harun arkadan bağırdıki bırak onu..
bizim nişanda edanın hamile oldugunu öğrendim dedi.. onlara bi araba saldırdı .. sen üzülme nişanımız bozulmasın diye sana söylemedim çaktırmadım dedi.. edada ertesi gün muayeneye gitti.. bende ona yardım amaçlı hastaneye gittim... orda hastanenin kapısında çekmişler dedi.....
anladın kuzuu :)
melda paralı yakışılı kocayı buldu bırakmıyor eda da yabancı değil kızkardeşi gözardı ediyor durumu
tolga feyyazın oğlu eda harunun bebeğini taşıyor eda da yerini garanti etti zengin olacağı için ağlamaz salyası sümüğüde ağzına gelmez
offf hep aynı şeyler dizye renk gelsin artıkk
melda öğrensin bebeği edanın elinden alsın
harun yalan sölediği için edayı affetmesin
tolga intikam yeminiyle villaya yerleşsin
eda kendini affetiremek için harunun yatağına girip ikinci çocuğa hamile kalsın o sırada melda da hamile kalsın servet kavgası olsun tolga ile harun birbirini vursun kardeşlerde servete konsun
melda paralı yakışılı kocayı buldu bırakmıyor eda da yabancı değil kızkardeşi gözardı ediyor durumu
tolga feyyazın oğlu eda harunun bebeğini taşıyor eda da yerini garanti etti zengin olacağı için ağlamaz salyası sümüğüde ağzına gelmez
offf hep aynı şeyler dizye renk gelsin artıkk
melda öğrensin bebeği edanın elinden alsın
harun yalan sölediği için edayı affetmesin
tolga intikam yeminiyle villaya yerleşsin
eda kendini affetiremek için harunun yatağına girip ikinci çocuğa hamile kalsın o sırada melda da hamile kalsın servet kavgası olsun tolga ile harun birbirini vursun kardeşlerde servete konsun
Saf meldada inandımı buna yani:bbo:
Başkada bişe demem hee:hulya:
Meldam harikasın sen ya :lepi: senarist mi olsaydın ne... Maaşallah vallahi kırk yıl düşünsem böyle şeyler düşünmezdim bu dizi hakkındakaydirigubbakcemile3 Sen yazsan bu dizi şimdiye kadar tavan yapardı yeminle :roflol:
vallahi bende korkuyorum dizi kalkacak diye. Şöyle biraz heyecan getirseler de insanlar izlese...
Atv aile saadetini de kaldırdı çok sinir oldum zaten..
ilk başta inandııı ama sonradan düşündükçee anladı...
bi gece uyandıı uykuda düşünüyodu edanın harunla ilk karşılaşması o elbiseye arabadan su atlamasını düşündü uyandı gardırobu döktüü edanın o elbisesi aradı buldu yırttı parçakaladı..
güyam orda dank etti anladı...
ayyyy normal hayatta olsa böylemi tepki verilir anlamıyorumm ...
ama öyle böylede 2 kız kardeş aslanlı ların mirasa kondu tolgada feyyaz beyin oğluya..
böyle şanssss kuş pislemiş anam bunların kafasınaa :):) deva kuşu hemdeee :roflol::roflol::roflol:
Galiba artik Melda Agva konusuyla tam emin olacak.Olsunda artik.Gina geldi yaa.Her bölümde heh tamamdir simdi anliycak diyorum.Yok yine yok.Yahu bu Melda Yaprak dökümümü hic izlememismi yaaa:roflol:Ordan belki cikarirdi.
fragmanı ne zaman verirler acep :uhm:
edanın aglamasından gına geldi..
artık melda ögrensin.
kekledigi yeter artık
ulen herşeyi ögrensin artık şu meldaa..
uzadı. baydı.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?