Unutulmaz Atv

Allahım tövbe yaa meldaya makyaj bile yakışmıyorrrr...Sekreterinde lensleri bir harika yanikaydirigubbakcemile3

bütün birdizi edayla enişetiesinin birbirine bakışmasıyla geçiyor
çok uzatıyorlar o kısımları yaa
sırf bu yüzden sıkılıyorum diziyi izlerken

üff dün akşamki bölüm çok saçmaydı beeee....
hele o edayla harunun pardon hakkının sahilde yürürken aniden bardaktan boşanırcasına yağmır yağması..
o niiidi öle yaaaa.....
ya ben çok aşkı menuya benzetiom bu filmi...
geçen hafta harunun meldaya güneş kremi sürerken edanın yicek gib bakma sahnesi aşkı memnudada vardı..
bu haftada '' sdc birgün bizim olsun'' buda vardı aşkı memnuda...
temada yaprak dökümünden..
büüle bi dizi çıkmış işte...
izlemim diom emme izliom bacım işte....
(merak ne berbat şey,,berbat şey merak)

Eee nooldu şimdi? Melda anladı mı anlamadı mı? Zaten bunların uyduracakları saçma bahanelere de inanıp yine anlamayacaksa salaklıkta Orta Asya şampiyonu ilan edicem kendisini...

Şu Edayla Harunu ibreti alem için Taksimde yada Kızılay meydanında sallandırmak lazım.Pislikler:mymeka:

Aşk maşk hikaye kardeşim, nasıl bir senaryo bu allasen.

Hadi hadi itiraf et, aslinda sen Harunu kimseye kaptirmak istemiyorsun kaydirigubbakcemile3 ben anlarim:1ninca:-tatlicadiarzu-

Allahım tövbe yaa meldaya makyaj bile yakışmıyorrrr...Sekreterinde lensleri bir harika yanikaydirigubbakcemile3

Aynen canim katiliyorumkaydirigubbakcemile5

Aynen canim ya, sanki bu dizi bir kac dizinin karisimi gibi geldi bana: Biraz yaprak dökümü, biraz aski memnu vs. vs. iste ... kaydirigubbakcemile3

Biriniz anlatın, noldu dün akşam bu kanser dizide.

şimdik şöle oldu....
büyük ablaları ferda kocasından dayak yedi..
onu hastaneye kaldırdılar... o iileşti taburcu oldu eve geldi falan...
bu arada o denize düşen çocuk varya tolga..harun onu kurtardı kafasında bandajla dolanıp durdu tüm bölüm boyunca....
sonracımaa......
harun edaya sdc bi gün geçirelim sdc ikimizn olsun elin elime değmicek falan die mesaj attı...
önce artiislendi eda sen ne hakla bana bunu teklif edersin falan die..
ertesi sabah harunun teknesinin önünde omuzları görünen beyaz bi bluzla duruverdi..
şok şok flaş flaş bakışları atıldı o sıra..
tekneyle açıldılar...
tersanesine sabotaj düzenlenen harun işi gücü bıraktı edayla deniz turu yaptı..edanında harununda teli kapalı..
melda çıldırıo tabi...
meldanın fişekçi arkadaşı geldi buaradayemege çıkalım hadi falan die..
meldada çantasını aldıgı gibi şüphelendiği harunu o bi arkadaşı varya onun yanında aldı soluğuu harun nerde benden başka kim var hayatında falan gibidinden alık alık sorular sordu...
bu arada edayla harun mısır yediler...dondurmayı köpeğe yalattılarr...sonra yagmır yagdı bi yere saklandılar..orda ne hikmetse falcı bi teyze edaya fal baktı bebek var falan dedi....:roflol:

akşamda melda işten çıkıp harunun teknesinin oldugu yere gitti orda edayı harunu gördü..hepsi birbirine baktı orda bitti film..
ama sarılma pozisyonunda falan diillerdi....
ha bu arada harunla edanın fotoğraflarını çekti biri kimse artık...
işte kuzu bukadar... baya yazmışım valla.....

Varyaaa bu Edayı sallandırmakta yetmez, diri diri doğrıycan, sonrada pilav pişiricenÇok üzgünüm çoook

Salak Melda bunları yanyana gördüya ne uyduracaklar bakalım Meldaya. Ödleri kopmuştur he.kaydirigubbakcemile3

O Fotoğrafları çektirende bence Melda'nın kızarkadaşı, hani bu edayla harunu beraberken gören ohhhh canıma değsin.

Bakalim bu karmasadan nasil cikacaklar ... ama Edaya cok üzülüyorum aslinda ... sevdi birkere opuyorumnanaktan Yani Harunda sevilmiycek gibi degilki canim, nasil karizmatik opuyorumnanaktan:kedi:

sana katılıyorum canım..aşk ne yapsınlar dimi ama kopamıyorlar..Serhan'da çok ama çok karizmatik.. adam paylaşılamayan biri olacak herhalde Melda aldatıldığını bildiği halde Harun'dan vazgeçmiyor.yerimseniben

melda çok grursuz bi kadın .
sözde ne kadar dominant görünüyo.
edanın yaptıgıda onaylanmaz
hiç inandırıcı gelmiyor bu dizi.
fazlaca agır ama izliyoruz.

bencede yaaaaa...hiç ekşın yok filmde aslında ekşınlık bi konusu var amaaaa...yok yapamıo adamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…