Unutulmaz Atv

Sinpac ben anladığım kadarıyla anlatayım hemen sana...
Edayla harun yine biryerlere gidiyorlar sarılmışlardı birbirlerine.. Melda harunun eşyalarından mı nereden bulduysa edanın resmi eline geçmiş onu edaya gösterdi.. Ağva görüntülerini falan gördü melda. Yani iyice anladı. Yüksek bir yere çıktı atlayacaktı sanırım. Yani intihara yeltendi.. Tabii bu mümkün olmaz diye düşünüyorum... Sonra tolga feyyazla buluştu annesinin yazdığı mektubu adama verdi..
Yani fragmanın özeti şu ki melda artık ayıldı herşeyin farkında... Hemde kanıtlarıyla...

bu forumu okuyolar sanırım senaristler..akannehir
melda çok zeki biri hala anlamadı dedi harun..:lepi:
bu bölün melda herşeyi anlıyo.
eda ve harunn ağvadalr sarılıyolar..

tolga babasıyla yüzyüze geliyo.kaydirigubbakcemile5

off offf neler oluyor Öyle daha fragmanına denk gelmedım tv de hayırlısı olsun...az kaldı ÇarŞambaya ne de olsa

canım sen filmi iyi takip etmiyosun sanırım

melda edalarıda alıp ağvaya herşeyin başladığı yere götürmeye karar verir

amacı burda gerçekleri ortaya çıkarmaktır.

Edayla harunun sarıldığı yerde muhtemelen ağvayerimseniben

Melda edanın resmini daha önce ağvada bi kıla gördük demişti arkadaşları hatırlıyomusunuz

ilk bölümlerdeydi onlardan birine gösteriyo ağvada gördüğünüz kız bumuydu diye

teyit ettiriyo onlara
tam emin olmak istiyo artık

http://www.unutulmazdizi.com/

yeni sesli fragman sengözlerimebaksanab

UNUTULMAZ 17.Bölüm Özeti
Eda, Harun ve Melda her şeyin başladığı yerdedir. Ancak hiçbir şey bekledikleri gibi olmaz. Melda istemeden de olsa iki aşığı tekrar bir araya getirir. Eda bu yüzleşmeden korkmaktadır.Feyyaz, Tolga’nın telefonuyla beraber yıllarca ondan saklanan sırları öğrenir. Bu arada Cemil giderek ödeyemediği borçlarının baskısı altında bunalmaktadır. Eda, Seval’le karşı karşıya kalır. Seval’in tüm düşmanlığının nedenini nihayet öğrenecektir. Kerem, Burcu’yla barışmanın yollarını aramaktadır. Ancak bu romantik oyun başını daha da derde sokup aklını karıştırır. Tolga Eda’ya olan aşkını itiraf etmeye hiç bu kadar yaklaşmamıştır. Her şeye rağmen Tolga, Eda’dan vazgeçmemeye kararlıdır. Eda sakladığı sırrın yükü altında ve şimdi tek bir şey istemektedir. Melda, Ağva’daki otelde tuzağını kurmuş beklerken,Ed a ve Harun için yapacak tek şey vardır. Melda’yla yüzleşmek... Söylenen tek bir cümle her şeyi yerle bir eder.

Melda kameralı kalemler falan almış, fragmanda gördüm, tüm gerçekler ortaya çıkacak artık diyo.
Yav ortaya çıkması mı kaldı allasen yaaaa... kabak gibi ortada daha neyi ispatlayacaksın, pes yaa.

Bi de bu Eda parmak çocuğa mı hamile bacım, insan olan az kilo alır be... kaç ay oldu Ebru Şallı bile ondan kilolu... peeehhhh...

parmak çocuk mu kaydirigubbakcemile3 ay çok yaşa emi sanırım bebek 3 yada 4 aylık ama cidden kız tahta gibi .

melda bu sefer canlı yayından izlemek istiyo sanırım gerçekleri, inanmak mı istemio nedir harunu haklı çıkarıcak bişi bulsa affedicek hemen yani
bugün akşam olurmu ki ya çok merak ettim ben

bu eda ne sinir ne yapışkan bir kadın ya hala hem adama posta koyuyor kem dibinde bakışlar falan. Bu kadın zırlamaktan başka bişey bilmiyormu ya

edanın ağlaması yetmiyor gbi bütün bölüm melda da ağlıyorakannehirakannehirakannehir

offff ne kötü oldu yaa,haftaya birde edayla harunu öpüşürken görücek fragmanında gördüm offffff meraktan çatlarım bennkafamçokkarıştı

amannnn uzadıda uzadı..
sağır sultan duydu olup bitenleri bi bu melda safı kaldı...
öğrensinde artık diziye ekşın gelsin...
edanında karnı bi şişmedi gitti nası hamileyse...
kamera bozuldu sonunda bi eda ablama ikimizde ihanet ettik falan dedi bitti..
bidahaki bölümde melda edala harunu öpüşürken görüyo salya sümük ağlıyo...
beter ol emi saftirik...

güzel bi bölümdü edanın gözlerindeki korku ve çaresizlik
ikisininde agvaya kurbanlık koyun gibi gidişi ..
durumlarına üzüldüm yinede her ne kadar yanlış ta olsa bilerek olan bişey deldi
aşktan vazgeçmek kolay olmuyor helede gözünün önündeyse hiç kolay deil

Ve işte beklenen son Melda öğrendi:gitme:
Ama bazı sahneler bana çok banel geliyor ne yalan söyleyeyim,bazen bayıyor bende bu dizi beakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…