Unutulmaz Atv

Tolganın babası belli deil...
Harunun babasının vaktiyle bi kadınla ilişkisi varmış...
Sonunda Tolga Harunun kardeşi çıkmasın delikafadulden

Tolga ile Harunun kardeşliği kesin canım. Tolganın annesinde Harunun babasının resmi ve telefonu vardı ilk bölümlerde. bir kutu içinde saklıyor. ve sanırım yakın zamanda da kadın öleceği için oğluna anlatacak.

Şöle desenize ben ilk bölümü izlememiştim başta denk geldikçe izliodum bu diziyi

O Eda'ya deli oluyorum yaaa.Hem ablasi icin bu salakca askindan vazgeciyor güya hemde ne zaman Harun'la karsilassa adamin icine düsecek gibi gözünü hic ayirmadan bakiyor ona.Sinir ya sinir.

Hmmm Batu'mu diyorsunuz o teldeki adam?Bir daha izliim bakayim.

Bence kesin eskilerden Harun ona bir yanlislik yapti,mesela Batu'nun sevdigi kiz Harun'u secmisti falan veya Harun cok zengin simartilmis diye onu cekemiyorda olabilir.Yani eskilerden kalan bisey kesin.Bu yüzden de intikam almak istemistir.

bence batu piskopat bir kişilk ve içten içe harundan nefret ediyo..

iç hesaplaşma kesinlikle. batudaki..lmaz:

edayla kavga ediyo birden yola bakmadan çıkıyo kamyon arabaya çarpıyo fragman sonu ama.

Bu diziyi de seyrettim arada ama
konu hiç ilerlemiyor ki,hep aynı çember etrafında dönüyorlar...
artık başlangıçtan çıkıp,esas konuya girseler fena olmayacak...
böyle devam etmezler inşallah...

entirikalar başlıyor artık eda harun aşkı meydana çıkar yakındaaaaaa........akannehir

bi özet koyuyolar maşallah bi saat bekle insanın yeni bölümü izleyesi kaçıyo...dizide hiçbi hareketlenme yok eda harun melda başkada bişey yok hep acı hep acı ayyy bunaldım vallahi böyle giderselmaz:lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…