıyo
çocuğu kurtarmak için kızlar bağrışıyo
biri ölüyo kızların anne babası ağlıyo falan filan ama edayla harun barışıyo ve teknede birbirine sarılmışken abla melda görüyo

:1shok: hiii, bide sarılıyorlar he utanmadan, vay rezil Eda vaay.

Meldada görüyorsa haftaya şenlik var demektir.:lepi:

Ama iğrenç bi dizi dimi, saçma sapan. Niye merak ediyorumki ne olacak diyeşakkıdı

bence abartılı bir dizi ama yinede seyretmeye değer ,kızlar eşim dün ilk defa ben bakarken azcık baktı ve direk dediği melda için bu soğuk nevale kadın kimden torpilli de bu çirkinlikle dizide başrol oynuyor oynatacak kimse kalmamışmı dedi bende katılıyorum ne yalan söyleyim emrahın dizisindede çok itici gelmişti şimdi birde şişkoluk eklenmiş birde dünkü bölümde eski hülya koçyiğit,filiz akın bari şapka show vardı bittim valla

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

başkada bişi demiyorum

bence 2 kızda güzel değil:umursamaz: hiçbiri haruna yakışmıyo:dilcikar:serhan yavaşın yanına daha güzel birilerini getirmeliydilera.s
bu iki kız arasında da eda daha güzel sayılır en azından hem fiziği daha düzgün hem de daha gençşakkıdışakkıdı

Meldaa dün akşam güyaaa imaj değiştiricekk.Amann aman nede değişiklik yapmış kendine.Varil gibi şişmann zayıflarr biraz insan giydiği kıyafetler şapka falan kendini bişi zannediyor.Allah aşkına yaa bu kızı baş role nasıl anlamışlar anlamış değişilim.sengözlerimebaksanabFLim hep zırlama ile geçiyorrr.Habire ağlıyor eda bu kadarda olurmu yaa 1 bölüm ağlama barikaydirigubbakcemile3Eşim sinir oluyor hep ağlıcakmı bu kız diyosırnaşık şey:roflol:

:roflol::roflol:Benim fikrimi söylüyorum bence harun tam tersine çok iticinaniknanik

o şapka cidden çok komikti...ben bile bu kadar zevksiz değilim giyim konusunda....ayyy bi de yata etekle gitmezmi öldürdü yine beni meldacık...
olmucan güzelim sen....

şapkaya gelene kadar olan sahnede mavi elbisesi vardı ki yedi beni tek kollu saten ha birde işe gitti onunla ,sahile gitti vs öldürdü beni sapka zaten 10 numaraydı -tatlicadiarzu- acaba yeşilcamın hangi filminden kaldı o sapka anısı olsa gerek

kızlar çok alemsiniz valla öldürdünüz beni sabah sabah. hakikaten şapka konusunda bizde ailecek yerlere yattık hülya koçyiğit tarzı şapkası çok komikti. aman dizi saçmalık üstüne saçmalık yapıyor zaten. hele kağıt uçmadımı yuh artık dedim yani.

:roflol::roflol:Benim fikrimi söylüyorum bence harun tam tersine çok iticinaniknanik

Serhan Yavaş gibi 8.dünya harikasına nasıl itici dersin leeeyyyn:mymeka:

Adamdaki edeleleri görmüyormusun allasensositososito

Rol yapamıyor, birazcık kalas gibi yürüyor, sevdiği kızda iticinin teki ama olsun Hepimiz SERHAN cıyız:lepi:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…