Unutulmaz Atv

Saf meldada inandımı buna yani:bbo:

Başkada bişe demem hee:hulya:

melda paralı yakışılı kocayı buldu bırakmıyor eda da yabancı değil kızkardeşi gözardı ediyor durumu
tolga feyyazın oğlu eda harunun bebeğini taşıyor eda da yerini garanti etti zengin olacağı için ağlamaz salyası sümüğüde ağzına gelmez
offf hep aynı şeyler dizye renk gelsin artıkk
melda öğrensin bebeği edanın elinden alsın
harun yalan sölediği için edayı affetmesin
tolga intikam yeminiyle villaya yerleşsin
eda kendini affetiremek için harunun yatağına girip ikinci çocuğa hamile kalsın o sırada melda da hamile kalsın servet kavgası olsun tolga ile harun birbirini vursun kardeşlerde servete konsun

Meldam harikasın sen ya :lepi: senarist mi olsaydın ne... Maaşallah vallahi kırk yıl düşünsem böyle şeyler düşünmezdim bu dizi hakkındakaydirigubbakcemile3 Sen yazsan bu dizi şimdiye kadar tavan yapardı yeminle :roflol:

EYYY:bbo::1shok::1shok::1shok:

BU NE ŞİDDET BU CELAL:lepi:

Saf meldada inandımı buna yani:bbo:

Başkada bişe demem hee:hulya:

ilk başta inandııı ama sonradan düşündükçee anladı...
bi gece uyandıı uykuda düşünüyodu edanın harunla ilk karşılaşması o elbiseye arabadan su atlamasını düşündü uyandı gardırobu döktüü edanın o elbisesi aradı buldu yırttı parçakaladı..
güyam orda dank etti anladı...

ayyyy normal hayatta olsa böylemi tepki verilir anlamıyorumm ...

ama öyle böylede 2 kız kardeş aslanlı ların mirasa kondu tolgada feyyaz beyin oğluya..
böyle şanssss kuş pislemiş anam bunların kafasınaa :):) deva kuşu hemdeee :roflol::roflol::roflol:

başladığından bu yana melda saf gibi numaraları yiyor yada yemiş gibi yapıor
eda desen aynı zırzır yaratıcı olamalrı lazım canım
her fragmanda bu hafta ilerliyor konu diyorum hoppppp başa dönüyoruz
atv moda yarattı tutmayan diziyi yayında kaldırmaya yaratıcı olsunlar dizi yarım kalmasın

vallahi bende korkuyorum dizi kalkacak diye. Şöyle biraz heyecan getirseler de insanlar izlese...
Atv aile saadetini de kaldırdı çok sinir oldum zaten..

vallahi bende korkuyorum dizi kalkacak diye. Şöyle biraz heyecan getirseler de insanlar izlese...
Atv aile saadetini de kaldırdı çok sinir oldum zaten..

atv yine daha iyi.. ben bu konuda stara hiç güvenmiyorummm ...
kaç tane diziyii sonuçsuz bitirdi...

zuhal olcayın diziyi vardı geniş yıllar mııı onu bitirdiler...
serçe vardı onu bitirdiler... sinir oldummm

edanın aglamasından gına geldi..

artık melda ögrensin.
kekledigi yeter artık

ulen herşeyi ögrensin artık şu meldaa..
uzadı. baydı.:umursamaz:

Muhahahah:roflol::roflol:, çok iyiydi be:icecream:

Galiba artik Melda Agva konusuyla tam emin olacak.Olsunda artik.Gina geldi yaa.Her bölümde heh tamamdir simdi anliycak diyorum.Yok yine yok.Yahu bu Melda Yaprak dökümümü hic izlememismi yaaa:roflol:Ordan belki cikarirdi.

Galiba artik Melda Agva konusuyla tam emin olacak.Olsunda artik.Gina geldi yaa.Her bölümde heh tamamdir simdi anliycak diyorum.Yok yine yok.Yahu bu Melda Yaprak dökümümü hic izlememismi yaaa:roflol:Ordan belki cikarirdi.

Çok komik kaydirigubbakcemile3 yorum cuk oturmuş bu kadar olur aynen katılıyorum

edanın aglamasından gına geldi..

artık melda ögrensin.
kekledigi yeter artık

ulen herşeyi ögrensin artık şu meldaa..
uzadı. baydı.:umursamaz:

kaydirigubbakcemile5 eda ağlayıp ağlayıp ablasının öğrenmesinden tırsıp hala
haruna yaklaşmıyormu sinir ediyor...
meldayı bide iyice saf yerine koyuyorla.. harun bile aslında melda çok zeki
kızdır bugüne kadar nası anlayamadı demez mi :bbo: akannehir

ooovv neler oluyor öyle fragmanda çarşamba kaçırmamak lazım .. bu eda ve harun yine başbaşa kalıcakları bi yere gitmişler sanırım bide meldanın elindeki günlk edanın mıydı acaba ? çok ekşın bi bölüm olcek sanırım .. :jeyyar:

aynen bende bu bölümü sabırsızlıklan bekliyorum.. Bayağı ekşın dolu anlaşılan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…