Unutulmaz Atv

artık okadar sacmaladılar kı ınanılmaz yanı.kardesı cıldırmıs hala ıntıkam pesınde.su harun kucuk emrahın ıstanbul subesı.bakıslar felaket.15bolum de cocugu bulamazlar artık.ayrıca su melda guzellık yarısmasında derece falan almıs nesı aldı acaba cok merak edıyorum.ölük bakıslarıyla mı?

ilk bolumleri guzeldi bidaha izlemedim fragmanlardan takip eduyorum diziyi en iyisi bu cok sacmaladilar cunku

şükür eda doğurdu ama şimdide içine cin kaçmış gibi elinde silahla deli gibi dolanıyor herkese bi tuhaf tuhaf bakışlar seri katil tipi oluştu kızda yazık tam doğurdu dedik şimdide bebeğini kaçırdılar amabulundumu izleyemedim artık pek bakmıyorum

Bu dizi de Melekler Adası ve Böyle mi Olacaktı gibi sonradan sapıtan diler kervanına katıldı...
Hayırlı uğurlu olsun..
Oysaki ilk başladığında reytingleri kırıyodu..

bitmeli... bitmesi gerek... bastan hataydi...ayrilmaliyiz....
herseye ragmen direnmeliz...engelleri asabiliriz...

senaristler bu dizinin senaryosunu yazarken hic zorlanmiyorlardir eminim.
Ayni seyleri tekrarlayip duruyorlar.

bu kavuşamama artık iyice sıktı ya çocuk doğdu hala kavuşacaklar bence bu işi çözse çözse melda çözer ne edada ne harunda o yürek yok artık suratlarına bildiğini çarpsada kurtulsakalsanaalsanasmile

en çok sevdiğim dizi .evt bazı yerleri saçma .bi insan bu kadar gurursus olabilirmi ya .hala ne bekliyor o melda anlamadım.harun her seferinde ona yüzüne haykırıyor istemediğini o hala sülük gibi yapıştı kaldı adama .bir kadının gururu bu kadar ayaklar altına alınmamalı bence.harun çok seviyorummm kavuşsunlar artık.

harun başlarda çok karizmatik çok yakışıklı geliyordu gözüme..
sonradan resmen adamdan nefret ettim hele o bakışlarııı küçük emrah halt etmiş yanında hakkatten ...
yok yaaa derhal bitirilmeli iyice cılkını çıkardılar...

ben son 4 bölümdür hiç bakmıyorum diziye fragmanları yetiyor fazla bişey olmuyo salya sümük ağlaşmaları baydı edanın patlaak gözlerini açmasından sıkıldım

unutmak istiyoruz ama biiiizz

berbatsinizzz

oyunculuk sifir, seneryo sifir, karakterler hele aptal!

artık o kadar sıkıldım ki edanın sahte ağıtlarından,harunun burun deliklerini aça aça konuşmasından.........
en iyi oyuncu orda edanın babası rolünü oıynayan adam ve erkek kardeş rolunu oynayan çocuk güzel rol yapıyorlar.bitsssinnnnnn

Atv’nin sevilen dizisi ekrana dönüyor. Yeni yayın döneminin ilk bölümlerinin çekimleri başladı.

İki kızkardeşin aynı erkeğe olan aşklarının anlatıldığı Unutulmaz, yeni yayın döneminde çok farklı bir yöne çekilecek.

Yeni sezonun ikinci bölümünden sonra Eda ile Harun ayrılacak ve hikaye 5 yıl sonrasından devam edecek.

Harun, aşkını kalbine gömüp yurt dışına yerleşecek, Eda ise kızı Yağmur’la yaşamını sürdürecek.
Unutulmaz dizisinin yapımcısı Ahmet Bayram, yeni bölümde diziye çok sürpriz isimlerin katılacağını belirterek "Unutulmaz dizisini yine unutulmaz yapmak amacıyla yola çıktık. Seyircimize seyirci katmak istiyoruz" dedi..

Sevilen dizi Unutulmaz’ın yeni sezon ilk bölümü 28 Ağustos’ta ekrana gelecek...

eda ilk defa harunu yarı yolda bırakmadı hayret onlarla birlikte gitti ingiltereye.. ama buseferde diziye başka bi adam girmiş baya değişiklik yapmışlar ..

en sinir olduğum şey şu edanın harunu ikidebir ortada bırakması ..seviyosan sahip çıkarsın sevmiyorsanda görüşmezsin..ne o öyle canım sıkıldı gel canım istemiyor git...haruna çok yazık o aşkı için elinden geleni yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…