Unutulmaz Atv

eğer yayın saatini değiştirip karşısında hiç bişi olmayan bi saate alırlarsa belki reyting yapacak dizidir

dizi haftaya biraz canlanıyor eda babasından bir güzel dayak yiyor harun eniştemiz yine edayı odanın bir köşesinde kıstırıyor akannehir patlamalar filan var fragmanın sonunda yara lılar kim

dizi haftaya biraz canlanıyor eda babasından bir güzel dayak yiyor harun eniştemiz yine edayı odanın bir köşesinde kıstırıyor akannehir patlamalar filan var fragmanın sonunda yara lılar kim

ne zamandır izlemıodum ama edanın dayak yediyi sahneyi buyk bi keyifle izlicemm kaydirigubbakcemile3

Şu edanın ağlama rolüne sinir oluyorum kızlar elimi sokup saçını başını yolasım geliyo bide ağzını açıp aaa yapmıyomu ağlarken dudakları bi şekil ayyyyyyyyyy ne uyuz kızya sonuna kadar melda :):)

yaa bişey sorucam tam olarak izlemedim ben sonunda denk geldim...patlamadan önce biri aradı ya o sesi kime benzettiniz?? ben en yakın arkadaşı var ya kıvırcık saçlı gıcık bi tip ona benzettim hatta eminim yani...

mervee aynen cnm bende ona benzettim ama olmayadabilir...
bide polisler harunla konustugu anda aralarindaki adamin birisi ters ters bakiodu haruna neden acaba bende onu anlamadim

super dizi yaa haftayi sabirsizlikla bekliorum

mervee aynen cnm bende ona benzettim ama olmayadabilir...
bide polisler harunla konustugu anda aralarindaki adamin birisi ters ters bakiodu haruna neden acaba bende onu anlamadim

super dizi yaa haftayi sabirsizlikla bekliorum

ben bi zamandan snra bıraktım valla...denk gelirse bakıyorum boşluktan sadece...ve serhana sesleniyorum,nolur daha iyi yapımlarda yer alllllll....
kesinlikle oydu yaaa...yaa bi de şu var..o itici arkadaşı(gerçek adı mert yavuzcan) adam tutmuştur fotolar için..kendi peşinde koşcak değil ki di mi ama...

iki kişiden şüpelniyorum

ya enişteleri.

yada yakın arkadaşı bence...mafoldumben

aynen ben de sadece sonuna denk geldim.tel.deki ses arkadaşına benziyo dedim anneme.ama çok saçma ya birini seç.ikisinden birini öldürcem falan..kime ne bundan?kime faydası kazancı olacak harunun kimi seçtiği?saçma değil mi sizce?

yüzde yüz batuydu

sonucta ,ne guvenlik nede sekreterler kimseyi görmemisler

zarfi iceriye koyanda batuydu

iyi yapiyor ohh,salak harunun aklini basina getirsin iste kaydirigubbakcemile

rahat biraksin artik edayi,oda gitsin tolgaya :umursamaz: (gerci tolganin sucu ne eda gibi biriyle )

yazik meldaya, edaya bir gram acimiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…