Unutulmaz Atv

Amaaan ne diyecek Harun danası... Eda ordan geçiyodu ben de onu eve götürecektim, hadi sizi eve bırakayım diyecek... yalan mı yok onlara, söyledikleri yalanları peşpeşe dizseler ıstanbul'dan Ağva'ya yol olur... pehhh...

ben anlamiyorum bu dizileri bir turlu kimi yengesiyle beraber oluyor kimi baldiziyla boyle rezillikler ya bence bu dizilerin icerigi cok kotu insanlari bastan cikariyorlar

ınanmıyorum melda anlamadı kardeşiye harunun ilişkisini. Hakikaten kazmaymış. ıkiside sabahtan beri ortada yok sonra teknede görüyorsun hiçmi aklına kötülük gelmiyor hiçmi yaprak dökümünü izlemedin bre kadın.

meldanın kız arkadaşı edayla harunun teknede olduğunu öğrendi acaba napcak edaya
çok sinirlendi sen fazla oldun artık dedi

ya bu edayla harun kaçsınlar ya bu işin çıkarı yok işler sarpa sardı valla
yalnız bu gülayda beyaz elbise ne yakışmış bronz tenine valla hayranlıkla baktım bacaklarına
keşke melda bu kızı yapsalardı melda çok çirkin ya seda sayan bile daha güzel ya

eda artık çok olmaya başladı
bu ne ya sıktı aRTIK
huarunda çok kaarizmatik..:kedi:

Eda bir bölümdede zırlamaya sinir ettin insanı her bölümde ağlanmazkiiii:smiley-cool::smiley-cool:

Meldanında pembe elbisesini yesinlerr amann:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

Dana (melda) sahilde harun için koşuyorr:roflol:

Tolgamm çok yakışıklısındelikafadulden:jeyyar:

tolga çok saf ya
neden anlamadı hiçbişey
üzülüyorum bu çocuğa annesi hasta..:sinifsinif:

Harun'un babası Tolga'nın da babası çıkacak gibi geliyo bana...

bravo valla hiç düşünemezdim böyle bi ihtimali olabilir ama hakkaten

annesinin tolgaya babasını söyeleyeceğini ben de tahmin ettim öyle olacak sanırım..

Harun'un babası Tolga'nın da babası çıkacak gibi geliyo bana...

:1shok::1shok:

diziyi genelde tekrar bölumlerinden takip edıorum ama eda yaa gıcık oluorum..
okadar nefret edıorumki ondan diziyi izlerken sinirden çatladıım için izleyemıom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…