Unutulmaz Atv

Evet sanırım kötü adamın Batu olduğu iyice belli oldu bu bölümde. Onun üzerinde çok duruyorlar, adamın bakışları, imaları falan da değişti. Bence kesin Melda'ya aşık o, başka kuyruk acıları da çıkabilir.

Ayrıca patlama sahnesi de çok komikti. ınsan sevdiğine koşar sarılır, anlarım ama etrafta can pazarı yaşanırken, kimse kalkıp da sevgilisinin gözlerinin içine bakıp ilan-ı aşk etmez. Yok sensiz olmuyor, sensiz yaşayamıyorum, seni asla bırakamam, gitme benden vs. vs. Adam yanıbaşında ölmek üzere sen ne derdindesin.

Bi de bu Harun'un ofisindeki tv gece-gündüz hiç mi kapanmaz birader.

Ay ne çok şey batıyo bana bu dizide, diyeceksiniz ki seyretme madem. Olmaz, hem gündemden düşerim hem de o saatte başka bişi yok... haa yaprak dökümü vardı di mi pardon... onu da kendi topiğinde eleştireyim bare :roflol:

izlemiycem diyorum izlerken sinir oluyorum ama zapinglerde diziye gözüm takılıyor...:bbo:
meldaya birileri gerçeği söylesindelikafadulden gözlerini açsın kendi yoluna baksın...
kardeşide sevdiği adamda onu haketmiyor ve sürekli aldatıyorlar...akannehir

Öl harunnn

sende ,edada, meldada

biz seyircilerde kurtulalimmm ÖLLLLLLLL kötükedihüso

Aslinda Harun a Eda ya cok gicik oluyorum ama yinede bu diziyi izlemekten kendimi alamiyorum.Ahlaki olarakta konuya da gicik oluyorum.

Ama Kerem e bayiliyorum,O ciktigi zaman zevkle izliyorum o kareleri.Cok komik cocuk.Farkinda olmadan Gözde yle birbirlerine asik oldular.

Tam bir kısır döngü. Hiç bir gelişme yok o meldanın zırlamaları meldanın saflıkları sinir ediyor beni ama genede izliyorum.

Hep mutsuz hep mutsuz, valla alsin artik harun edayi atsin tekeneye, birdaha da geri dönmesinlerrr, en sonunda olmasi gerekn bu olcak valla

ya ben akşam izleyemedim evdekilere anlattırdım ama yarım yamalak oda .. eda evlenmiş melda herşeyi ögrenmiş falan öylemi cidden yaa bu gün netten izleemem şart çok mreak ettim yaa..

Melda dünn çokk dana gibiydi yaaa hele o hastanede koşuşu :)kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsu

ya meldaya spor giyinmek yakışmıo reklamlarda görmüştüm harun malikane gibi bi hastanedeydi .. melda da cidden bufola gibiydi ya

sırnaşık şeysırnaşık şeyAynenn canımm :)gerçii kadıncağız yeni doğum yapmışş öyle duymuştumm sırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeyAynenn canımm :)gerçii kadıncağız yeni doğum yapmışş öyle duymuştumm sırnaşık şey

evet öyleymiş ama o zman başka birini koysalardı ne öle harun onamı bakar edayamı hadi kilolu olmasını geçtim ama daha güzel biri olabilirdi .. aman neyse harun begenmiş nasılsa :) ben hala izleyemedim çatladım meraktan

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herşey ortaya çıkmışmııııı? delikafadulden

şükür sana yarebbim. Gerçi o salak Melda hala konduramamıştır. yanlışlıkla dudakları birbirine değdi filan diye düşünmüştür şaşkolozsositososito

eeee sonra noldu peki. Naptı bizim kör Melda öğrenince. Ay biriniz anlatın, çatlıycam şurda.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…