Unutulmaz Atv

Buldum şimdi ya... oh be nihayet gördü... ulen yalnız bu durumdan da sıyrılırlarsa var ya kanalı havaya uçurucam he...

sonunda ögrendi melda..

sıyrılması mümkün deil..
öpüşürleken görüyo melda harunla edayı.

ya akşam harun en son ne dedi de meldanın gözleri açıldı?? "eda .... " dedi. sonra da bitti zaten ama anlayamadım ben..anlayan varsa yazabilirmi kızlar?

artık öğrensin bu kadarda saçmalık olamaz boynuz kulağı geçtide edada ne biçim hamile anlayamadım karın marın yok sıfır beden maşallah birden şişecek bu eda ben buraya yazıyorum görürsünüz doğururken şişecek yasak olduya çocuk utanıyo görünmuyo yazık

Bundan sonra tüm kardeşler birbirine düşecek.Hem Melda ile kızkardeşi, hem de Harun ile yeni ortaya çıkacak olan -Eda ile evli - erkek kardeşi....

Cok heyecanliyim.Bu aksam yaprak dökümünü es gecip buna bakicam.Yaprak dökümüne de yarin internetten bakicam.Zaten reklamlari deli ediyor beni.

Neyse sonunda beklenen an geldi ve Melda anladi $ükür.
Ama fragmandan anladigim kadariyla gidip yüzlerine falan vurmuyor ögrendigini.Intikam atesiyle yaniyor ve birseyler planlayacak gibi gözüküyor.

melda anlasa ne olacak ki o birsey yapamaz neden bu kadr uzatiyorlar anlayamiyorum..basladigindan beri birkac defa izledm sonra biraktim ama fragmanlarda gördügüm eda nin aglamasi ve o karninin bir parmak dahi olsa cikmamasi..
ya bu kadrda olmaz diye düsünüyorum insan ne olursa olsun ablasinin nisanlisyla bilmedende olsa birseyler yasayabilir ama ögrendiginde neden hala ayni sekilde devam ediyor..ya ben mi asktan anlamiyorum bilmiyorum ama sanki onlada da ismi harun sanirim en azla 1-2 hafta takildi hop yataga sonra sirilsiklam asik..ya bu kadar düz mantigi anlayamiyorum...biraz degisiklik olsa bari hep böyle melada atlatiliyor filan olmuyor ki..

Yaaaa offff yaaa.Unutulmaz yokmus,kasaba varmis önce offffff.
Bende diyordum önce unutulmazi izler,yaprak dökümünü de yarin izlerim netten.
Neyse böylede olur gerci.

bugün melda kesin öğreniyormuş esra erol programında söyledi.

Ah eda ah senden nefret ediyorum adi kadın

Ya hani ögrenmedi yaaa.Inanamiyorummmmmm,gercekten inanamiyorummmm.

Bu salaklar resmen agiz degisikligi yaptiiii.Ay cok sinirliyim......

ayy biri sölesin nolur Melda nasıl öğrenemedi?? ne dediler de kandırdılar kızı??

ayy biri sölesin nolur Melda nasıl öğrenemedi?? ne dediler de kandırdılar kızı??

Eda dedi ya ikiizde ihanet ettik,iste orada birden bire basladilar agiz degisikli yaptilar.Eda dedi iste hep kendi problemlerimizle ablami üzdük.Onu cok seviyorum,onu üzme,mutlu et falan.Salak Harun'da dediki evet onu mutlu etmek icin calisicam.

Tövbe tövbeeeee.Sanki kameradan haberdarlarmis gibi yaaaaa.
Giciklar

sonunda ögrendi ohhbe..

salak eda hala direniyo aşkına..

bogacam o kızı..

bulmuş bunuyo

Sırada Ednan var... o da öğrensin rahat bi uyku çekeriz artık...

:roflol::roflol:, salak Ednan kaç bölümdür öğrenemedi, bi 20 bölüm daha öğrenemez. Algıda problemi var kanımcakaydirigubbakcemile

Bu kanser dizinin son 15 dksına baktım, sonunda öğrendi ohhhh be çektim yeminle:hulya:

Ay evet... idrak yollarında enfeksiyon var onun, idrak edemiyo bi türlü.
Dayayacaksın binlik antibiyotiği, bi de güzel terleteceksin, bak nası açılıyo algıları... te allam yaaa... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…